![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Subdomenii pentru site
Last Updated: Nov 26 2017 20:32, Started by
ursarul999
, Jun 11 2017 10:14
·
0

Posted 11 June 2017 - 10:14

Buna ziua,
Am un domeniu original pentru site-ul meu. Dar eu mai detin si alte domenii pe care vreau sa le plasez ca subdomenii ca sa fie redirectionati utilizatorii Google la mine pe site. Treaba este ca acele subdomenii sunt asemanatoare cu alte site-uri deja existente, ca in exemplul de mai jos: Exista: artaeducatiei.ro Eu am: arta-educatiei.ro (nu este al meu, am dat un exemplu; o sa fie pus ca subdomeniu) Este vreo problema ? |
Posted 11 June 2017 - 10:26

Cum naiba să pui un domeniu existent ca subdomeniul unui alt domeniu?
|
Posted 11 June 2017 - 10:29

@ursarul999
Daca site-ul tau este: vasile.ro Atunci subdomeniile vor fi: popescu.vasile.ro, merg-la-mare-cu.vasile.ro etc.... LE. Si daca am inteles eu bine... Daca primul site din exemplul tau este a lui X, atunci poti inregistra si tu numele din exemplul al 2-lea. X= artaeducatiei.ro tu inregistrez (NU subdomeniu): arta-educatiei.ro Nu exista probleme, nu e inregistrat la OSIM ![]() Edited by xxvirusxx, 11 June 2017 - 10:34. |
Posted 11 June 2017 - 11:29

Poate ca: addons, după care le redirecționați către domeniul principal.
|
Posted 11 June 2017 - 11:44

ma tu vrei sa faci SEO sa furi clientii la concurenta?
daca nu esti proprietarul domeniului n-ai cum sa faci subdomenii..daca vrei sa pui nume asemanatoare ca sa furi clientii la altii..google se prinde si te blocheaza. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users