![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Scrisoare de la BCR?
Last Updated: Dec 16 2017 14:25, Started by
VladislavP
, Jun 01 2017 18:34
·
0

Posted 13 December 2017 - 17:22

Buna ziua as avea o problema. Tocmai ce-am primit o scrisoare de la BCR pensii cu datele mele personale de pe vechiul buletin. In aceasta scrisoare mi se cere sa transmit emailul/nr de tel sau orice modalitate de contact si sa trimit o copie cu buletinul meu SEMNAT. Totodata mi se comunica faptul ca: ,,Valoarea activului dvs. net total la data de 31.12.2016: 600,14 lei''. As dori sa va intreb ce ar putea semnifica aceasta scrisoara avand in vedere ca nu am avut nici-un cont deschis la bcr. Este o teapa ca sa atraga clienti sau....? A mai primit cineva asa ceva? Multumesc. |
Posted 16 December 2017 - 14:25

Nu te mai agita atata. Pilonul 2 ca si pilonul 1 sunt pe duca la cum evolueaza lucrurile in Romania. Daca vrei sa le dai datele alea treci pe la o agentie BCR. In locul tau nu m-as complica. Sa vezi acolo activul ala net cu o suma de 5 zerouri si pe urma iti poti pune baza in pilonul 2. Pana atunci este o simpla mascarada nationala cu acest pilon 2, in care credulii cred ca baza pensiei lor o sa fie pilonul 2 si eventual 3... iar altii stau pe niste salarii enorme ca sa gestioneze acei bani |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users