![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Problema Epson LX-350
Last Updated: May 25 2017 07:42, Started by
daisuki
, May 22 2017 20:04
·
0

Posted 22 May 2017 - 20:04

Imprimanta e instalata pe un laptop ce ruleaza Windows 10. Cand printez din Notepad sau Office Word, printeaza bine.
Problema apare cand generez PDF, si vreau sa printez PDF-ul generat, lipsesc parti din caractere. Nu lipseste cate o linie din intregul rand, ci aleator, dintr-o litera lipsesc cateva puncte, astfel incat de multe ori nu se poate distinge ce litera sau cifra e. Toate fisierele PDF ce le printez contin doar text. Am incercat sa dezinstalez driverul, am descarcat si instalat ultima versiune de driver, problema persista. Am instalat imprimanta pe un alt laptop ce ruleaza Windows 7 x86, si printeaza ok. Ce credeti ca ar putea fi? Edited by daisuki, 22 May 2017 - 20:06. |
Posted 22 May 2017 - 20:50

Eu am patit la fel la serviciu cu un LX 1170. Am presupus ca e din cauza ca are port paralel si ca am folosit un adaptor la USB.
Am renuntat la ea. |
Posted 25 May 2017 - 07:42

Nu pot renunta la ea din pacate.... imi e necesara la serviciu
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users