![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Asigurare privata sanatate - NN versus Generali
Last Updated: May 22 2017 15:57, Started by
Alka10
, May 22 2017 13:24
·
0

Posted 22 May 2017 - 13:24

Buna,
Stiu ca la Generali acest produs este destul de nou. Intrebarea mea este : are cineva asa ceva si poate da detalii, daca a folosit-o si a fost multumit ...sau dimpotriva ? Eu am NN pentru fetita, mai intereseaza mai ales partea de spitalizare (care nu prea e acoperita de celelalte tipuri de abonamente la clinici private). Am cateva dubii legate de ea si, cum se apropie termenul de reinnoire, as vrea sa studiez si alte optiuni. Multumesc ! Edited by Alka10, 22 May 2017 - 13:25. |
Posted 22 May 2017 - 15:12

Aham...doar ca au aceleasi clauze. As pune pariu ca nici la Generali nu se deconteaza o operatie de polipi (de exemplu), fiind trecuta in categoria "conditii pre-existente"...
|
Posted 22 May 2017 - 15:57

eu am avut asigurare privat pt taoata familia
3 bucati , 2 adulti si un puradel de 10 ani timp de 2 ani si apoi am renuntat , ma duc si platesc motivula renuntarii desi plateam 2200 euro pe an, si am mers de vreo 2-3 ori am observat ca nu era inclus mai nimic niste analize de sange de doi lei, si ceva reduceri la nu stiu ce , dar si alea banale am considerat ca nu e decat o teapa si am renuntat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users