Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Terminator End of war 2023

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone

Rog confirmare/infirmare solutie ...
 Cablu fan controller - placa de b...

Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...

Rezerva succesorala, donatie scut...

Prima History
 Hard disk HGST-viteza scriere

Frana stroboscop pe BMW

Ce SSD sa imi cumpar pentru acest...

Guvernul vrea sa interzica IMM pa...
 Aplicatie design

Smd M05

Procedura completa punere sub int...

Ce procent din neuroni pierde in ...
 

Subdomenii pentru site

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
ursarul999

ursarul999

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 10.06.2017
Buna ziua,

Am un domeniu original pentru site-ul meu.

Dar eu mai detin si alte domenii pe care vreau sa le plasez ca subdomenii ca sa fie redirectionati utilizatorii Google la mine pe site.

Treaba este ca acele subdomenii sunt asemanatoare cu alte site-uri deja existente, ca in exemplul de mai jos:

Exista: artaeducatiei.ro

Eu am: arta-educatiei.ro (nu este al meu, am dat un exemplu; o sa fie pus ca subdomeniu)

Este vreo problema ?

#2
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,442
  • Înscris: 06.03.2016
Cum naiba să pui un domeniu existent ca subdomeniul unui alt domeniu?

#3
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
@ursarul999

Daca site-ul tau este: vasile.ro
Atunci subdomeniile vor fi: popescu.vasile.ro, merg-la-mare-cu.vasile.ro etc....


LE. Si daca am inteles eu bine...

Daca primul site din exemplul tau este a lui X, atunci poti inregistra si tu numele din exemplul al 2-lea.

X= artaeducatiei.ro

tu inregistrez (NU subdomeniu): arta-educatiei.ro

Nu exista probleme, nu e inregistrat la OSIM :)

Edited by xxvirusxx, 11 June 2017 - 10:34.


#4
roxlol

roxlol

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 25.02.2016
Poate ca: addons, după care le redirecționați către domeniul principal.

#5
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,921
  • Înscris: 14.08.2006
ma tu vrei sa faci SEO sa furi clientii la concurenta?

daca nu esti proprietarul domeniului n-ai cum sa faci subdomenii..daca vrei sa pui nume asemanatoare ca sa furi clientii la altii..google se prinde si te blocheaza.

#6
Travertin2_0

Travertin2_0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,299
  • Înscris: 26.11.2017
nu poti pune domeniu ca subdomeniu

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate