![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Food truck

#19
Posted 22 May 2017 - 17:59

Salut si ms pt incurajare,experienta din fericire am altfel sincer nici Nu m-as fi apucat,de fapt asta a fost factorul principal care m-a stimulat,eu locuiesc in Latina aici in Italia si la sf lunii am street food in orasul nostru abia astept 😻 Eu am acest forum deschis pe telefon,Nu reusesc sa postez poze ,tare mult as vrea parerea voastra daca cineva imi lasa un Facebook sau un nr de watts up i le trimit si le posteaza cei mai experti ca mine (ideea e ca autorulota este acum in faza de pregatire,inca Nu a ajuns toata aparatura dar greul a trecut pt ca Nu gaseam o autorulota destul de spatioasa si cu o vitrina mare in fata asa cum voiam eu Aproape de Roma, pacat ca ai pierdut asta, https://www.eataly.n...-2017/Â Â chiar weekendul trecut, am intrat vineri in graba sa iau ceva, n-am avut timp sa urc sus dar se auxea ca-i zarva mare. p.s. innainte sa pleci in Romania da neaparat o tura la piata din Testaccio in Roma si cauta Mordi e Vai pentru un panino con allesso (da sa fie de la Mordi e vai ca-l imita multi) a deschis si un fast-food undeva la Re di Roma dupa succesul avut la Testaccio cu creatia aia, mereu coada, de cand deschidea pana inchidea. Vezi si asta http://viaggi.corrie.../?refresh_ce-cp In ultimii 2,3 ani citeam mult pe revistele de biz/start-up despre multe reusite in sector, multi care s-au extins rapid. E criza care a lovit Italia si lumea isi pund mai mult capul la bataie si mainile la treaba, cum bine stii, acum un 10,15 ani in Italia in fara de ceva paninaro storico, kebabari si pizza a taglio nu prea exista conceptul de street-food interesant. Edited by ionutzitaly, 22 May 2017 - 18:07. |
#20
Posted 22 May 2017 - 18:13

Ca Nu va fi usor sunt de acord cu tine dar totusi Daca iti place ce faci ,esti axat pe domeniul asta de ce Nu ai incerca? Spuneti-mi cum sa postez poze cu autorulota Eu m-am referit strict la omologare, la biznis nu dau prea mari sanse. Nu cred ca poti trai din asa ceva As incerca asa cum ti-am spus, m-as angaja la un business in domeniu care merge 2-3 luni, apoi as investi, altfel, inseamna ca mi-as batea joc de banii mei |
#21
Posted 22 May 2017 - 18:27

#22
Posted 22 May 2017 - 18:33

Asta e secretul, clar, dar ea in Italia daca nu am inteles gresit asta face. In Italia sunt alte legi In Romania asta e ceva "suplimentar" pentru concurenta ei, apoi si locurile in care vrei sa vinzi se "platesc" la baronii locali. Furnizorii iar trebuie "aprobati" de baroni si trebuie sa te asiguri ca marfa e buna. Puterea de cumparare a unui italian este diferita de a romanului, in special "la tara". Numai cateva care m-ar pune pe ganduri si as incerca in Romania sa lucrez pe risc minim pana "invat care e treaba". Poate nu merita si atunci nu pierd banul strans cu greu Am spus doar ca o sa aiba probleme la omologare. Acolo ma pricep |
#23
Posted 22 May 2017 - 18:34

De ce vi se pare o problema omologatea autorulotei??? Suntem in UE deci o autorulota de aici Nu ar trebui sa intampine prea mari probleme in Ro daca aici a functionat ca si fast food sigur ca ma astept sa trebuiasca sa mai fac anumite modificari dar Nu vad de ce asta ar fi o mare problema😏 Sfanta naivitate. |
#24
Posted 22 May 2017 - 18:36

In Italia sunt alte legi In Romania asta e ceva "suplimentar" pentru concurenta ei, apoi si locurile in care vrei sa vinzi se "platesc" la baronii locali. Furnizorii iar trebuie "aprobati" de baroni si trebuie sa te asiguri ca marfa e buna. Puterea de cumparare a unui italian este diferita de a romanului, in special "la tara". Numai cateva care m-ar pune pe ganduri si as incerca in Romania sa lucrez pe risc minim pana "invat care e treaba". Poate nu merita si atunci nu pierd banul strans cu greu Am spus doar ca o sa aiba probleme la omologare. Acolo ma pricep Stiu ca si in Italia pana acum cativa ani trebuia sa-l ai prieten pe San Pietro sa primesti toate autorizatiile pentru asa ceva, acum se zice ca s-a mai eliberat. E corect ce zici, scazi mult din risc daca ajungi sa stapanesti treaba bine dpdv practic si managerial fara investitii consistente(pentru tine), mai testezi si piata innainte. |
#25
Posted 22 May 2017 - 18:58

Aproape de Roma, pacat ca ai pierdut asta, https://www.eataly.n...-2017/Â Â chiar weekendul trecut, am intrat vineri in graba sa iau ceva, n-am avut timp sa urc sus dar se auxea ca-i zarva mare. p.s. innainte sa pleci in Romania da neaparat o tura la piata din Testaccio in Roma si cauta Mordi e Vai pentru un panino con allesso (da sa fie de la Mordi e vai ca-l imita multi) a deschis si un fast-food undeva la Re di Roma dupa succesul avut la Testaccio cu creatia aia, mereu coada, de cand deschidea pana inchidea. Vezi si asta http://viaggi.corrie.../?refresh_ce-cp In ultimii 2,3 ani citeam mult pe revistele de biz/start-up despre multe reusite in sector, multi care s-au extins rapid. E criza care a lovit Italia si lumea isi pund mai mult capul la bataie si mainile la treaba, cum bine stii, acum un 10,15 ani in Italia in fara de ceva paninaro storico, kebabari si pizza a taglio nu prea exista conceptul de street-food interesant. Total de acord cu tine,si noi aici avem paninari istorici care functioneaza de 15-20 de ani la cote maxime poti intra pe fb si cauta il maresciallo Latina este deschis doar primavara si vara,are efectic o mina de aur ,cozi vesnic pt un panin dar Nu interpreta ca eu sper sa ma imbogatesc inRomania,imi doresc sa traiesc doar decent
Prima problema pe care o vad si pe care deja ti-ai creat-o efectiv aiurea: Omologarea vehiculului, adica a rulotei Tu de acolo din Italia ai concediu? Vii in concediu si te angajezi ca "ospatar" (ca tot numesti tu o dugheana cu servire la raft, restaurant), si vezi ce merge, in care sunt punctele in care "merge", ce vinde ala, de unde ia marfa, cum o tine sa nu se strice, cum o verifica sa nu fie stricata, ce avize sanepide-ti trebuie etc etc etc etc Apoi o sa iti dai seama singur daca "mere" sau "nu mere" Parerea mea este ca "nu mere", dar, piata spune daca are sau nu nevoie de tine. Poti sa imi spui la cate restaurante,fast food-uri ai mancat tu in Romania si ai asistat la preparea lor? Eu iti spun ca o autorulota face concurenta cu brio unui fast food fix si daca o sa te uiti la pozele pe care le-am postat o sa vezi ca Nu e o "dugheana " cu servire la geam,iar aceasta investitie m-a dus undeva la25000€ (si inca Nu am terminat) bani cu care as fi putut sa deschid si un fast food fix Poti sa imi spui la cate restaurante,fast food-uri ai mancat tu in Romania si ai asistat la preparea lor? Eu iti spun ca o autorulota face concurenta cu brio unui fast food fix si daca o sa te uiti la pozele pe care le-am postat o sa vezi ca Nu e o "dugheana " cu servire la geam,iar aceasta investitie m-a dus undeva la25000€ (si inca Nu am terminat) bani cu care as fi putut sa deschid si un fast food fix |
#27
Posted 22 May 2017 - 19:43

Sfanta naivitate. De ce totusi Nu incerci sa vezi cate autorulote sunt acum in Romania si oamenii aia s-au lovit de birocratie Nu crezi?
Stiu ca si in Italia pana acum cativa ani trebuia sa-l ai prieten pe San Pietro sa primesti toate autorizatiile pentru asa ceva, acum se zice ca s-a mai eliberat. E corect ce zici, scazi mult din risc daca ajungi sa stapanesti treaba bine dpdv practic si managerial fara investitii consistente(pentru tine), mai testezi si piata innainte. Ma cam sperii cu omologarea asta mentionez ca voi avea toate actele de la firma de unde am cumparat autorulota (Nu stiu daca am specificat ca a fost facuta special) pt inoxul de calitate (este complet din inox in interior inclusiv tavanul) pt aparatura,pt lucrarile facute la gaz si la curent,pt toate acestea voi avea acte cum ca sunt facute dupa legile europene,repet sunt convinsa ca va trebui sa mai fac ceva modificari dar sper sa Nu ma inec ca rromu la mal,ma astept sa intampin alte dificultati Nu omologarea Dar na ....orice este posibil
Asta e secretul, clar, dar ea in Italia daca nu am inteles gresit asta face. |
#28
Posted 22 May 2017 - 19:47

Poti sa imi spui la cate restaurante,fast food-uri ai mancat tu in Romania si ai asistat la preparea lor? Eu iti spun ca o autorulota face concurenta cu brio unui fast food fix si daca o sa te uiti la pozele pe care le-am postat o sa vezi ca Nu e o "dugheana " cu servire la geam,iar aceasta investitie m-a dus undeva la25000€ (si inca Nu am terminat) bani cu care as fi putut sa deschid si un fast food fix In plus ideea ta are foarte multe puncte fragile. Hai sa-ti enumar eu cateva, din minte, asa de nespecialist: 1 Omologarea masinii penrtu strada 2 Avize de mediu 3 Aviz sanepid 4 Aviz pompieri, electric 5 Aviz primarie pentru locul in care vrei sa vinzi 6 Spaga la baronii locali 7 Alegerea si calificarea furnizorilor 8 Verificarea alimentelor cumparate de la furnizori 9 Bonuri fiscale si avize contabile 10 Locul in care pregatesti hamburgerii 11 Securitatea (e clar ca vei fi atractiva pentru ca ai bani) 12 Locul de parcare noaptea Cheltuieli suplimentare: Contabil Sofer Assitentul care prepara hamburgerul Benzina pentru masina / generator? La toate astea, presupunand ca nu ai probleme tehnice cu masina, ai facut vreun calcul cati hamburgeri trebuie sa vinzi zilnic sa iesi nu pe profit ci pe zero? Cu toate ca nu pare sa stii ca tin la banii tai mai mult decat o faci tu Despre mine NU cumpar de la fast food ambulante, nu am incredere, poate doar covrigi sau vata pe bat sau floricele |
|
#29
Posted 22 May 2017 - 19:49

Eu asta am facut fast food aici a fost primul meu job de care m-am indragostit mai ales ca la noi in Romania in fast food Nu imi inspira prea mare incredere deoarece Nu vad eu burgerul cum sfaraie pe plita 😬Oricum ideea mea de fast food mobil e un pic diferita voi avea o gama variata de garnituri si ffff multe sosuri preparate de mine bineinteles,asa imi joc eu cartea un produs proaspat pe care clientul il vede in stare cruda cu garnituri proaspete preparate de noi plus sosuri productie propie Nu cele din comert (vor fi si cele din comert plus cele testate de mine)
Mai fata, ti-a casunat pe o chestie si nu mai vezi altceva, si iti aperi ideea ca o leoaica In plus ideea ta are foarte multe puncte fragile. Hai sa-ti enumar eu cateva, din minte, asa de nespecialist: 1 Omologarea masinii penrtu strada 2 Avize de mediu 3 Aviz sanepid 4 Aviz pompieri, electric 5 Aviz primarie pentru locul in care vrei sa vinzi 6 Spaga la baronii locali 7 Alegerea si calificarea furnizorilor 8 Verificarea alimentelor cumparate de la furnizori 9 Bonuri fiscale si avize contabile 10 Locul in care pregatesti hamburgerii 11 Securitatea (e clar ca vei fi atractiva pentru ca ai bani) 12 Locul de parcare noaptea Cheltuieli suplimentare: Contabil Sofer Assitentul care prepara hamburgerul Benzina pentru masina / generator? La toate astea, presupunand ca nu ai probleme tehnice cu masina, ai facut vreun calcul cati hamburgeri trebuie sa vinzi zilnic sa iesi nu pe profit ci pe zero? Cu toate ca nu pare sa stii ca tin la banii tai mai mult decat o faci tu Despre mine NU cumpar de la fast food ambulante, nu am incredere, poate doar covrigi sau vata pe bat sau floricele |
#30
Posted 22 May 2017 - 19:53

Ma cam sperii cu omologarea asta mentionez ca voi avea toate actele de la firma de unde am cumparat autorulota (Nu stiu daca am specificat ca a fost facuta special) pt inoxul de calitate (este complet din inox in interior inclusiv tavanul) pt aparatura,pt lucrarile facute la gaz si la curent,pt toate acestea voi avea acte cum ca sunt facute dupa legile europene,repet sunt convinsa ca va trebui sa mai fac ceva modificari dar sper sa Nu ma inec ca rromu la mal,ma astept sa intampin alte dificultati Nu omologarea Dar na ....orice este posibil O sa intri la omologare artizanala si aia costa destul si masina trebuie verificata, nu numai pe banda, daca inginerul de acolo cere teste de stabilitate si frane.., costa o gramada si nu e sigur ca vehiculul trece. O sa ai un pachet mare de teste. Masele au fost modificate, repartitia pe punti, suspensia nu mai reactioneaza pentru ceea ce a fost proiectata, poate vizibilitatea, mai mult ca sigur luminile si reglajul in functie de incarcare, anvelopele, pentru ca acum ar trebui sa lucreze la alte presiuni etc. Eu iti doresc succes
Eu asta am facut fast food aici a fost primul meu job de care m-am indragostit mai ales ca la noi in Romania in fast food Nu imi inspira prea mare incredere deoarece Nu vad eu burgerul cum sfaraie pe plita Oricum ideea mea de fast food mobil e un pic diferita voi avea o gama variata de garnituri si ffff multe sosuri preparate de mine bineinteles,asa imi joc eu cartea un produs proaspat pe care clientul il vede in stare cruda cu garnituri proaspete preparate de noi plus sosuri productie propie Nu cele din comert (vor fi si cele din comert plus cele testate de mine) Tu vreun calcul de fezabilitate ai facut? Sa stii cati hamburgeri + sosuri trebuie sa vinzi pe zi sa iesi pe zero? SI la ce pret? Daca n-ai facut-o vorbim vorbe |
#31
Posted 22 May 2017 - 19:53

Eu m-am referit strict la omologare, la biznis nu dau prea mari sanse. Nu cred ca poti trai din asa ceva ... Partea proasta e ca singura nu va face fata unei cereri mai mari , cateodata , ca in marea parte a timpului , va soma ( nu e doar vara in Ro ) . |
#32
Posted 22 May 2017 - 19:55

Am citit pe net despre toate actele necesare stiu ca e bataie de cap,Nu ma astept sa fie usor dar eu cred f mult in chestia asta si Nu conteaza la cate usi va trebui sa bat sau cat timp imi va Lua pana voi obtine toate aprobarile asta e visul meu si il voi realiza cu ajutorul lui Dumnezeu cat despre pregatirea burgerilor este o afacere de familie deci voi fi cu sotul meu Nu cred ca vom avea nevoie de ajutor Poate doar la festivalurile mari.
Nu are nici o sansa ! O " inghit " aia mari in prima luna , daca nu face un contract cu 1-x firme carora sa le furnizeze " masa " . Partea proasta e ca singura nu va face fata unei cereri mai mari , cateodata , ca in marea parte a timpului , va soma ( nu e doar vara in Ro ) . |
#33
Posted 22 May 2017 - 19:55

Am citit pe net despre toate actele necesare stiu ca e bataie de cap,Nu ma astept sa fie usor dar eu cred f mult in chestia asta si Nu conteaza la cate usi va trebui sa bat sau cat timp imi va Lua pana voi obtine toate aprobarile Si daca nu poti sa le obtii ce faci? |
|
#34
Posted 22 May 2017 - 19:55

O sa razi sunt locuri in Ro unde sunt turisti tot timpul zona Calimanesti de exemplu
|
#35
Posted 22 May 2017 - 19:57

Cu banii de pe autorulota inchiriai un spatiu in centru si-ti faceai faima ( daca ai mancare buna/proaspata/ieftina ) in 2-3 luni dupa care mergeai in profit , parerea mea .
O sa razi sunt locuri in Ro unde sunt turisti tot timpul zona Calimanesti de exemplu |
#36
Posted 22 May 2017 - 19:57

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users