![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Stick Internet DigiMobil si Windows 10
Last Updated: Feb 15 2021 16:14, Started by
OClaudiu
, Jun 19 2017 07:59
·
0

Posted 17 March 2020 - 18:39

iti arata ca ai semnal ? daca ai semnal si nu iti merge netul ,insemna ca la tine trebuie sa pui manual APN-ul
edit : ar trebui sa ai mai multe usb-uri in spatele navigatiei,trebuie sa stickul in usb-ul corect ,la mine pe ala pt internet scria NAVI parca dupa ce conectezi stick-ul inchizi navigatia ca sa ti-l recunoasca.cel putin asa era la mine |
Posted 17 March 2020 - 21:33

Merci mult, am ce butona maine la munca! Am trei mufe din unitate deci am sa le iau la rand, sper s-o duc la capat!
|
Posted 20 March 2020 - 12:33

Încerc de câteva zile pe toate trei cabluri și nik, nu vrea! Le-am luat pe toate trei la rând și nu vrea. Dacă mai aveți sugestii le ascult!
|
Posted 01 February 2021 - 23:14

Digi mai ofera aceste stick-uri de internet mobil? Am vazut ca pe site-ul lor sunt la sectiunea clienti business, dar pentru persoane fizice mai e valabil? Cu abonament, bineinteles.
Edited by c_l, 01 February 2021 - 23:14. |
Posted 15 February 2021 - 16:14

Digi mai ofera aceste stick-uri de internet mobil? Am vazut ca pe site-ul lor sunt la sectiunea clienti business, dar pentru persoane fizice mai e valabil? Cu abonament, bineinteles. Salut, c_l, Din pacate acest serviciu este temporar indisponibil pentru contractele pe persoana fizica. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users