![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Televizor de ultima generatie cu 2 tunere
Last Updated: May 20 2017 00:28, Started by
March1
, May 19 2017 00:10
·
0

Posted 19 May 2017 - 00:10

Doresc sa stiu daca exista pe piata televizoare de ultima generatie cu 2 tunere(nu twin tuner sau PIP) care sa imi permita sa vizionez in acelasi timp din aceeasi sursa 2 canale tv. Multumesc..
|
Posted 19 May 2017 - 00:19

Si daca nu e PIP, cum le vizionezi simultan pe acelasi ecran? ca sunt cam in ceata la dorinta ta.......
|
Posted 19 May 2017 - 00:26

păi PIP înseamnă în esență 2 imagini. Sau cum vrei să facă, să împartă ecranul în 2 ? atunci se duce naibii factorul de aspect. Dincolo de faptul că ar fi extrem de deranjant pt ochi să ai 2 imagini mari complet distincte una lg. alta.
|
Posted 19 May 2017 - 00:28

Sa fiu al dracului daca ma pot uita la 2 imagini simultan. Adevarul e ca nu sunt atat de genial.
Dar cu sunetul la care ma uit. Scuze, ascult? |
Posted 19 May 2017 - 01:12

Televizoare LED Twin Tuner - http://www.pcgarage....-twin-tuner-da/
Intri pe orice magazin online si filtrezi dupa Twin tuner keta, on 19 mai 2017 - 00:19, said:
Si daca nu e PIP, cum le vizionezi simultan pe acelasi ecran? ca sunt cam in ceata la dorinta ta....... Edited by menaloty, 19 May 2017 - 01:13. |
Posted 19 May 2017 - 01:19

March1, on 19 mai 2017 - 00:10, said:
Doresc sa stiu daca exista pe piata televizoare de ultima generatie cu 2 tunere(nu twin tuner sau PIP) care sa imi permita sa vizionez in acelasi timp din aceeasi sursa 2 canale tv. Multumesc.. menaloty, on 19 mai 2017 - 01:12, said:
Televizoare LED Twin Tuner - http://www.pcgarage....-twin-tuner-da/ Intri pe orice magazin online si filtrezi dupa Twin tuner |
Posted 19 May 2017 - 01:19

Ah, da, nu am fost atent. Scuze.
Edited by menaloty, 19 May 2017 - 01:20. |
Posted 19 May 2017 - 04:56

Nu prea inteleg ce intelegi tu prin ‘twin tuner’ de nu corespunde cerintei pe care ai precizat-o:
Despre propriile tunere, Samsung said: What is meant by 'dual tuners' or 'twin tuners' in a Samsung TV? Last Update date : 2016.06.14 Last updated: 20 March, 2014 A Samsung Smart TV that contains 'dual' or 'twin' tuners allows you to watch either two Freeview or two Freesat channels at the same time. You can watch two different channels using the PIP (picture in picture) feature (which divides up your TV screen between the two channels) or you can watch one channel on the TV and another on a tablet. You could also record the second channel's programme on a USB stick or other hard drive using the second tuner. Ce ti-a indicat colegul @menaloty e ok sau macar aproape ok. Ce poate fi insuficient e ca daca vrei 2 canale criptate ai nevoie si de 2 sloturi CI+. Am vazut pe la Panasonic cateva asemenea modele. LE: Unul cu 3 tunere si 2 interfete CI+ <http://www.panasonic...950e.specs.html> (Panasonic TX-65EZ950E), vezi daca e ok pentru ce ai nevoie. Edited by sags, 19 May 2017 - 05:09. |
Posted 19 May 2017 - 10:32

keta, on 19 mai 2017 - 00:19, said:
Si daca nu e PIP, cum le vizionezi simultan pe acelasi ecran? ca sunt cam in ceata la dorinta ta....... XON-XOFF, on 19 mai 2017 - 00:26, said:
păi PIP înseamnă în esență 2 imagini. Sau cum vrei să facă, să împartă ecranul în 2 ? atunci se duce naibii factorul de aspect. Dincolo de faptul că ar fi extrem de deranjant pt ochi să ai 2 imagini mari complet distincte una lg. alta. Prien, on 19 mai 2017 - 00:28, said:
Sa fiu al dracului daca ma pot uita la 2 imagini simultan. Adevarul e ca nu sunt atat de genial. Dar cu sunetul la care ma uit. Scuze, ascult? menaloty, on 19 mai 2017 - 01:12, said:
Televizoare LED Twin Tuner - http://www.pcgarage....-twin-tuner-da/ Intri pe orice magazin online si filtrezi dupa Twin tuner Al doilea canal tv nu va fi mai mare de 1/4 din dimensiunea ecranului. Cam asta este regula. De obicei folosesti aceasta functie cand esti pe un canal si astepti sa inceapa o emisiune pe alt canal, sa comuti imediat, fara sa pierzi inceputul, sau sa scapi de reclame. Or mai fi si alte motive. 2017, on 19 mai 2017 - 05:31, said:
Samsung UE48JS8500 are doua tv tinere si poti vizualiza doua programe tv diferite ( cablu/cablu , cablu/satelit , satelit/satelit ) Insa asa cum sa specificat si mai sus ai si doua inconveniente : - nu le poti vizualiza pe tot ecranul - trebuie sa iti alegi sunetul pentru unul dintre cele doua programe tv 2017, on 19 mai 2017 - 05:31, said:
Samsung UE48JS8500 are doua tv tinere si poti vizualiza doua programe tv diferite ( cablu/cablu , cablu/satelit , satelit/satelit ) Insa asa cum sa specificat si mai sus ai si doua inconveniente : - nu le poti vizualiza pe tot ecranul - trebuie sa iti alegi sunetul pentru unul dintre cele doua programe tv sags, on 19 mai 2017 - 04:56, said:
Nu prea inteleg ce intelegi tu prin ‘twin tuner’ de nu corespunde cerintei pe care ai precizat-o: (sursa: <http://www.samsung.c...skp/faq/1039078>) Ce ti-a indicat colegul @menaloty e ok sau macar aproape ok. Ce poate fi insuficient e ca daca vrei 2 canale criptate ai nevoie si de 2 sloturi CI+. Am vazut pe la Panasonic cateva asemenea modele. LE: Unul cu 3 tunere si 2 interfete CI+ <http://www.panasonic...950e.specs.html> (Panasonic TX-65EZ950E), vezi daca e ok pentru ce ai nevoie. |
Posted 20 May 2017 - 00:04

March1, on 19 mai 2017 - 00:10, said:
Doresc sa stiu daca exista pe piata televizoare de ultima generatie cu 2 tunere(nu twin tuner sau PIP) care sa imi permita sa vizionez in acelasi timp din aceeasi sursa 2 canale tv. Multumesc.. XON-XOFF, on 19 mai 2017 - 00:26, said:
păi PIP înseamnă în esență 2 imagini. Sau cum vrei să facă, să împartă ecranul în 2 ? atunci se duce naibii factorul de aspect. Dincolo de faptul că ar fi extrem de deranjant pt ochi să ai 2 imagini mari complet distincte una lg. alta. |
|
Posted 20 May 2017 - 00:28

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users