![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Investitii in cryptomonede
Last Updated: May 31 2021 16:29, Started by
VladBtz
, May 24 2017 21:06
·
0

Posted 13 July 2017 - 20:44

Deocamdata folosesc Bittrex, si Xtrabytes pe Yobit pentru ca e singurul exchange pe care se tranzactioneaza la volum ok, dar cand o ajunge XBY pe Bittrex o sa ma mut acolo si cu el. La inceput foloseam Poloniex, dar in timp am trecut de la monezile din top 50 pe monezi mult mai ieftine care nu se gasesc pe polo. In afara de asta prin mai/iunie am prins mai multe perioade cu lag imens si nu se putea tranzactiona ok pe polo, asa ca incet incet am trecut pe Bittrex
![]() ![]() Edited by rola_ocb, 13 July 2017 - 20:44. |
Posted 15 July 2017 - 16:05

Deocamdata folosesc Bittrex, si Xtrabytes pe Yobit pentru ca e singurul exchange pe care se tranzactioneaza la volum ok, dar cand o ajunge XBY pe Bittrex o sa ma mut acolo si cu el. La inceput foloseam Poloniex, dar in timp am trecut de la monezile din top 50 pe monezi mult mai ieftine care nu se gasesc pe polo. In afara de asta prin mai/iunie am prins mai multe perioade cu lag imens si nu se putea tranzactiona ok pe polo, asa ca incet incet am trecut pe Bittrex ![]() ![]() Cum ai facut 10k XVG ca eu vad volume foarte mici, ori nu stiu sa citesc graficul? |
Posted 16 July 2017 - 10:42

Pana la urma cat poti castiga in lei pe zi din criptomonede?
Cineva spunea ca scoate 2-300 de euro pe zi din asa ceva, lucru care mie personal mi se pare exagerat... |
Posted 16 July 2017 - 17:54

Daca aduni ce spune lumea pe aici, se vorbeste de 20-30-40 euro pe zi.
Si simt ca asta se poate doar cat timp creste. |
Posted 16 July 2017 - 18:01

Cum ai facut 10k XVG ca eu vad volume foarte mici, ori nu stiu sa citesc graficul? Vezi in poza spike-ul dintre 7/13 si 7/14, pe ala l-am prins pe vanzare la 125/127 si dimineata cand am vazut ca s-au vandut am cumparat repede la 116. Avand in vedere ca eu tranzactionez cu peste 100000 unitati, 10k/zi se poate face lejer in unele zile ![]()
Pana la urma cat poti castiga in lei pe zi din criptomonede? Cineva spunea ca scoate 2-300 de euro pe zi din asa ceva, lucru care mie personal mi se pare exagerat... Depinde de investitia initiala, monezile in care investeste, fluctuatiile lor, timpul alocat trading-ului +ceva noroc, dar sigur ca se poate, daca ai suficienti bani de investit si daca esti un trader bun. Daca spui ca face atat "pe zi" inseamna ca el face day trading, caz in care conteaza foarte mult investitia initiala, timpul alocat trading-ului in fiecare zi si fluctuatiile zilnice, pentru ca una este sa faci profit zilnic de 2-5% din 0.1 BTC investiti intr-o moneda si alta este 2-5% din 0.5 BTC. Ca sa-ti dau un exemplu general, sa presupunem doua variante: 1. Investim 0.1 BTC intr-o moneda, castigam +3% profit zilnic timp de 20 zile.luna si facem 0.003 BTC/zi x 20zile = 0.06 BTC/luna 2. Investim 0.5 BTC intr-o moneda, castigam +3% profit zilnic timp de 20 zile.luna si facem 0.015 BTC/zi x 20zile = 0.3 BTC/luna Pe langa asta mai sunt multe de luat in considerare, pierderi neasteptate, decizii luate in graba, etc. Deci sa faci 200-300$ pe zi constant fara o investitie initiala de cateva mii/ zeci de mii de euro mi se pare vrajeala 100%. Dar cine are sume mari de bagat in asta, are timp pentru trading in fiecare zi la ore diferite si este inclinat spre asa ceva poate sa castige atat ![]() Attached FilesEdited by rola_ocb, 16 July 2017 - 18:27. |
Posted 16 July 2017 - 19:07

Folosesti analiza tehnica, sau doar te uiti pe grafic si incerci sa ghicesti daca o ia in sus sau in jos?
|
Posted 16 July 2017 - 22:42

Fac si ceva analiza tehnica, dar bag si la ghici cateodata peste noapte comenzi de sell la preturi mari poate se nimereste sa prind vreo crestere neasteptata
![]() edit: IOTA e foarte interesant, daca era si pe Bittrex si aveam ~0.4-0.5 BTC pus deoparte mi-as fi luat pe 10/11 cand a fost la 8200 satoshi si l-as fi vandut la 9500-9700 dupa ![]() Edited by rola_ocb, 16 July 2017 - 23:07. |
Posted 17 July 2017 - 12:16

Vreau sa cumpar ETH cu card sau transfer bancar. Ce recomandati intre cex.io si coinflux.com? coinbase nu valideaza RO.
Ce ati folosit? Care are comisioane mai mici? Ce wallet pt. ETH folositi? Online sau offline? Multumesc |
Posted 17 July 2017 - 16:50

Dintre cele doua am folosit doar coinflux si sunt multumit de ei, atata tot ca fiind vorba de transfer bancar dureaza ceva pana se trimit banii. In rest sunt foarte ok, n-am avut probleme pana acum, si au comision zero deocamdata
![]() ![]() |
|
Posted 03 August 2017 - 15:32

Am luat ETH cand era 18 $.
ETH nu se mineaza, doar se tranzactioneaza. La preturi peste 200 $ nu merita, pentru ca totul legat de ETH este totusi foarte incert, si se bazeaza pe increderea oarba a unora care o au in Vitalik, rusul din spatele Ethereum. |
Posted 06 August 2017 - 13:01

Cum sa nu se mineze ETH? Ca iti scoti investitia initiala bagata in rig-uri in cateva luni e alta treaba... Treaba cu Vitalik e cam nasoala intr-adevar, cand au fost stirile alea fake cum ca ar fi murit a scazut ceva ETH. Btw, a mai facut cineva BTC cu fluctuatiile mari din ultimul timp? Eu am prins niste diferente de +70-80 satoshi pe SAFEX si am castigat binisor in ultimele zile
![]() Edited by rola_ocb, 06 August 2017 - 13:06. |
Posted 15 August 2017 - 01:45

ce recomandati? care ar fi o platforma buna si sigura , friendly for beginners pt tranzactii? sau mai multe platforme pt a tranzactiona intre ele.
ce parere aveti de minarea bitcoin? oare sunt sanse ca si bitcoin sa treaca de la Pow la Pos? multumesc Edited by dragosalex10, 15 August 2017 - 01:49. |
|
Posted 18 October 2017 - 10:00

Deocamdata folosesc Bittrex, si Xtrabytes pe Yobit pentru ca e singurul exchange pe care se tranzactioneaza la volum ok, dar cand o ajunge XBY pe Bittrex o sa ma mut acolo si cu el. Te ne spui ce portofele folosesti pentru monede mai "exotice" (mai nou aparute). Exodus nu accepta o varietate prea mare de monede. Folosesti wallet-uri online sau offline. Exodus de exemplu ocupa un spatiu imens pe HDD.... In fine este sigur, dar la valori mici as incerca unul online. Edited by bobo70, 18 October 2017 - 10:05. |
Posted 01 November 2017 - 19:13

O fi bitcoin foarte bine gandit dar totusi e o moneda virtuala ce-si face veacul pe internet, iar internetul este controlat de guverne... deci pot sa inchida robinetul oricand, dar de ce nu au
facut-o pana acum? Iar azi valoarea bitcoinului a ajuns la 6500 dolari. Cat o sa mai creasca aceasta moneda virtuala si de ce? De ce, pentru ca toata lumea cumpara si are incredere in ea. Dar daca incepe toata lumea sa vanda? Toata lumea castiga enorm? Nimeni nu pierde? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users