Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?
 Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone

Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...
 MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...

Identificare font

problema ping in jocuri online
 

Eurovision 2018, Portugalia. Israelul a câștigat Eurovision 2019!

- - - - -
  • Please log in to reply
689 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
„S-a dus" Ediția a 62-a (Ediția a LXII-a), ce a avut loc în perioada 9-13 mai 2017, în Ucraina, Kiev, „Centrul Internațional de Expoziții (I.E.C.)”, în anul 2017. Finala Eurovision 2017, a celei de-a 62-a ediție - LXII-,  a avut loc la Kiev - Ucraina, în „Centrul Internațional de Expoziții (I.E.C.)”,  sâmbătă, 13.05.2017. Postare plăcută cu știrile despre ediția a 63-a (Ediția a LXIII-a) ce va avea loc în  Portugalia. Portugalia a câștigat cea de-a a 62-a (Ediția a LXII-a) a Eurovision în anul 2017. (Salvador Sobral-„Amar Pelos Dois”- Portugalia-758 de puncte)!

--------------------------------------------------------
Istoria Eurovision 2017, Ucraina, Kiev,  sâmbătă 13 mai 2017, finala, „Centrul Internațional de Expoziții (I.E.C.)“:
Portugalia a câștigat marea finală!
Portugalia a fost marea câștigătoare din această seară în finala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au clasat pe locul 7, cu 282 de puncte. Pe locul II s-a clasat Bulgaria.
Marele castigator al Eurovisionului este Salvador Sobral cu piesa Amar Pelos Dois. Urmatorii în clasament sunt Bulgaria, pe locul 2 și Moldova pe locul 3.
Update 23:38 - Alex și Ilinca au urcat pe scena de la Eurovision și au interpretat piesa ”Yodel It”, care a fost intens aplaudată. La finalul reprezentației, artistul și-a sărutat pe obraz colega de scenă.
Update ora 23:30 – Lucie Jones, din Marea Britanie, in finala Eurovision 2017. Artista, care a intrat în competiție pe poziția a 18-a, a cântat piesa never Give Up On You. este mai mult actriță, decât cântăreață și în luna august urmează să se mărite. este posibil ca marea britanie să se retragă de la Eurovision după ce a ieșit din Uniunea Europeană, scrie Libertatea.ro
Update ora 23:23 – Jowst, din Norvegia, in finala Eurovision 2017. Reprezentanții Norvegiei, care au concurat pe poziția a 17-a, au cântat piesa Grab The Moment.
Update ora 23:18 – Manel Navarro, din Spania, in finala Eurovision 2017. Cântărețul, care a concurat pe poziția a 16-a, a interpretat melodia Do It For Your Lover. artistul iubește sportul și este mare pasionat de chitară.
Update ora 23:14 – Demy, din Grecia, in finala Eurovision 2017. Artista, care a concurat pe poziția a 15-a, a interpretat melodia This is Love. Este de profesie avocat. Tatăl frumoasei grecoaice este dezamăgit că aceasta a ales muzica în locul unei cariere în avocatură.
Update ora 23:07 – Isaiah, din Australia, in finala Eurovision 2017. Cântărețul, care a concurat pe poziția a 14-a, a interpretat piesa Don’t Came Easy.
Update ora 23:04 – Jacques Houdek, din Croația, în finala Eurovision 2017. Artistul care a concurat pe pozția a 13-a a interpretat melodia My Friends.
Update 23:00 – Dihaj, din Azerbadjan, în finala Eurovision 2017. Artista, care a concurat a 12-a, a interpretat meldoia Skeletons. este absolventă de Conservator la Londra.
Update ora 22:55 – Salvador Sobral, din Portugalia, în finala Eurovision 2017. Artistul, care are probleme cardiace și are nevoie de o inimă nouă, a interpretat melodia Amar Pelos Dois. Cântă de mic împreună cu sora sa, Luisa, împreună cu care a compus cântecul. Lui Salvador Sobral nu-i place să vorbească despre problemele sale de sănătate.
Update 22.51 – Anja, din Danemarca, în finala Eurovision 2017. Artista a concurat în finala Eurovision pe poziția a 10-a, cu melodia Where I Am.
Update ora 22:47 – Francisco Gabbani, din Italia, în finala Eurovision 2017. El a intrat în concurs pe poziția a 9-a, cu melodia Occidentali’s Karma. A făcut parte dintr-o trupă rock până în anul 2010. El a apărut cu o gorilă pe scenă. Reprezentantul Italiei la Eurovision 2017 este și câștigătorului Festivalului de la Sanremo.
Update ora 22:42 – Joci Papai, din Ungaria, în finala Eurovision 2017. Artistul a intrat în competiția finală cu melodia Origo, o piesă lăudată de criticii muzicali. ttăl lui Joci papi conduce un taraf, iar el pasionat de sport, mai exact de baschet.
Update ora 22:38 – Sunstroke Project, din Moldova, în finala Eurovision 2017. Băieții au interpretat melodia Hey Mamma. S-au întâlnit în timpul armatei și au fost prinși de o insolație, de aici venindu-le și numele de scenă.
Update ora 22:33 – OG3NE, din Olanda, în finala Eurovision 2017. cele trei surori au intrat în concurs pe poziția a 6-a. melodia interpretată, Lights and Shadows, a fost compusă de tatăl lor. Cele trei au declarat că sunt nedespărțite și în viața de zi cu zi.
Update 22:29 – Arsvik, din Armenia, în finala Eurovision 2017. Artista care a concurat pe poziția a 5-a a interpretat melodia Fly With me. esta fană Whitney Houston. S-a îndrăgostit de regretata artistă după ce a văzut filmul „Bodyguard”.
Update 22:25 – Pe poziția a 4-a în concurs a intrat Austria. Nathan Trent, din Austria, în finala Eurovision 2017 a cântat melodia Running On Air. El s-a calificat și în Selecția Națională din Austria, dar și din Germania. Când a aflat că a căștigat în Austria, s-a retras din Germania.
Update ora 22:20 – Naviband, din Belarus, în finala Eurovision 2017 a intrat pe poziția a 3-a, cu melodia Story of My Life. artiștii s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2014.
Update 22:17 – Kasia Mos, din Polonia, în finala Eurovision 2017. Artista a intrat a doua în concurs. Kasia Mos a intrepretat melodia Flashlight. Înainte de a deveni celebră, artista a cântat prin localuri. este fiică de dirijor.
Update 22:13 – Israel – Imri, 25 de ani, cu meldoia I Feel Alive, a fost primul care a intrat în finala Eurovision 2017. Artistul se află pentru prima oară pe pământ ucrainean, deși bunicii săi sunt din Ucraina.
Update 22:09 – Cei trei prezentatori ai finalei Eurovision 2017 au avut parte de o surpriză, pe ecranul din spatele lor apărând fotografii cu ei așa cum arătau în urmă cu 12 ani, atunci când Ucraina a mai găzduit o finală Eurovision.
Update, ora 22:08 – Reprezentanții României, Ilinca și Alex Florea, au defilat și ei în fața spectatorilor de la Kiev, la ceremonia steagurilor în finala Eurovision 2017.
Update 13 mai 2017, ora 22:00 – A început finala Eurovision 2017. Spectacolul a început cu ceremonia steagurilor, fiecare reprezentant al țărilor concurente defilând în fața spectatorilor.
Finala Eurovision 2017 va fi transmisă în această seară la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, la TVR+, începând cu ora 22.00. Ediția din acest an are loc la Kiev, Ucraina.
Reprezentanții României, votați cel mai îndrăgit duo
Ilinca și Alex Florea formeaza cel mai bun duo de la Eurovision 2017, conform unui sondaj wiwibloggs.com. Perechea din Romania a obținut mai multe voturi - 1.589 - decât echipa Estoniei, care s-a clasat pe locul al doilea - 1.574 de voturi. Pe locul al treilea se afla cântăreții din Belarus (NaviBand, cu “Historyja majho Ÿyccia”), urmați de cei din Finlanda (Norma John cu “Blackbird”), Norvegia (JOWST cu “Grab the Moment”) și San Marino (Valentina Monetta & Jimmie Wilson cu “Spirit of the Night”). La acest sondaj au votat 7.071 de persoane.
"Voi da totul pe scenă, pentru că România să strălucească la Eurovision. Parcă ieri făceam primele repetiții cu Ilinca pentru Selecția Natională, chiar dacă, de atunci și până astăzi am străbatut, alături de Ilinca, un drum greu, dar frumos, de la București până la Kiev. Este un moment unic în carieră oricărui artist și mă bucur de fiecare clipă petrecută în concurs", a marturisit Alex Florea, inainte de Marea Finala, potrivit TVR.
"Îmi doresc să facem un show perfect, pentru că momentul nostru să rămână în memoria fanilor. Dedic prestația noastră din Marea Finală publicului minunat, care ne-a susținut de-a lungul concursului", a declarat Ilinca.
Sursa: http://www.evz.ro/eu...finala-tvr.html
-------------------------------------------------------------------------------------
Eurovision 2018 se va desfășura în Portugalia. SUNSTROKE PROJECT s-au clasat pe locul trei.
Portugalia a câștigat Eurovision Song Contest (E.S.C.) 2017 cu piesa „Amar Pelos Dois”, interpretată de Salvador Sobral. El a obținut un total de 758 de puncte de puncte. Pe locul al doilea s-a clasat Bulgaria, cu 615 de puncte.
Reprezentanții Republicii Moldova, trupa SunStroke Project, cu piesa „Hey Mamma!”, s-au clasat pe locul trei, obținând 374 de puncte. Republica Moldova a obținut 264 de puncte în urma televoting-ului.
Republica Moldova a oferit, din partea juriului, punctajul maxim (12 puncte) României, 10 puncte - Bulgariei, 8 puncte - Suediei, 7 puncte - Portugaliei, 6 puncte - Armeniei, 5 puncte - Azerbaijan, 4 puncte - Australiei, 3 puncte - Belarus, 2 puncte - Austriei, 1 punct - Ungariei.
Pe scena de la Kiev au urcat reprezentanții a 26 țări:
1. Israel (IMRI - I Feel Alive)
2. Poland (Kasia Mo¶ – Flashlight)
3. Belarus (Naviband - Story of My Life)
4. Austria (Nathan Trent - Running On Air)
5. Armenia (Artsvik - Fly With Me)
6. Olanda (OG3NE - Lights and Shadows)
7. Moldova (SunStroke Project – Hey Mamma!)
8. Ungaria (Joci Pápai – Origo)
9. Italia (Francesco Gabbani – Occidentali's Karma)
10. Danemarca (Anja - Where I Am)
11. Portugalia (Salvador Sobral - Amar Pelos Dois)
12. Azerbaijan (Dihaj – Skeletons)
13. Croația (Jacques Houdek - My Friend)
14. Australia (Isaiah - Don't Come Easy)
15. Grecia (Demy - This is Love)
16. Spania (Manel Navarro - Do It For Your Lover)
17. Norvegia (JOWST - Grab The Moment)
18. Marea Britanie (Lucie Jones - Never Give Up On You)
19. Cipru (Hovig – Gravity)
20. România (Ilinca ft. Alex Florea – Yodel It!)
21. Germania (Levina – Perfect Life)
22. Ucraina (O.Torvald – Time)
23. Belgia (Blanche - City Lights)
24. Suedia (Robin Bengtsson - I Can't Go On)
25. Bulgaria (Kristian Kostov - Beautiful Mess)
26. Franța (Alma – Requiem)
Sursa: http://trm.md/ro/eur...rei-video-foto/
-------------------------------------------------------------------------------------
Salvador Sobral (Portugalia) a castigat Eurovision 2017: Am castigat pentru ca eu cant altfel de muzica. Sa aducem inapoi muzica de calitate!
Cantaretul portughez Salvador Sobral, in varsta de 27 de ani, este castigatorul concursului european Eurovision, desfasurat sambata seara la Kiev. Reprezentantii Romaniei Alex Florea si Ilinca, care au intrat in competitie cu melodia “Yodel It” s-au plasat pe locul al 7-lea, asa cum au prevazut casele de pariuri, cu 282 de puncte.
01.35. Portugalia a primit cele mai multe voturi. Asadar, Salvador este castigatorul editiei din acest an Eurovision Song Contest. 758 de puncte, cu 282 de puncte.
Votul publicului schimba clasamentul. Moldova ajunge pe locul doi, Portugalia inca e pe primul loc.
01.32 In urma votului publicului, Ungaria si Italia ajung in top cinci, iar Romania, surpriza,  ajunge pe locul patru, cu 282 de puncte.
Austria nu a primit niciun punct de la public.
01.22 Cele 42 de tari si-au exercitat dreptul de vot. In top cinci sunt Portugalia, Bulgaria si Suedia, Australia si Olanda.
Romania a acordat 10 puncte Bulgariei si 12 Olandei. De ce?
01.15 Au votat 33 de tari, iar Portugalia conduce detasat.
Irlanda acorda 8 puncte Romania. Uau, zic prezentatorii. Chiar ca!
01.10. Ocupam respecabila pozitie cu numarul 12, 49 de puncte.
01.04 Portugalia, Bulgaria si Italia conduc clasamentul.
Moldova ne da 12 puncte. Total neasteptat, nu-i asa?
Grecia ne da 6 puncte
Spania nu ne da niciun punct. Ciudat. Portugalia are 32 de puncte in fata Bulgariei.
00.56 Spania si Germania nu au primit niciun punct pana acum.
In sfarsit primeste si Bulgaria 12 puncte. De la Republica Macedonia
Romania primeste 10 puncte de la Muntenegru, 4 puncte de la Republica Macedonia si inca 4 de la Malta.
Portugalia conduce detasat. Avem trei puncte de la Azerbaijan, primeste si Suedia 12 puncte. Israelul anunta ca nu mai participa la Eurovision si-i da cele 12 puncte Portugaliei.
Votul e gata, urmeaza lectia de geopolitica sau "pe care tara o iubim mai mult"
00.41 BREAKING NEWS: Un huligan cu steagul Australiei la gat a urcat pe scena si ne-a aratat fundul. A fost ridicat de paza. Speram sa apara cat mai multe gif-uri! Stie cineva la ce numar trebuie sa trimitem sms-uri? "Celebrate diversity!"
00.17. O avem pe scena pe Ruslana imbracata in printesa razboinica.
00.10 S-a strigat Start Vot. Urmeaza cele "enspe mii" de recapitulari.
00.04 Franta. O fata frumusica canta in "francgleza" o melodie greu de inclus intr-un gen muzical. O fi latino, o fi dance? Pas d'idee!
Este ora oo.oo. Franta, ultima tara. Vai, ramanem fara melodii? Nu!
23.59 Urmeaza una dintre tarile favorite sa castige, Bulgaria. Cristian are doar 17 ani, dar o voce foarte curata si matura, si prestanta cu carul. Da, impecabila interpretare.
23.55 Din Suedia, un fost motociclist. Roar. Ii tine un coleg dansator microfonul ca sa-si incheie costumul. Avem pe scena cinci James Bond, imbracati foarte eleganti, care par desprinsi din revistele de moda. Fac un numar de dans foarte bun.  Suedia, Bravo ai stil!
23.54 Prezentatorii isi fac declaratii de dragoste. Love is in the air!
23.50 Belgia. Inceput bun, aduce a Adela la voce, a Lorde ca stil. Dupa Portugalia, cam cea mai buna piesa. Like Posted Image
23.46 Momentul tarii gazde: Ucraina. O trupa de rockeri vegetarini - singura formatie rock care duce un stil de viata sanatos, s-ar putea spune. Melodia nu suna rau.
22.45. BREAKING NEWS: Aoleu, in Riga va avea loc Eurovisionul Corurilor. In luna iunie.
23.41 Germania vine cu o piesa pop-house. Pare semnata de David Guetta, Calvin Harris si Ellie Goulding.
23.37 ROMANIA. Alex Velea din nou pe scena, Florea, scuze. Refrenul salveaza numarul, adica Ilinca. Unde l-ai gasit pe baiatul asta? Alex s-a urcat pe un tun. Mai bine ramanea acolo, dar in schimb o ia prin surprindere pe Ilinca si o pupa la finalul momentului artistic. Cam cu "japca".
23.33 Cipru. Hovig cu melodia Gravity. Drum&Bass,pop si toate cele, seamana putin cu Hozier. Danseaza la fel cum canta. Prost.
23.28 Marea Britanie. Lucie Jones canta si ea o piesa de dragoste. Se cam schimonoseste, dar macar are o engleza buna.
23.24 Fantastic numar, zic prezentatorii din Kiev. Ei, lasati!
23.21. Din Norvegia, trupa Jowst. 4 baieti, dintre care trei cu masti pe fata. Nu, nu sunt cei de a Carla's Dreams. O melodia care a inceput bine, dar s-a transformat intr-o lalaiala hipstereasca.
23.17. Spania. Tanarul Manel Navarro seamana foc cu David Bisbal. Canta la chitara, are si band. Toti au camasi inflorate. La la la la. Ochi albastri, strungareata, par valvoi, dar cam falseaza.
22.12 Grecia. O frumoasa avocata care si-a suparat tatal atunci cand a ales muzica. Uau, are ochii ca marea si cerul, iar picioarele nu i se mai termina. De cantat ce sa mai zicem? Melodia se cheama "This is love", se vrea a fi un fel de "Euphoria". Niste baieti danseaza in apa, iar pe ecranul din spate sunt proiectate sirene. Vis.
23.10 Din nou in camera verde. Concurentii flutura steaguri. Stare de somnolenta.
23.07 Australia la Eurovision, uau. Le place mult acest concurs. Un tinerel imbracat bine si cu caldura in voce, fan John Newman probabil. In spatele lui ruleaza imagini cu el. Hello, Narcis, iti place mult de tine?
23.03 Reprezentantul Croatiei face parte din juriul emisiunii Vocea Croatiei. Canta pe mai multe voci. Un duet pop-opera si altele. Cam multe stiluri. E destul de greu de urmarit. O combinatie intre Pavarotti, Justin Timberlake si Queen esuata.
22.57 Azerbaidjan. Foarte mult teatru, tipa isi canta monologul. A aparut si un tip cu masca de cal pe scena. Canta bine, scrie pe tabla, iar numarul e unul complet. Niste personaje usor dubioase danseaza. Sigur e fan Lady Gaga si Die Antwoord reprezentanta Azerbadjanului. Pare sa aiba nevoie de o vizita la terapeut.
22.55 Urmeaza  Portugalia, despre care se zvoneste ca ar fi marea castigatoare de anul asta.  Salvador Sobral , cu melodia Amar Pelos Dois adica iubire pentru amandoi. O prezenta simpla, Salvador are fata de om bun si reuseste sa transmita emotie, da. E o melodie sensibila, care reuseste sa-ti faca pielea de gaina. Doua nume imi vin in minte: Edith Piaf si La Vita e Bella, filmul lui Roberto Benigni. Cel mai bun moment de pana acum. Salvador are probleme de sanatate, el are nevoie de o inima noua. I-o dau pe a mea. Ceilalti concurenti sint cu ochii in lacrimi.
22.49. Anjia din Danemarca. Imbracata in rochie rosie, la fel ca Ilinca noastra, Anija ne spune ca "reuseste pe cont propriu". De fapt ii spune asta iubitului sau. Probabil a parasit-o, iar acum ea ii transmite ca e "puternica, desteapta si frumoasa". S-a pus in genunchi! Foarte dramatic.
22.45 Francesco din Italia. E pe yoga, are o mandala proiectata in spate, mustata de hipster si isi tine ochii inchisi. Sa nu-l deranjam din transa. A deschis ochii, prin spate ii zboara cerculete, umbrele,  maini colorate, o silueta de maestru yoga.  Da, ceva psihedelic, zice de mantre de nirvana. A aparut o gorila dansatoare pe scena.  Chakrele sa le poarte noroc! Namaste! Un numar greu de inteles de catre muritorii de rand.
22.41 Ungaria. Joci il cheama pe reprezentantul Ungariei. Cu un look de saman-vraci, Joci bate la o carafa. Melodia e hipnotizanta, a venit o fata care danseaza din buric. De la oriental la rap, vioara, beat-uri house, un adevarat fusion. Dansatoarea plange, el o ridica, ii da parul dupa ureche. Iala ialaaaaa iala!
22.27 Urmeaza Moldova. SunStroke Project. Un fel de Fly Project, o melodie comerciala, care ar fi rupt in Mega Discoteca Tineretului acum cativa ani. Merge si acuma. Au coregrafie. Ahh, niste mirese-domnisoare de onoare danseaza in spate. Asadar ei sunt mirii. Nu stiu ce e cu editia asta, dar toate fetele sunt imbracate in rochii albe, la semifinala tipa din Macedonia a fost ceruta de nevasta. Ce e cu graba asta?
22.36 In camera verde se canta "Volare".
22.31 Olanda. Trei surori canta Cry no more. Nimic de reprosat din punct de vedere muzical, au talentul in voce, dar perioada Cher si Celine Dion a cam apus. Boring Au plans fetele la final, awwww.
22.28  Armenia: Artsvik - Fly With Me. Tipa zici ca-i rupta de pe platorurile de filmare ale serialului Vikingii. Uh, privire cuceritoare, incepe sa danseze. Mai bine s-ar axa doar pe dans. A inceput iar sa cante, seamana a incantatie. Fac cruce cu limba.
22.25 Austria. Nathan e asezat pe luna. Un moment cosmic. Sau nu. Un pic din Jason Mraz, ceva din Bruno Mars. I'll keep running, i won't stop. Se simte bucuria de a canta, zic prezentatorii nostri.
22.20 Belarus. Doi tineri, un el si o ea, foarte simpatici canta in limba lor. Muzica de voie buna. Sigur ar castiga Miss si Mister Popularitate la Balul Bobocilor. Vaaai, s-au pupat pe gura.
22.17 Polonia: Blonda, picioare lungi, un trup de zana pe care-ti face placere sa-l privesti. Vocea nu-i lipseste, insa atentia mea este indreptata catre alte atuuri de-ale  Kasiei. Ok, hai ca incerc, raguseala in voce, piesa se vrea a fi un slagar de iubire, evident, este insotita de un domn care canta la vioara. Numarul e oarecum elegant, ea in rochie alba, el in negru, dar v-am zis de decolteul ei? 10 din 10.
22.11. Israel cu al lor IMRI. "I Feel Alive". Trupul de gladiator house revine pe scena. Floricele din voce, muschi la vedere, dinti mai albi decat albul din reclamele la detergent. Isi musca senzual buzele IMRI. Au mai aparut doi zei pe scena si incearca o coregrafie. Breaking me to pieces, OOOO, EEEE, I feel Alive. Foc pe scena, nebunie, Untold Festival, buna seara! Un baiat foarte prezentabil Imri, numai bun de prezentat lenjerie intima.
22.09 Cei trei prezentatori sunt foarte sclipitori. Probabil si-au pastrat tinutele de la Revelion.
22.03 A inceput distractia. Concurentii defileaza pe scena. I-am vazut pe ai nostri, se tin romantic de mana.
Sursa: http://life.hotnews....-geopolitic.htm
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reprezentanții României, Ilinca Băcilă (18 ani) și Alex Florea (25 de ani), s-au clasat pe poziția a șaptea, cu 282 de puncte.
Sursa: http://adevarul.ro/e...a4b1/index.html
Attached File  3f371e32fefc33de794f45e1fdbf716d.jpg   66.35K   35 downloads Sursa foto: http://adevarul.ro/e...a4b1/index.html

Edited by megafanro, 14 May 2017 - 01:39.


#2
skyhigh91

skyhigh91

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 22.03.2017
yodel it:))..sigur suntem noi???Posted Image)

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ZSHc7iDuBCQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

:) yodelay

Edited by skyhigh91, 14 May 2017 - 02:45.


#3
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017
UN RAHAT DE CONCURS... acest eurovision de mult politizat si descriminat etnic..... Niste bani publici cheltuiti aiurea de TVR cu toata mascarada asta numita pompos "europartzion" in care sunt sanse de ZERO la SUTA ca Romania sa castige vreodata o editie a acestui concurs.
Asa se intampla cand TVR-ul primeste un "ditamai banetul" de pomana bugetara si ne destrabalam cu toate rahaturile.... de genu acestui concurs de joasa spetza.

Rusine TVR...Rusine Europartzion..Bravo Moldova

Parerea mea... melodia Romaniei de tot RAHATUL... concursul de tot rahatul... CAT TREBUIE SA FII DE PROST SI SA-TI LEVITEZE UNICUL NEURON  si sa te duca capul sa trimiti la europartzion o melodie care imita cantecele olandeze? Posted Image...si fie vorba intre noi mai seamana si a "imitatie" cu o melodie straina pe care nu stiu cum se numeste..seamana ceva si cu refrenul "dragostea din tei"

Castigatoare... melodie din cantecele americane vechi... ceva de genu "hai la nani puisor, cantec de leganat copii".. M-a marcat teribil... mai aveam oleaca si adormeam... mmelodia din "frumoasa si bestia" de prostit copii mici sa caste gura la film. Un JEG de melodie...si jalnic modul cum a cantat  venind si cu pomeni de "sanatate"
Tare si declarartia retardului Salvador Sobral (Portugalia) a castigat Eurovision 2017: "Am castigat pentru ca eu cant altfel de muzica. Sa aducem inapoi muzica de calitate!"...daca asta este muzica de calitate prefer sa-mi las copii sa vanezze pokemoni decat sa asculte la radio sau tv astfel de jeguri de melodii
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Qotooj7ODCM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pana si republica Moldova a avut un cantec mai bun ca alk Romaniei si a luat si locul 3 Posted Image)) ..si n-au cheltuitt nici bani cati au cheltuit cei din Romania. Daca se organiza concursul pe bune trebuiau sa castige locul intai
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SWaQdHoCvYk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by bogdan181180, 14 May 2017 - 06:58.


#4
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
parca la imita pe alea tiroleze

#5
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

 gumball3000, on 14 mai 2017 - 06:43, said:

parca la imita pe alea tiroleze
... niste retarzi... cand a trimis Romania o melodie buna la Euroovision?... toti pierde vara in muzica romaneasca stau si freaca menta prin TVR-ul ala cu "oragnizarea preselectiilor" si se plimba pe afara pe bani publici chipurile ocupandu-se cu organizarea din partea Romaniei a acestui concurs. Cantaretii din Romania care CHIAR fac bani si sunt cunoscuti in afara NU STAU sa-si piarda timpu cu rahatu asta de concurs deoarece stiu din start ca.... de la preselectii pana la finala.... castiga numai NULITATI  in MUZICA si.... nu se coboara la nivelu acestui concurs care de mult nu mai este un concurs de talente

Edited by bogdan181180, 14 May 2017 - 07:23.


#6
Erwin_Rommel

Erwin_Rommel

    Titlul membrului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,499
  • Înscris: 17.04.2017
Din pacate asa e...toate .. de melodii sunt trimise...

Oare de ce nu a asteptat Mihail sa lanseze melodia aceea cunoscuta in 2016 si sa partiipe la Eurovision?

Edited by Erwin_Rommel, 14 May 2017 - 07:26.


#7
arab

arab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,577
  • Înscris: 12.03.2006
Nu m-as fi mirat ca oricine sa ia primul loc, dar Portugalia niciodata! Eurovision mereu surprinzator si de data asta! Fara cuvinte...!

P.S Bulgarul ala va creste si ne va uimi...sper! Pacat insa si de alte cateva piese mai rasarite. Trambuline pentru cariere viitoare.

Edited by arab, 14 May 2017 - 07:43.


#8
DanyHiker

DanyHiker

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,262
  • Înscris: 06.07.2007

 bogdan181180, on 14 mai 2017 - 07:05, said:

... niste retarzi... cand a trimis Romania o melodie buna la Euroovision?...
2005. Alta intrebare

iar pentru initiatorul topicului: heeeeeeeeeeeeei, suntem in 2017.

#9
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008
Melodia cu care s-a prezentat Romania a fost penibila dar... se pare ca la Eurovizion, cu cat e mai homosexuala melodia, cu atat ai mai multe sanse... asa ca era mai bun Traistariu cu vocea lui de speriat tzantzarii...
Nici piesa Portugaliei, castigatoarea, nu pare mai de Doamne Ajuta.+

#10
ddaannii

ddaannii

    Haiduc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 26.04.2011

 gumball3000, on 14 mai 2017 - 06:43, said:

parca la imita pe alea tiroleze
100%.

#11
chflorin

chflorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,993
  • Înscris: 11.01.2011
Piesa castigatoare a portughezului parca e muzica de desene animate .

#12
Estel

Estel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,356
  • Înscris: 13.01.2007
Am dat si eu cu Fast Forward pe melodia castigatoare...bai nene pe bune ?!!11?? Mai bine cand au castigat aia cu Hard Rock Hallelujah sau mai bine castigau Babutele alea din Rusia de acuma cativa ani. Daca asta e muzica de calitate vorba colegului/colegei de forum mai bine ma duc sa vanez pokemoni Posted Image Posted Image

#13
GreyBeard

GreyBeard

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 02.05.2017

 Estel, on 14 mai 2017 - 08:24, said:

ma duc sa vanez pokemoni Posted Image Posted Image
Nu mai sunt... am ascultat si eu melodia castigatoare Posted Image

#14
alalaltu

alalaltu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,837
  • Înscris: 30.10.2006
Eurovisionul e o fosila tinuta in viata din scopuri politice. Melodiile respective vor mai fi difuzate sporadic o luna-doua in tarile de provenienta dupa care nici dracu nu le mai asculta.

#15
ioppo

ioppo

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,424
  • Înscris: 20.02.2008
Tot timpul vor fi comentarii si nemultumiti. Anul trecut ca de ce nu am participat, anul asta ca de ce am participat. Ca melodia are tendinte tiroleze, ca e copiata ca etc etc
Melodia a fost foarte buna, dovada ca a luat un loc bun si a fost foarte bine primita si votata de public.

 alalaltu, on 14 mai 2017 - 08:35, said:

Eurovisionul e o fosila tinuta in viata din scopuri politice. Melodiile respective vor mai fi difuzate sporadic o luna-doua in tarile de provenienta dupa care nici dracu nu le mai asculta.
Rahat... foarte multe melodii castigatoare se asculta si acum: My number one, Euphoria, Fairytale, Wild Dance... Ce zici, hitul formatiei ABBA: Waterloo se mai asculta si acum sau nu? SA nu mai vorbim de Johnny Logan...

#16
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,019
  • Înscris: 07.11.2006

 dan1980_25, on 14 mai 2017 - 07:47, said:

iar pentru initiatorul topicului: heeeeeeeeeeeeei, suntem in 2017.

Eu zic ca s-a referit aici la viitoarea editie a Eurovison-ului,cea din 2018,care va avea loc in tara care a castigat editia precedenta,2017 si care este Portugalia.

#17
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008
Eurovision este un concurs manageriat de dinozaurii din televiziuni, gen Horia Moculescu sau Mariu Tzeicu...  Ciudat este ca, la aceasta facatura nu se uita doar pensionari ci si oameni tineri, care isi dau seama ca e vorba de o tzeapa si totusi se uita... Partea proasta este ca, melodii bune din punct de vedere compozitional, nu ar avea nicio sansa la Eurovizion...

#18
alalaltu

alalaltu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,837
  • Înscris: 30.10.2006

 ioppo, on 14 mai 2017 - 09:02, said:

Rahat... foarte multe melodii castigatoare se asculta si acum: My number one, Euphoria, Fairytale, Wild Dance...

Daca ai intreba pe strada cine a cantat melodiile respective s-ar putea ca multi sa nici nu le cunoasca.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate