![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Scrisoare de la BCR?
Last Updated: Dec 16 2017 14:25, Started by
VladislavP
, Jun 01 2017 18:34
·
0

Posted 13 December 2017 - 17:22

Buna ziua as avea o problema. Tocmai ce-am primit o scrisoare de la BCR pensii cu datele mele personale de pe vechiul buletin. In aceasta scrisoare mi se cere sa transmit emailul/nr de tel sau orice modalitate de contact si sa trimit o copie cu buletinul meu SEMNAT. Totodata mi se comunica faptul ca: ,,Valoarea activului dvs. net total la data de 31.12.2016: 600,14 lei''. As dori sa va intreb ce ar putea semnifica aceasta scrisoara avand in vedere ca nu am avut nici-un cont deschis la bcr. Este o teapa ca sa atraga clienti sau....? A mai primit cineva asa ceva? Multumesc. |
Posted 16 December 2017 - 14:25

Nu te mai agita atata. Pilonul 2 ca si pilonul 1 sunt pe duca la cum evolueaza lucrurile in Romania. Daca vrei sa le dai datele alea treci pe la o agentie BCR. In locul tau nu m-as complica. Sa vezi acolo activul ala net cu o suma de 5 zerouri si pe urma iti poti pune baza in pilonul 2. Pana atunci este o simpla mascarada nationala cu acest pilon 2, in care credulii cred ca baza pensiei lor o sa fie pilonul 2 si eventual 3... iar altii stau pe niste salarii enorme ca sa gestioneze acei bani |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users