Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

adiauto.ro / Adrian 87 SRL - Pareri / Sugestii / Reclamatii

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Iulian-TM

Iulian-TM

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.06.2017
Salutare,

Mai jos doresc sa postez experienta mea foarte neplacuta cu Adrian 87 SRL. Mai in detaliu se poate gasi totul la http://indreptarijan...a.wordpress.com <- aici nu este reclama, este doar un blog propriu facut din dorinta de a ma exprima liber fara ca cineva sa imi stearga comentariile.

SUMAR ARTICOL: Adrian 87 SRL, jalnic, nesimtit, NU RECOMAND!!!

Pana acum mi-au fost sterse doua comentarii pe blogul domnului Darius Jula ( Link ) in care imi spuneam experienta foarte negativa cu stimabilul domn Adrian 87 SRL.

Totul a decurs asa:

Am avut o experienta foarte negativa(povestita ma jos) cu Adrian 87 SRL, si astfel am raspuns pintr-un comentariu pe site-ul unde am gasit recomandarea de a ma duce la el.
Am scris doua comentarii DECENTE potrivite cu experienta mea negativa cu Adrian 87 SRL. Dupa zile-saptamani i-am trimis mail domnului Darius Jula sa aprobe odata comentariile mele, nu doar pe ale altora(fiind necesara modererea si aprobarea lor inainte de aparitia pe site).
El mi-a raspuns, si le-a aprobat. Ulterior, nu la mult timp dupa, el le-a sters de pe site. Dansul a uitat sa stearga si abonarea mea la fluxul de comentarii, astfel ca am vazut pe mail fiecare nou comentariu si am urmarit ce se intampla, si cum au venit imediat comentariile pozitive care laudau exact de ce ma plangeam eu.
Mi-am dat seama imediat cum ca blogul domnului Darius face in  mod clar reclama la domnul Adrian 87 SRL, cei care pe mine m-au dezamagit crunt. Asa ca, din imboldul supararii mele, m-am decis sa pun in alte locuri publice experienta mea mai reala decat unele comentarii de pe alte bloguri.

Ce s-a intamplat de am ajuns asa suparat:
M-am dus intr-o dupa amiaza la el, dupa ce in prealabil vorbisem cu el la telefon si mi-a spus tot, inclusiv pretul(40-100 lei, de obicei cam 60-80lei ) cu un Audi A8L 4.2 Benzina, eu fiind doar temporar in Romania pentru ca locuiesc in Germania. Postez detaliile despre masina pentru ca dansul m-a intrebat toate acestea din curiozitate si astfel si-a dat seama ca poate sa creasca pretul cu nesimtire.
Pe perete avea un tabel unde scria costul indreptatului jantelor de aluminiu de la 40 la 100 ron. Mie ca m-a vazut cu A8, si ca locuiesc in Germania, mi-a cerut 280RON sa indrepte doua dintre jante, cu povesti ca sunt strambe tare, ca trebuie indreptate din spite, alea alea. Jantele nu erau drepte, una stiam ca trebuie indreptata din spite, si cealalta era asa si asa. A exagerat privitor la starea lor, stiam si eu cu ce se mananca treaba dar n-am facut pe istetul+ca eram imbracat relativ elegant, am stat si am privit. I-am aratat si celelalte doua jante de pe spate, in stare si mai buna. El mi-a zis ca vaaaai cat de grave sunt si alea, ca la un drum de Germania stric masina cu ele, si ca o sa coste indreptatul la ele… bla bla. Asa ca m-am hotarat sa platesc doar cele doua pe fata, si sa plec.

Nevoia de indreptare a pornit de la faptul ca una dintre jante era lovita mai tare, si lasa aer; odata la 3-4 saptamani trebuia sa completez aer in roata. A doua zi dupa ce el mi-a indreptat roata respectiva, ce sa vezi dimineata: roata moale! M-am decis sa merg tot la el, sa vada ce a facut acolo si sa repare. La care el imi arata cu nonsalanta: „domnle, ai cauciucul grav(si proaspat cam de 1 zi) ciupit langa janta pe partea interioara a jantei, si uite in apa, pe acolo lasa aer.”. Am raspuns clar: „nu era asa, sigur s-a intamplat ieri cand ati indreptat janta” la care evident ca mi-a dat un raspuns cum ca asa ceva nu este posibil si ca trebuie sa cumpar alt cauciuc ca asa ceva nu se poate repara. A se intelege ca un cauciuc Dunlop SP Sport de iarna, folosit doar un sezon costa destul de mult. Asta a pus capac, dar am plecat amabil de acolo si mi-am rezolvat alte treburi. Am plecat cu celelalte doua roti in alta parte, la un nene de treaba si care chiar e mester bun. Mi-a facut cu 70 ron bucata. Atunci am facut si alte comparatii: Nenea asta nou avea bun simt, nu avea vorba de bisnitar care vrea sa te imbarlige, nu punea intrebari ce nu tin de el, avea atelierul curat si totul ordonat fata de primul loc unde am fost si a fost jalnic din punctul asta de vedere. Nu doresc sa ii fac reclama dar doresc sa spun ca este situat pe Strada Demetriade, in curte cu Fan Courier, imediat cum intri in curte pe stanga langa statia de GPL.

Am ajuns la concluzia simpla ca daca voiam sa indrept toate 4 rotile m-ar fi costat aproape 600 ron, pentru ca eram cu A8 si aveam jante pe 19″, dar mai ales pentru ca am mers la Adrian 87 SRL.

Avantaje:
– jantele mi le-a indreptat bine
Dezavantaje:
– Se baga in vorba, si intreaba ce nu tine de el.
– E neglijent(el sau angajatul), si mi-a ciupit si stricat definitiv cauciucul
– M-a vazut cu masina scumpa si cand i-am zis ca locuiesc in Germania, mi-a cerut dublu pret pentru treaba doar normala
– E cam murdar pe la el, si nu e chiar placut sa astepti pana iti rezolva rotile
– Cand sa plec n-am putut sa intru in masina din cauza cainelui, a trebuit el sa vina sa tina de caine pana urc in masina
– Am cumparat o roata de rezerva care trebuia sudata si indreptata…. am renuntat instant cand mi-a spus pretul. La banii aia imi iau asigurare ADAC/an pe toata Europa si nu-mi pasa cand fac pana.

Salutare din nou.
Dupa ce am postat un comentariu nou la articolului domnului Darius Jula, care se dorea a fi doar un mesaj catre dansul(l-am scris cu gandul ca trebuie sa il modereze, si cand il va modera il va citi si il va sterge direct), el a intors-o astfel incat comentariile mele sa cada intr-o lumina rea, ceea ce m-a iritat si mai mult si voi proceda la next level: reclamatie OPC pentru calitate si ANAF pentru lipsa bonului fiscal.

Aici este reply-ul lui cum ca, comentariile mele postate cu 3 luni in urma ar fi niste injurii, dar postez imediat printscreen din mail-urile in care i-am reamintit dansului sa modereze si comentariul meu. El a verificat comentariul, l-a acceptat, si dupa cateva zile l-a sters. Se pune intrebarea: cand l-a acceptat nu au fost injurii? Au fost injurii doar cand l-a sters?
Attached File  0.PNG   51.08K   66 downloads
Attached File  1.png   69.77K   65 downloads

Edited by Iulian-TM, 09 June 2017 - 10:02.


#2
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
In principiu este bine ca meseriasii neseriosi sa fie " pedepsiti " cu reclama negativa ....dar :
- in cazul tau este o problema de apreciere a meseriasului fata de complexitatea lucrarii
- pretul trebuia negociat inante si daca nu iti convenea nu faceai lucrarea .
- despre preturile percepute la diverse articole pe care le poseda , nu poate nimeni sa comenteze nimic,poate cere cat vrea , nu esti obligat sa cumperi .
- o janta de aliaj cu spite strambe nu este o " treaba normala " . Eu nu as merge cu o asemenea janta indreptata la viteza de autostrada .
- ai mai multa grija cu masina . Un A8 cu toate jantele de aliaj strambe spune ceva despre stilul tau de pilotaj

Edited by JurasikMan, 09 June 2017 - 10:11.


#3
samebo

samebo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,434
  • Înscris: 08.05.2017
Tipic, in loc sa cumperi altele noi sau in stare buna sau sa utilizezi ateliere bune, te-ai dus la "meseriasi", adica tepari si te-au ars bine de tot, mai ceva decat ateliere civilizate, autorizate, legale... mai ales ca, parvenit fiind, ai simtit nevoia sa te lauzi ca esti barosan european si el a identificat oportunitatea de suprataxa de fraier :D
Totusi tu numai cu strambete si improvizate circuli? Ca vad ca pe toate le ai busite, sudate, indoite, reindoite.

Ca meseriasii astia fac preturile dupa cat de fraier il vad pe client, pe unul il taxeaza 100 lei, pe altul 1000 lei pe aceeasi lucrare... daca simt ca pot prosti prostul o fac fara remuscari.
Cu idiotii astia de meseriasi e bine sa raspunzi monosilabic la ce tine de treaba lor, la restul ignore, te faci ca nu auzi.

#4
Iulian-TM

Iulian-TM

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.06.2017

 JurasikMan, on 09 iunie 2017 - 10:05, said:

- in cazul tau este o problema de apreciere a meseriasului fata de complexitatea lucrarii
I-am explicat la telefon(fara sa ii spun ca vin cu jange pe 19 si cu A8) si mi-a spus pretul normal. Prima janta, ce-a stramba din spite) a costat 160RON(din maximul de pe tabel de 100RON). A doua janta mai putin stramba, a costat 120RON(din maximul de pe tabel de 100RON). Ma intreb, cam cum ar trebui sa fie janta mea de A8 pe 19 ca sa coste doar 40RON la indreptat?
Cu celelalte doua jante tot strambe(una putin si din spite) m-am dus in alta parte unde mi-a facut cu 70RON/bucata. Deci se poate

 JurasikMan, on 09 iunie 2017 - 10:05, said:

- pretul trebuia negociat inante si daca nu iti convenea nu faceai lucrarea .
Am vorbit inainte referitor la pret, dar cand eram deja cu janta data jos, totul pregatit de lucrare mi-a zis ca "vaaai cat de stramba eee... o sa coste muult...", nu era tocmai de bun simt sa ii spun sa puna totul la loc ca eu plec. Mai venea si cu replici "ca asta nimeni nu ti-o face mai ieftin, inca bine ca ai venit la noi ca sa vezi altii ce preturi ti-ar fi cerut"

 JurasikMan, on 09 iunie 2017 - 10:05, said:

- despre preturile percepute la diverse articole pe care le poseda , nu poate nimeni sa comenteze nimic,poate cere cat vrea , nu esti obligat sa cumperi .
Adevarat, dar o consider un alt fel de inselaciune promitand-ui clientului "vino ca o fac la pretul X" si cand isi da seama ca are de la cine sa ceara sa te jecmaneasca. Are dreptul sa ceara cat vrea, dar sa faca siretlicuri ca sa te jecmaneasca e un pic altceva

 JurasikMan, on 09 iunie 2017 - 10:05, said:

- o janta de aliaj cu spite strambe nu este o " treaba normala " . Eu nu as merge cu o asemenea janta indreptata la viteza de autostrada .
Am mers cu 130km/h poate si mai mult pe autostrada in drum spre TM chiar inainte cu cateva ore sa vin la indreptat, si se simtea o vibratie relativ fina, pe care nevasta-mea nu o simtea deloc oricat incerca sa isi dea seama.

 JurasikMan, on 09 iunie 2017 - 10:05, said:

- ai mai multa grija cu masina . Un A8 cu toate jantele de aliaj strambe spune ceva despre stilul tau de pilotaj
Intradevar. Ziua aceea a fost o exceptie. Etram contra-timp pe un drum foarte rau cu "capcane" si am lovit bine janta cu cateva ore inainte, restul am presupus doar ca erau strambe, si s-a confirmat la verificare. Nu obisnuiesc sa pilotez masini de 2 tone Posted Image . Una era stramba din spite, dar nu exagerat.

Personal consider clar ca nu este o apreciere gresita a complexitatii lucrarii, ci doar o metoda romaneasca si scarboasa de a jecmanii pe cineva. Cunoscand in detaliu firul evenimentelor, mi-am dat seama ca omul m-a jecmanit. O alta dovada este faptul ca in alta parte am facut cu 70RON pe roata.

Ulterior comentariului meu de pe blogul domnului Jula, au aparut alte comentarii care sistematic contraziceau exact lucrurile de care ma plangeam eu. EX: unul zice ca a mers cu seria 7 si a fost taxat dupa lucrare nu dupa pret, etc. Vazand ca domnul Jula ii face reclama pozitivita unui om care fata de mine s-a purtat cu nesimtire, si chiar inlatura reclama negativa stergandu-mi comentariul, m-am infierbantat imediat si uite asa mi-am facut suficient timp pentru a face cunoscut internetului si partea negativa a lui Adrian 87 SRL. Probabil in timp se vor adauga si altii aici

 samebo, on 09 iunie 2017 - 10:29, said:

Tipic, in loc sa cumperi altele noi sau in stare buna sau sa utilizezi ateliere bune, te-ai dus la "meseriasi", adica tepari si te-au ars bine de tot, mai ceva decat ateliere civilizate, autorizate, legale... mai ales ca, parvenit fiind, ai simtit nevoia sa te lauzi ca esti barosan european si el a identificat oportunitatea de suprataxa de fraier Posted Image
Totusi tu numai cu strambete si improvizate circuli? Ca vad ca pe toate le ai busite, sudate, indoite, reindoite.

Ca meseriasii astia fac preturile dupa cat de fraier il vad pe client, pe unul il taxeaza 100 lei, pe altul 1000 lei pe aceeasi lucrare... daca simt ca pot prosti prostul o fac fara remuscari.
Cu idiotii astia de meseriasi e bine sa raspunzi monosilabic la ce tine de treaba lor, la restul ignore, te faci ca nu auzi.
Nu te contrazic, am fost fraier la faza aia. Ale mele nu erau strambete cu o zi inainte. In ziua aia cu cateva ore inainte le-am dat gata. Am circulat pe drumul de la Varfurile, jud. Arad, si eram super grabit sa ajung urgent la Timisoara. Uite asa mi-am strambat 4 jante. Sudata nu e niciuna, erau super jantele inainte sa le indoi eu.
Si n-am simtit nevoia sa ma laud, dar nesimtirea din el l-a facut sa intrebe tot ce nu trebuia intrebat. Iar faptul ca am A8 ce era sa fac? sa il bag in buzunar sa nu-l vada si sa ii dau jantele din celalalt buzunar? Posted Image

Edited by Iulian-TM, 09 June 2017 - 10:57.


#5
samebo

samebo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,434
  • Înscris: 08.05.2017

 Iulian-TM, on 09 iunie 2017 - 10:49, said:

Personal consider clar ca nu este o apreciere gresita a complexitatii lucrarii, ci doar o metoda romaneasca si scarboasa de a jecmanii pe cineva. Cunoscand in detaliu firul evenimentelor, mi-am dat seama ca omul m-a jecmanit. O alta dovada este faptul ca in alta parte am facut cu 70RON pe roata.
Asta a fost in mod cert.
Am fost si eu la unul, laudat de altii, cu mine s-a comportat ca un bandit in mijlocul drumului. In viata m-am prins ca recomandarile sunt nule, toti le fac pe prietenii, nu pe calitate. Acum cand imi recomanda cineva ceva "meserias" exact acolo nu ma duc, ca stiu ca e teapa sigura.
Eu am cerut pret, se uita si spune ca X, dar nu e sigur, imi spune dupa ce desface... am vazut ca e pus pe furat si am plecat.
Era clar ca aplica strategia clasica, iti demonteaza masina si apoi isi spune pret 2X, si practic te forteaza sa accepti ca masina e demontata... santaj ordinar practic.
Ca si cum medicul te anesteziaza, taie si apoi iti spune ca daca vrei sa continuie operatia si sa te coase la loc te costa bani multi... ce sa faci altceva decat sa accepti santajul cand esti vulnerabil, imobilizat si ranit Posted Image

Data viitoare mergi cu incredere la firmele mari, macar acolo ai pe cine trage la raspundere, ca oricum ca pret tot cam dracul ala ajungi, doar ca e cu facture/bon, cu TVA, cu impozit... legal totul.

Edited by samebo, 09 June 2017 - 10:58.


#6
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Nu tin partea servisurilor. Si eu am fost victima . Din pacate , unii oameni ( clienti ca tine si ca mine ) presupun ca toata lumea este bine intentionata . Din aceasta cauza nu stabilesc clar cadrul discutiei.. Afaceristii au o singura grija , sa isi maximizeze profitul . Daca au cu cine , modifica ulterior intelegerea .

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate