![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Script calculator distanta .
Last Updated: Jun 15 2017 21:46, Started by
pcpalex
, Jun 15 2017 10:45
·
0

Posted 15 June 2017 - 10:45

Salutare,
Am si eu nevoie de un script care sa calculeze distanta dintre orase , pret , plecare , sosire , etc... Ceva de genul: https://www.cargoped...ulator-distanta |
Posted 15 June 2017 - 12:45

Ai nevoie... ce inputuri imi dai? In ce limbaj de scriptare vrei? Cat platesti?
|
Posted 15 June 2017 - 12:49

limbajul html , php , java , nu conteaza sa fie acolo . Depinde de script .
|
Posted 15 June 2017 - 12:56

Acest "script" nu e o treaba care se face una-doua deoarece o sa trebuiasca sa se foloseasca API-uri de la Google Maps sau ceva similar pentru a calcula distanta dintre 2 localitati. Dupa ce se gaseste distanta restul ar trebui sa se calculeze pe baza unor formule.
|
Posted 15 June 2017 - 13:03

Am facut eu sa inregistreze "API-uri de la Google Maps" dar nu ma descurc la celelalte formule ...Imi mai trebuie "data plecarii" si "consumul de combustibil" ..
|
Posted 15 June 2017 - 13:06

Ce inseamna ca ai facut sa inregistreze API-urile de la Google Maps? Ai reusit sa calculezi deja distanta dintre orase?
Nu inteleg ce problema ai cu data plecarii... nu poti sa o iei din pagina ta? nu poti sa o folosesti in calcule? |
Posted 15 June 2017 - 15:07

Ce inseamna ca ai facut sa inregistreze API-urile de la Google Maps? Ai reusit sa calculezi deja distanta dintre orase? Nu inteleg ce problema ai cu data plecarii... nu poti sa o iei din pagina ta? nu poti sa o folosesti in calcule? Ex: De la: Slatina la Bucuresti . Apas pe calculeaza si imi apare nr de Km . Mai am de lucrat la consumul de combustibil si la calendar... |
Posted 15 June 2017 - 21:46

Stie Google sa-ti estimeze durata functie de data plecarii (mai ales din viitor)?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users