Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema de structura sau nimic g...

Content writeri profesionisti !

Cat poate castiga un muncitor cal...

Angajare consilier juridic debutant
 Este bun acest adaptor?

Prelungitor priza.

Curge pe la unitatea interioara

WRP( Scandinavia/ Fortuna Residen...
 2:22(2017)

MEIIGOO M1

Avengers : Infinity wars part 1 2...

Studenti straini in Romania.
 Asigurare RCA

Ajutor cumparare de pe Htc.com

Temperatura Procesor

Tomorrowland Belgia
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu reusesc sa dezactivez pattern lock

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
sorinm12

sorinm12

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 18.05.2017
  • ID membru: 988,333
Salut!
De curand am cumparat o navigație auto cu android 6.0.1.
In încercările mele de a configura Internetul de pe stick digi (nereușite nici pana acum) am reusit sa activez pattern lock.
Pentru ca de fiecare dara cand pornesc masina trebuie sa desenez modelul este cam enervant si as vrea sa il dezactivez. Problema este ca la settings nu am meniul security... am tot cautat dar nu gasesc nicio solutie...
Aveti vreo idee?
Multumesc!
P.s. Daca, ca ultima solutie, dau Factory reset, este posibil sa afectez cumva sistemul de operare? Menționez ca Navigația e "made in China":))


#2
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arde-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,396
  • Înscris: 29.06.2006
  • ID membru: 84,324
  • Locație: Bucuresti
nu afectezi nimic, va fi ca atunci cand ai scos punga de pe ea, adica neconfigurata, fara nici un fel de date

#3
eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,750
  • Înscris: 01.03.2015
  • ID membru: 902,529
  • Locație: Voluntari Jud. Ilfov
Setari-securitate-blocarea ecranului.

#4
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,318
  • Înscris: 03.02.2005
  • ID membru: 30,037
  • Locație: Cluj-Napoca / Romania
In Android Settings-ul e de fapt un APK, o aplicatie, nu e ceva ce tine de sistemul de operare ci e programat, build-uit si integrat de cei ce au facut firmware-ul.
Aplicatia de Settings e facuta sa se "inteleaga" cu hardware-ul prin drivere, deci, e o aplicatie proprietara.
Bun, acum, chinezii e posibil sa fi facut o aplicatie care sa aiba dezactivata optiunea de Security sau sa o fi denumit altfel, de aceea ar fi util eventual sa pui niste capturi cu zona de setari specifica optiunilor de securitate.
Daca ai chef si timp, ca un prim pas, ai putea incerca sa-i stergi datele doar aplicatiei de settings, in functie de cate or fi.
Settings -> Apps -> (trebuie sa cauti sa vezi daca ai vreo optiune legata de "Show system" sa o activezi) apoi sa cauti toate aplicatiile care au denumirea Settings si sa le stergi datele, apoi sa dai restart la dispozitiv.
Dupa un eventual reset to factory o sa ai sau nu o sa ai setarile ce tin de securitate sterse, as inclina sa cred ca vor fi sterse, deci nu o sa mai ai nici un model de securitate (pattern) setat.

Attached Files


Edited by Ciubex, 19 May 2017 - 08:28.


#5
sorinm12

sorinm12

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 18.05.2017
  • ID membru: 988,333
Multimesc frumos pentru raspunsuri, le voi incerca de îndată... din pacate de pe telefon nu pot sa atasez poze cu meniul ca sa vedeti despre ce e vorba

#6
The Stressmaker

The Stressmaker

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 25.10.2005
  • ID membru: 51,064
  • Locație: Constanta
Metoda cu eliminarea protectiei nu functioneaza la toate tipurile cu android. De exemplu la un Vonino Xylo (telefon) odata setat pinul de blocare al telefonului nu il elimini cu revenirea la setarile de fabrica. Mai exact la jumatatea configurarii initiale il cere si ramane in acel meniu pana se introduce pinul corect. Nu am testat cu pattern lock dar inclin sa cred ca este aceeasi situatie.

#7
sclifositu

sclifositu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,307
  • Înscris: 28.08.2010
  • ID membru: 619,175
  • Locație: anonymous
trebuie sa intri in setari la securitate parca si unde ai "clear credential". dupa ce stergi asta o sa iti apara fuctia de dezactivare

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users