Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?

transport -tren
 Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips
 Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?

Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone
 Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...

MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...
 

Suport universal PNI O-Ring, Desk Stand si Smart Grip, Silver, suport auto inclus - Teste, pareri, suport

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Topic dedicat Suportului universal PNI O-Ring, Desk Stand si Smart Grip, Silver, suport auto inclus , suport, informatii, detalii, testare si pareri ale posesorilor, utilizatorilor, viitorilor utilizatori.
[ http://download.mo.ro/leaflets/3523/suport-telefon-mobil-pni-o-ring.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/3522/suport-telefon-o-ring.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/3521/suport-auto-0-ring.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Comod, usor, simplu
PNI O-Ring este accesoriul ideal pentru telefonul tau mobil, ce te ajuta sa ramai conectat indiferent de activitatile pe care le desfasori.
Prindere sigura si libertate de pozitionare
PNI O-Ring iti permite sa sprijini telefonul in orice pozitie si in orice inclinatie. Inelul permite o rotatie de 360 grade si un unghi de inclinatie de 180 grade. Adezivul de pe spatele suportului asigura o aderenta foarte sigura si nu lasa reziduri cand vine indepartat de pe telefon.
Suport auto inclus
Cu ajutorul suportului auto inclus, puteti fixa telefonul mobil de bordul masinii in mod simplu si rapid. Astfel, aveti tot timpul la indemana telefonul pentru a nu pierde legatura cu prietenii sau partenerii de afaceri. Suportul auto poate fi folosit si pentru fixarea telefonul pe alte suprafete verticale, cum ar fi in un perete din bucatarie sau baie.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gG-YbMgVzN8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia, activitate pe topicurile dedicate Telefonie, Smartphone, Multimedia, IT si cu experienta in domeniu pastram oferta de a transmite GRATUIT acest produsin teste pentru 2 saptamani, cu rugamintea ca dupa returnare sa posteze pe acest forum un review.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa il tina macar in teste, si de ce nu daca le place sa o achizitioneze cu o reducere de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori de accesorii Smartphone si telefoane mobile.

Attached Files



#2
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,852
  • Înscris: 27.09.2008
Up

#3
alin62

alin62

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,451
  • Înscris: 26.02.2012
Interesant doar ca trebuie sa stai cu chestia aia lipita de telefon si strica din design la fel ca o husa, bine acum depinde de fiecare cum ii place.

Cat despre "teste pentru 2 saptamani si apoi returnare"... :)) pai din ce vad ala se lipeste de telefon, ce mai faceti cu ele returnate dupa ce au fost lipite si dezlipite de pe telefoane? Ma indoiesc ca lipiciul ala o sa se mai lipeasca de telefon dupa ce a fost lipit si dezlipit de mai multe ori.
Plus ca va faceati mai buna reclama daca le lasati de tot userilor care il "testeaza" si lasa un review, mai ales ca nu e vorba de o suma astronomica.

#4
r3my_cc

r3my_cc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 12.02.2014
Nu mi se pare o idee bună acest accesoriu. Te va incomoda.

Cât despre posibilitatea de returnare, am impresia că acum e obligatorie.

Edited by r3my_cc, 23 June 2017 - 05:03.


#5
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Pentru inceput, eu propun sa il luati in teste.
Pastrarea sau returnarea sunt optiunile clientului, prezentate in topic mai sus.  Ne asumam partea de "produs inutilizabil returnat"  :)

Ca si parere strict personala :
Am testat si folosesc acest produs, si am fost la fel de reticient la inceput.  Ulterior, pofta a venit mancand as putea spune:
- In autoturism sta bine agatat in suport, si am telefonul in campul vizual tot timpul. Ma ajuta mai ales cand folosesc Waze.  Plus ca nu am cine stie ce mastodont de suport cu ventuza in parbriz . . . pentru telefon
- Cand vreau sa vad un video pe telefon l-am asezat pe masa , sprijinit in O-ring. Nu cred ca sunt singurul care a patit sa-i cada telefonul sprijinit fie de o cana, fie de o farfurie, fie de diverse obiecte, cand se uita la clipuri.
- "Sa zicem" ca ajuta si la o racire mai buna a telefonului , cand sta pe birou, inclinat , si nu lipit de acesta.
- Cat despre utilitatea de a folosi telefonul, cu ring-ul pe deget . . . . .  nu cred ca sunt singurul care a scapat pur si simplu telefonul din mana . . Mai ales acum ca toate sunt lucioase, si alunecoase. Si stiu cat e de profitabil in ziua de astazi un business de schimbat display-uri si sticle la telefoane :) Am simtit pe buzunarul meu.

Astazi trimit deja primele bucati la teste . Spor la testat, si astept impresii, pareri.

#6
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,883
  • Înscris: 03.02.2005
N-as vrea sa fiu rautacios, dar nu mai bine atunci cand nu mai ai nevoie de telefon sa-l pui in buzunar? Mai ales la chestii legate de activitati ce presupune copii ori cumparaturi, carand sacose.
Asa risti sa-l trantesti de obiectele din jur si apoi cauti solutii sa-i inlocuiesti ecranul.

#7
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,852
  • Înscris: 27.09.2008
@Ciubex o să îl primesc în teste și vă spun cum se comporta!

#8
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,883
  • Înscris: 03.02.2005
Nu as vrea sa fiu rau inteles, pana la urma 20 de lei nu-i o suma mare, doar ca purtarea unui asemenea accesoriu, pentru deget:
- face ca dispozitivul sa fie vulnerabil la ciocniri;
- face ca utilizatorul sa fie foarte legat de telefon, ne mai fiind atent la ce-i in jur (traversat strada) si asa sunt multi ce nu se uita pe unde merg, tinand telefonul in mana si uitandu-se la el. Un asemenea accesoriu ar face si mai usoara manevrarea lui si ar face ca utilizatorul sa fie mai tentat sa se uite la telefon decat la ce-i in jur.
Nu ma refer pentru a-l prinde de ceva, ma refer strict legat de a-ti purta telefonul pe deget.
Consider astfel ca atentia utilizatorilor va avea de suferit, nu atac produsul vandut de cei de la PNI, ci conceptul in sine.

Edited by Ciubex, 23 June 2017 - 17:02.


#9
Liptonel

Liptonel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,098
  • Înscris: 23.11.2011
Super. Acum vor apărea cereri în căsătorie direct cu iPhone 7.

#10
lori_2001

lori_2001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,016
  • Înscris: 16.09.2006
Conceptul in sine e ok. Folosesc de luni bune un sistem asemanator (si ei, si ceilalti din familie), insa cu banda elastica. Nu se scapa telefonul, poti sta in pat pe spate si citi ore intregi (insa cu elastic poti schimba pozitia degetului/mainii.
Sistemul asta insa are avantajul ca poti sprijini telefonul. Si eventual suportul auto, care numai ala ar fi 20 de lei.

#11
r3my_cc

r3my_cc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 12.02.2014
Ca suport auto sunt sigur că e inferior celor cu ventuză, mai ales modele bune, nu cele de 20 lei.
Mi-e teamă că inelul ăla se va agăța de tot felul de obiecte.

Ideea e bună, dar nu mi s-ar potrivi.

#12
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,852
  • Înscris: 27.09.2008
A venit jucăria! Până în prezent se descurca bine. Nu am testat încă la mașină. Stă confortabil pe deget, se lipsește foarte bine de telefon, sta bine pe masă, nu se agață inelul în buzunar sau când îl pui în buzunar. Mai nașpa e când îl pui pe suprafața plană, cam aluneca și se înclină la tastare, trebuie să îl iei în mână. În rest foarte bun. Revin cu impresii! Attached File  P_20170627_124716.jpg   47.54K   23 downloadsAttached File  P_20170627_124744.jpg   54.88K   20 downloadsAttached File  P_20170627_124758.jpg   52.92K   20 downloadsAttached File  IMG_20170627_124115_01.jpg   57.4K   20 downloadsAttached File  IMG_20170627_124312.jpg   60.2K   19 downloadsAttached File  IMG_20170627_124337.jpg   73K   19 downloads

#13
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Chiar acu' a venit curierul si "am despachetat". La inceput, cind am citit postarea helperului de la PNI n-am dat mare importanta dar am zis sa comand jucaria deoarece aveam prin masina un Lumia 520 pe care nu-l mai foloseam. In orice caz, pe mine m-a surprins in mod placut.
Prima piesa se lipeste pe capacul telefonului (tabletei). "Inelul" se roteste la 360* deci poti suci gadgetul cum vrea muschiu' tau. Cea de-a doua piesa se poate lipi pe bord pe post de "cuier" si, astfel, te-ai pricopsit cu un telefon-navigator. Pentru cine n-are la masina sistem "maini libere" este deasemenea binevenit, poate initia / prelua apeluri foarte usor (foloseste mai usor telefonul in mod difuzor). De multe ori se intimpla sa ai mainile ocupate si sa n-ai loc in buzunare. Telefonul se transforma in inel si ai scapat de-o grija. Adezivul imi pare destul de strong (sa vedem cum se va comporta in timp).
Eu il voi folosi, dupa cum am zis mai sus, NUMAI in masina, pe acel telefon vechi pentru suita Here (Maps, Drive+). Este un lucru care, din punctul meu de vedere, nu trebuie sa lipseasca din masina nimanui... costa cit o cafea la Starbucks dar nici nu stii cind ai nevoie de asa ceva.

#14
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,852
  • Înscris: 27.09.2008
Foarte tare, am pus suportul auto pentru telefon și când sunt la drum, telefonul este foarte rece de la aerul condiționat. Deja îmi place suportul auto. Pus aseară în landscape și vizionat meciul cu Simona Halep pe Eurosport (digi online). Era musai să văd meciul chiar dacă eram pe drum! :D Attached File  IMG_20170705_101411.jpg   60.52K   16 downloads

#15
rel5s5

rel5s5

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,820
  • Înscris: 21.04.2009
Pai sa fac si eu o recenzie ca era sa uit...
La inceput mi s-a parut cam...Sa ai tot timpul inelul ala? Dar am zis hai sa vad...Nu l-am lipit direct pe telefon ci pe husa (o husa foarte buna SpigenNeoHybrid).Sta ferm si pe husa inelul...A fost putin mai deosebit pana m-am obisnuit cu acel ceva plus ..L-am incercat si cu suportul de masina.Ce sa spun...E perfect(sta telefonul in dreptul aerisirii si nu are probleme cu incalzirea)
Am incercat si pe tableta(una de 7 inci) si e OK .
Sambata si dumineca am fost pana la Cluj si am putut sa testez pe masina.
In concluzie un accesoriu util .
Poze nu pun pentru ca arata exact ca cele puse de colegii de.... topic.

L.E. Se cam termina perioada de testare.De tinut l-as tine ca m-am obisnuit cu el.Cum facem?

Edited by rel5s5, 12 July 2017 - 17:30.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate