![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
LG hdmi fara semnal dupa fulger
Last Updated: Aug 05 2017 10:32, Started by
Rftoday
, Jun 27 2017 00:22
·
0

Posted 27 June 2017 - 00:22

In timpul zilei a fulgerat puternic de cateva ori si la un anumit moment in spatele tv-ului a apărut o lumina (flama ?!) dupa care adio semnal. Se aprinde apar numele programelor dar nu se vede nimic, doar mesajul "lipsa semnal"
A ieșit din garanție acum doua luni ![]() Va mulțumesc! |
Posted 27 June 2017 - 00:32

Verifica porturile HDMI cu o alta sursa (pc/laptop/consola, etc).
|
Posted 27 June 2017 - 00:37

Foarte probabil sa se fi dus tunerul intern DVB-C.. asa ca esti nevoit sa folosesti un decodor.
De la cine ai cablul TV? |
Posted 27 June 2017 - 08:41

iZet, on 27 iunie 2017 - 00:32, said:
Verifica porturile HDMI cu o alta sursa (pc/laptop/consola, etc). Cablu am de la rds. Nu știu cum pot verifica cu ajutorul laptopului, din pacate( daca imi poti spune pașii as aprecia). Se pare ca atunci cand este in priza mai si curentează daca ating mufa de la cablu. ![]() |
Posted 27 June 2017 - 08:59

Pune stecherul invers in priza. Suna la RDS si spune-le ca din cauza lor, ti s-a ars TV-ul. Tensiunea suplimentara a venit pe semnal si nu alimentare, deci ceva a lovit stalpul cu echipamentul RDS, apoi sarcina electrica a urmat calea cea mai scurta.
Edited by YOUR_GOD, 27 June 2017 - 09:02. |
Posted 27 June 2017 - 09:00

Monteaza repede un separator galvanic pe cablu pana nu mai distrugi si altceva.
http://www.dipolnet....mhz__R48605.htm RDS-ul nu are ce sa-ti faca, da-i in judecata daca te tine. Solutia dupa cum vezi e destul de ieftina pentru a preveni astfel de incidente. Edited by modoran, 27 June 2017 - 09:01. |
Posted 27 June 2017 - 09:44

Asta sigur este retea EoC, cea mai proasta retea construita de RDS vreodata, trebuie sa mai astepti maxim 1-2 ani ca sa o schimbe cu fibra pana in casa si nu vei mai avea treaba cu fulgerele, dar pana atunci scoate coaxialul de EoC din aparatele tale cand fulgera.
|
Posted 27 June 2017 - 13:55

modoran, on 27 iunie 2017 - 09:00, said:
Monteaza repede un separator galvanic pe cablu pana nu mai distrugi si altceva. http://www.dipolnet....mhz__R48605.htm RDS-ul nu are ce sa-ti faca, da-i in judecata daca te tine. Pai sa-l dea in judecata pe ala care a trimis fulgeru'.Ce legatura are RDS-ul cu toata tarasenia asta? |
Posted 27 June 2017 - 16:03

Retea prost construita si fara impamantare. Genul asta de retea va disparea repede.
|
Posted 27 June 2017 - 16:03

Naspa rau de tot. S-a prajit ceva acolo. Solutia iti ramane sa scoti coaxialul cand fulgera.
|
|
Posted 27 June 2017 - 20:18

Va mulțumesc pentru opinii. Din fericire 😪😪😪 am găsit un meșter si a rezolvat rapid cu 300 lei. A zis initial ca cel mai probabil este modulul dus(600lei) , dar ca e este si o șansa infima sa fie doar tuner-ul(300lei). E f mult de munca, ca tuner-ul nu este scump( o zi de munca) dupa ce am spus ca e Ok , a revenit cu telefon in doua ore ca e gata( a reiterat prețul) in concluzie M-a ars dar eu sunt fericit ca nu am dat 1600 pe altul. 😐
Va mulțumesc pentru opinii. Din fericire 😪😪😪 am găsit un meșter si a rezolvat rapid cu 300 lei. A zis initial ca cel mai probabil este modulul dus(600lei) , dar ca e este si o șansa infima sa fie doar tuner-ul(300lei). E f mult de munca, ca tuner-ul nu este scump( o zi de munca) dupa ce am spus ca e Ok , a revenit cu telefon in doua ore ca e gata( a reiterat prețul) in concluzie M-a ars dar eu sunt fericit ca nu am dat 1600 pe altul. 😐 |
Posted 05 August 2017 - 10:32

Neaceasca85, on 27 iunie 2017 - 09:44, said:
Asta sigur este retea EoC, cea mai proasta retea construita de RDS vreodata, trebuie sa mai astepti maxim 1-2 ani ca sa o schimbe cu fibra pana in casa si nu vei mai avea treaba cu fulgerele, dar pana atunci scoate coaxialul de EoC din aparatele tale cand fulgera. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users