![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare firma București termopan
Last Updated: Nov 14 2017 22:38, Started by
geutzu_00
, Jun 07 2017 19:59
·
0

Posted 07 June 2017 - 19:59

salut. vreau să îmi pun termopan în sufragerie, care dă înspre balcon. am un geam și o ușă, de lemn acum, pe care vreau să le scot și să le înlocuiesc cu termopan. îmi puteți recomanda o firmă la care să apelez? m-ar interesa și montajul. mulțumesc!
|
Posted 08 June 2017 - 00:33

Mulțumesc colegilor de forum pentru recomandări! Mă străduiesc mereu să iasă bine toate lucrările.
|
Posted 02 September 2017 - 18:50

Digix, da-mi te rog un număr de contact. Vreau sa închid cu termopan un balcon de aproximativ 9mp.
Mulțumesc. |
Posted 14 November 2017 - 22:19

Digix si eu vreau o oferta. Pot sa iti trimit dorintele mele pe un mail?
|
Posted 14 November 2017 - 22:38

Se rezolvă, mulțumesc pentru interes, dar lipsesc până duminică de lângă calculator. PM-me și o să îți răspund când revin.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users