![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce-mi recomandati ?
Last Updated: Jun 19 2017 08:50, Started by
johnnydanut
, Jun 19 2017 08:50
·
0

Posted 19 June 2017 - 08:50

Am avut cateva decodoare "celebre" gen Alien , A3 pe care am dat cam multi bani ca sa crape dupa 1-2 ani de functionare (cel mai tare m-a enervat A3-ul care merge doar cu resque aproape saptamanal) . Am un Opticum HD TS 9600 de vreo 5 ani care le-a ingropat pe toate asa ca as vrea sa-mi recomandati ceva ieftin (poate sa fie si mai vechi - nu sh !!) ca sa nu-mi mai para rau de banii dati. As vrea sa fie HD , sa mearga bine cu oscam (sau macar sa mearga decent niste linii in el) , sa aiba slot conax-focus si sa aiba wi fi sau macar slot de emitator. Multumesc !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users