Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...
 Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?

Aveti buricul bagat sau iesit in ...

Eroare EGR
 Lasagna gata facuta de la Penny

Deblocare (parola) BIOS. Recomand...

Cum obtinem despagubiri de la fur...

Memory (2023)

Captiva pad 12

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

JayZeinur

JayZeinur

New Member

• Grup: Members
Salut!
Cu ceva vreme in urma am achizitionat o tableta Captivapad 12 pentru fiul meu si am constatat ca nu pot deacarca nimic de pe google play. Mai exact nu ma pot conecta la google play si nu pot adauga nici un cont de google. Cand intru pe google play imi zice ca " Nu se poate stabili o conexiune de date sigura la server. Este posibil ca aceasta sa fie o problema temporara sau ca dispozitivul android sa nu fie pregatit pentru servicii de date". In schimb browser-ul merge ok ...
Am vrut sa o duc la garantie dar nu mai gasesc bonul de casa.
Pareri, idei, solutii daca s-a mai lovit cineva de problema asta?
Multumesc anticipat!

Ciubex

Ciubex

Senior Member

• Grup: Moderators
Ai data setata corect pe tableta?
In browser poti accesa adresa: https://play.google.com/store ?

Edited by Ciubex, 08 June 2017 - 07:59.

Wzzz

Wzzz

• Grup: Moderators
Sterge datele aplicatiilor Play Store, Google Services Framework, Google Play Services si incearca iar.
Daca nu merge, o resetezi.

JayZeinur

JayZeinur

New Member

@Ciubex, da am data setata corect, pot accesa google play store in browser dar nu pot descarca nimic. Cand vreau sa descarc imi cere sa ma loghez, ma loghez dar ma pune sa selectez din terminalele in care am sau am avut contul logat.

@Wzzz, am sters datele, am dat si reset din fabrica si nimic.

JayZeinur

JayZeinur

New Member

Pana acum dupa ce i-am dat reset nu am asteptat sa verifice conexiunea la wifi... i-am dat skip. Dar am lasat-o i  jur de 9 ore si tot asa ramane, nu trece mai departe doar daca ii dau eu skip. Atasat poza...

Attached Files

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate