![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Captiva pad 12
Last Updated: Jun 09 2017 07:00, Started by
JayZeinur
, Jun 08 2017 07:26
·
0

Posted 08 June 2017 - 07:26

Salut!
Cu ceva vreme in urma am achizitionat o tableta Captivapad 12 pentru fiul meu si am constatat ca nu pot deacarca nimic de pe google play. Mai exact nu ma pot conecta la google play si nu pot adauga nici un cont de google. Cand intru pe google play imi zice ca " Nu se poate stabili o conexiune de date sigura la server. Este posibil ca aceasta sa fie o problema temporara sau ca dispozitivul android sa nu fie pregatit pentru servicii de date". In schimb browser-ul merge ok ... Am vrut sa o duc la garantie dar nu mai gasesc bonul de casa. Pareri, idei, solutii daca s-a mai lovit cineva de problema asta? Multumesc anticipat! |
Posted 08 June 2017 - 07:58

Ai data setata corect pe tableta?
In browser poti accesa adresa: https://play.google.com/store ? Edited by Ciubex, 08 June 2017 - 07:59. |
Posted 08 June 2017 - 08:12

Sterge datele aplicatiilor Play Store, Google Services Framework, Google Play Services si incearca iar.
Daca nu merge, o resetezi. |
Posted 08 June 2017 - 18:39

@Ciubex, da am data setata corect, pot accesa google play store in browser dar nu pot descarca nimic. Cand vreau sa descarc imi cere sa ma loghez, ma loghez dar ma pune sa selectez din terminalele in care am sau am avut contul logat.
@Wzzz, am sters datele, am dat si reset din fabrica si nimic. |
Posted 09 June 2017 - 07:00

Pana acum dupa ce i-am dat reset nu am asteptat sa verifice conexiunea la wifi... i-am dat skip. Dar am lasat-o i jur de 9 ore si tot asa ramane, nu trece mai departe doar daca ii dau eu skip. Atasat poza...
Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users