Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Concediu Moldova

The Beekeeper (2024)

Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor
 Nu pot instala KB5030310 - cumula...

Ce se mai intampla cu piața ...

Cum verific un receptor Electra

Bani blocati de Glovo, plata nefi...
 VPN Romania!

Iar un topic despre achizitie tel...

Ce ghinion! Incendiu intr-un ...

Atentionare bord
 Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo

Samsung Galaxy S23 FE

Screen tearing pe orice browser (...

Script calculator distanta .

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

pcpalex

pcpalex

Junior Member

• Grup: Members
Salutare,
Am si eu nevoie de un script care sa calculeze distanta dintre orase , pret , plecare , sosire , etc...
Ceva de genul: https://www.cargoped...ulator-distanta

Griggson

Griggson

Member

Ai nevoie... ce inputuri imi dai? In ce limbaj de scriptare vrei? Cat platesti?

pcpalex

pcpalex

Junior Member

limbajul html , php , java , nu conteaza sa fie acolo . Depinde de script .

Griggson

Griggson

Member

Acest "script" nu e o treaba care se face una-doua deoarece o sa trebuiasca sa se foloseasca API-uri de la Google Maps sau ceva similar pentru a calcula distanta dintre 2 localitati. Dupa ce se gaseste distanta restul ar trebui sa se calculeze pe baza unor formule.

pcpalex

pcpalex

Junior Member

Am facut eu sa inregistreze "API-uri de la Google Maps" dar nu ma descurc la celelalte formule ...Imi mai trebuie "data plecarii" si "consumul de combustibil" ..

Griggson

Griggson

Member

Ce inseamna ca ai facut sa inregistreze API-urile de la Google Maps? Ai reusit sa calculezi deja distanta dintre orase?
Nu inteleg ce problema ai cu data plecarii... nu poti sa o iei din pagina ta? nu poti sa o folosesti in calcule?

pcpalex

pcpalex

Junior Member

View PostGriggson, on 15 iunie 2017 - 13:06, said:

Ce inseamna ca ai facut sa inregistreze API-urile de la Google Maps? Ai reusit sa calculezi deja distanta dintre orase?
Nu inteleg ce problema ai cu data plecarii... nu poti sa o iei din pagina ta? nu poti sa o folosesti in calcule?
Faza e ca nu pot sa afisez in calendar acolo sa selecteze o data si o sosire .. Am pus "default"
Ex: De la: Slatina la Bucuresti  . Apas pe calculeaza si imi apare nr de Km . Mai am de lucrat la consumul de combustibil si la calendar...

dani.user

dani.user

Guru Member

• Grup: Senior Members
Stie Google sa-ti estimeze durata functie de data plecarii (mai ales din viitor)?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate