![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Minor Neînsoțit
Last Updated: May 20 2017 19:49, Started by
coraobra
, May 19 2017 20:43
·
0

Posted 19 May 2017 - 20:43

Bună ziua! Am 17 ani și în vara acesta, de pe 9 August pe 19 ( data schimbabilă ) doresc sa călătoresc in Franța. Fiindcă nu am implinit vârsta de 18 ani, nu pot ieși din țară neîsoțit. Blue Air oferă un serviciu de asistență al minorilor, însă acesta este aproximativ la fel de scump ca biletul.. ( 550 de lei ). Este vreun adult ( peste 18 ani ) dispus să mă insoțească pe parcursul zborului? Mama mea îi va da împuternicire pe durata zborului. Vă rog, daca cineva merge in Franța în perioada aceea, aș dori din sufletul să mă contacteze și să stabilim detaliile. Sigur, contra unei sume de bani care preferabil, să nu fie cât costul biletului.... Mulțumesc anticipat!
|
Posted 19 May 2017 - 20:52

Chit ca zic astia ca sunt troll si ma bag pe toate topicurile,mai bine cauta o cunostinta sau un grup,nu da anunturi de astea online,ca pentru unii esti prospatura sau bun de caraus
Edited by daniMMM, 19 May 2017 - 20:54. |
Posted 19 May 2017 - 20:57

Chit ca zic astia ca sunt troll si ma bag pe toate topicurile,mai bine cauta o cunostinta sau un grup,nu da anunturi de astea online,ca pentru unii esti prospatura sau bun de caraus |
Posted 19 May 2017 - 20:58

Nu știu de ce, dar postul tău (@coraobra) mă duce cu gândul la un trafic de "ceva". Nu recomand nimănui să facă astfel de anunțuri pe internet, internetul nu este o sursă sigură iar în spatele unui nume se poate ascunde un infractor sau poate criminal, Doamne ferește. Evită să ajungi în astfel de situații, cred că soluția cea mai bună ar fi să nu mergi.
|
Posted 19 May 2017 - 21:01

Nu știu de ce, dar postul tău (@coraobra) mă duce cu gândul la un trafic de "ceva". Nu recomand nimănui să facă astfel de anunțuri pe internet, internetul nu este o sursă sigură iar în spatele unui nume se poate ascunde un infractor sau poate criminal, Doamne ferește. Evită să ajungi în astfel de situații, cred că soluția cea mai bună ar fi să nu mergi. |
Posted 19 May 2017 - 21:27

Eu nu iau minori nici la "ia-ma nene" ca poate sunt fugiti de acasa, apai sa te treaca cineva granita...
|
Posted 19 May 2017 - 21:30

Posted 19 May 2017 - 21:32

adica parintii tai nu-s dispusi sa dea 550 de lei in plus pentru un insotitor de la compania aeriana, dar sunt dispusi sa te incredinteze pe mana unui strain gasit aleator pe internet?
Tare! Sigur nu esti adoptat? ![]() |
Posted 19 May 2017 - 21:57

![]() ![]() vezi ''adolescentinule'' să nu cumva să ajungi ''pe mâna'' vreunui dosnic incognito ![]() ![]() ![]() Edited by TheStarkestTruthMatters, 19 May 2017 - 22:01. |
Posted 19 May 2017 - 22:24

verifica pe site-ul Tarom, la ei poti calatori neinsotit ( si fara taxa de minor neinsotit) la varsta asta. Tot iti va trebui procura pentru trecerea frontierei.
Edited by mdt, 19 May 2017 - 22:26. |
Posted 20 May 2017 - 06:30

Vezi ca taxa aia de insotire trebuie platita doar o data, la dus (Ro -> Fr).
La intors nu e obligatoriu. Conform legii, minorii nu pot iesi din tara neinsotiti, dar pot intra fara probleme. KLM are taxa de insotire cam 50 de euro. Cred ca si blue air la fel. Poate ai facut calculul pentru dus-intors? In cazul asta, calculeaza doar pentru dus. |
|
Posted 20 May 2017 - 08:56

Sunt doua aspecte:
1. Iesirea din tara neinsotit, si aici este vorba de trecerea pe la politistul de frontiera, trebuie respectate legile statului 2. Zborul cu avionul neinsotit, iar aici e vorba de regulile si taxele specifice companiei aeriene. |
Posted 20 May 2017 - 19:49

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users