![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cand cresc dobanzile in Romania ?
Last Updated: Aug 24 2017 16:10, Started by
Astute
, Jun 22 2017 15:15
·
0

Posted 22 June 2017 - 15:15

Fed-ul american a crescut de 2 ori dobanda, BCE se pregateste sa faca acelasi lucru.
Azi citeam o stire care spune ca leul se depreciaza tocmai de asta, investitorii isi scot banii din Europa de est pentru a miza pe dolarul american Cand vor creste dobanzile in Romania ? http://m.hotnews.ro/stire/21834488 |
Posted 22 June 2017 - 15:22

Posted 22 June 2017 - 15:37

a crescut de 2 ori dobanda, BCE se pregateste sa faca acelasi lucru. Bai sa-mi dau palme, macar comunistii erau bunicei la matematica (cel putin de-asta ce se face cu creionul, ca nu aveau altceva mai bun de facut probabil). Ia spune cum cresti ceva negativ dublindu-l! |
Posted 22 June 2017 - 15:43

Bai sa-mi dau palme, macar comunistii erau bunicei la matematica (cel putin de-asta ce se face cu creionul, ca nu aveau altceva mai bun de facut probabil). Ia spune cum cresti ceva negativ dublindu-l! Jesus Christ.... cresti deficitul, il dublezi... OMG
Fed-ul american a crescut de 2 ori dobanda, BCE se pregateste sa faca acelasi lucru. Azi citeam o stire care spune ca leul se depreciaza tocmai de asta, investitorii isi scot banii din Europa de est pentru a miza pe dolarul american Cand vor creste dobanzile in Romania ? http://m.hotnews.ro/stire/21834488 Ti s-a urat cu binele? Ce-ai? Dobanda creste in Hamerica pentru ca economia BUBUIE. Ia-ti o tuba ca nu se aude nimic in Romania. Intreaba-ti pesedistii de ce nu trec la euro intai... |
Posted 22 June 2017 - 15:50

Jesus Christ.... cresti deficitul, il dublezi... OMG Ti s-a urat cu binele? Ce-ai? Dobanda creste in Hamerica pentru ca economia BUBUIE. Ia-ti o tuba ca nu se aude nimic in Romania. Intreaba-ti pesedistii de ce nu trec la euro intai... Fuduie economia si in Ro cica, cea mai mare crestere economica din UE Apropo bai Tunamy,cand scoateti si voi acolo la Ford in Hamerica un Ford Focus mai frumos ? Ultimul model e hidos si plin de plastice. Va bat nemtii la fund, ultimele modele germane bat fordul la fund Producatorii germani ridica stacheta tot mai sus, iar ford nu prea mai tine pasul |
Posted 22 June 2017 - 15:50

![]() procentual poate Daca ai 2 lei si la anu faci 4, ai crestere economica 100% Daca ai $10T si la anu ai inca $100B, inseamna ca ai crestere economica 10% In ce tara ti-ar placea sa locuiesti? |
Posted 22 June 2017 - 15:51

Posted 22 June 2017 - 15:51

Cand inflatia la noi va fi peste 2.5% va creste si BNR dobanda la lei.
|
Posted 22 June 2017 - 15:52

Posted 22 June 2017 - 16:09

Nu, nu m-a interesat; la cum baga PSD bani la bugetari si pensionari se va duce leul la vale. Uita-te ce a crescut retailul. Pana si lunea dimineata sunt o gramada de oameni la cumparaturi.
Cand economia se va supraincalzi, BNR va ridica dobanda sa raceasca valul. |
Posted 22 June 2017 - 16:12

Romanii au mania cumparaturilor, rar mai vezi romani cu mania investitiilor, pusului unui ban deoparte
|
|
Posted 22 June 2017 - 16:41

Posted 22 June 2017 - 16:46

de obicei cand e miros de criza in aer
prin 2007 erau si vreo 8% |
Posted 22 June 2017 - 17:09

Cand vor creste dobanzile in Romania ? oricind si in functie de orice fluctuatie. de la cea a presiunii atmosferice, a cotelor apelor dunarii, a albedoului stelei cygnus s 452 si chiar a variatiilor tymolului lui victor dragnea sau liviu ponta ..
Romanii au mania cumparaturilor, rar mai vezi romani cu mania investitiilor, pusului unui ban deoparte recunosc, sunt vinovat, cind a tabarit pe mine o duduie sa-mi ofere nu stiu ce credit si rate "fara dobinda" si i-am zis ca lucrez numa' cu banii jos pentru ca nu-mi place sa ma stiu dator (obicei mitocanesc si comunist, recunosc), mi-a zis ca-s trilulilu .. Edited by r_murphy, 22 June 2017 - 17:12. |
Posted 22 June 2017 - 18:56

Posted 22 June 2017 - 18:57

recunosc, sunt vinovat, cind a tabarit pe mine o duduie sa-mi ofere nu stiu ce credit si rate "fara dobinda" si i-am zis ca lucrez numa' cu banii jos pentru ca nu-mi place sa ma stiu dator (obicei mitocanesc si comunist, recunosc), mi-a zis ca-s trilulilu .. In 2007 cand am intrat in campul muncii aveam nevoie de masina., asa ca am facut credit la un logan, versiunea cea mai ieftina. si ala luat in lei cu dobanda fixa pe doar 4 ani Duduia de la banca era contrariata ca de ce nu iau un credit mai mare, ca aveam salariul marisor si ei pot sa imi ofere mult mai multi bani. Ala a fost singurul credit din viata mea. Edited by Astute, 22 June 2017 - 18:57. |
|
Posted 22 June 2017 - 19:34

Daca ar fi toti ca mine ar intra capitalismul in colaps, nu cheltui nici macar cat castig, dapai sa mai imprumut si bani
|
Posted 23 June 2017 - 11:01

la unul ca tine sau ca mine sunt 10 care cheltuie cit nu castiga, in consecinta, capitalismul se dezvolta vertiginoooooossss .. (conform afirmatiei tovarasului stalin din sceneta "noptile lui marcel cantaragiu" - divertis)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users