Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...

Diferenta consum smart meter - Co...

Recomandare demontare+instalare ...
 CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...
 Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana
 Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 

Card corupt

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
Greenkooya

Greenkooya

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.05.2017
Salutare lume,

Stiti cumva o rezolvare in situatia in care nu reusesc sa citesc pozele de pe card? ...gen sunt acolo dar probabil au fost corupte...o parte dintre ele am reusit sa le citesc dar nu toate. Iar pe aparatul foto imi apare "?" cand incerc sa le vizualizez.

Multumesc!

#2
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
Virus?
Incearca si pe un alt sistem (calculator sau laptop sau aparat foto sau telefon) si alt sistem de operare.
Un scan disk pentru bad-uri?

Mai bine ai face un backup la ce mai poti salva de pe acolo...

#3
samebo

samebo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,434
  • Înscris: 08.05.2017
Fa un flagrant cu DNA daca sunt corupte. Coruptia ucide.

Pozele le vezi ca sunt fizic acolo, sau doar stii ca sunt acolo ca apare cardul plin sau ocupat?
Ca daca e a doua varianta e posibil sa fi murit cardul.

#4
Greenkooya

Greenkooya

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.05.2017
Am incercat. Si niciun rezultat. Folosesc Linux. Ideea e ca nu am formatat cardul inainte de utilizare. Si de aia cred ca imi da buba asta.

Samedo pozele le vad... Sunt fisiere raw... O parte am reusit sa le deschid dar nu in totalitate.

#5
Tort

Tort

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 02.01.2016
Tot pe aici vazusem pe cineva cu problema asta, iar un coleg de forum a creat un mic programel ca sa le refaca headerul.
O sa caut topicul si las un link aici.

#6
The Stressmaker

The Stressmaker

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,275
  • Înscris: 25.10.2005
Nu stiu cat ajuta dar incearcati cu "recover my files". In varainta free puteti testa daca le recunoaste sau daca le poate accesa corect.

#7
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Daca tot e vorba de linux se potriveste un software GPL nu? http://www.cgsecurit...g/wiki/PhotoRec

Vedeti ca recuperarea de genul asta incepe de obicei cu o imagine a cardului pe care se lucreaza, pentru a se lasa originalul in pace.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate