Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sa lipesc klinker pe OSB ?

GPS AUTO TECHSTAR M7X 7" PREM...

Cumparare iphone 7 128GB

Unde gasesc emoticoanele de pe mo...
 Educatie sexuala pentru copii

Laptop 800 Euro (Browsing/Program...

Caut un mouse bun de gaming

Curs de dansuri moderne in Alba I...
 Card SD - Nelamurire

Eroare instalare windows

Folclorul carei regiuni romanesti...

Voi cum va administrați cont...
 Estetica dopurilor :-)

Amsterdam Music Festival 2017

Monitor Freesync , se vede pe Hdm...

[UNDE] debitare piese lemn
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Switch-uri HDMI variante

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
ramurel

ramurel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 12.07.2008
  • ID membru: 347,245
  • Locație: Dumbrăvița/Timisoara
Salut !

Am o mică problemă și anume, am un TV cu 2 intrări HDMI și trebuie să conectez 3-4 device-uri la acest televizor și pentru ca e destul de incomod să tot comut cablurile, am găsit recent că există device numit switch HDMI, care rămâne permanent conectat la TV și pot muta intre canalele de intrare in switch, cu buton sau cu telecomandă.

Acuma, nelămurirea mea constă in tot felul de caracteristici pe care le au și care m-au băgat un pic in ceață, nu mă pricep la detalii tehnice prea bine, deci nu îmi dau seama cum sa aleg mai bine , ca să iau un device decent și folositor, să nu apară mici probleme din cine știe ce cauze.

Televizorul este un Samsung suportă FullHD, iar device-urile sunt : un receiver TV, o consolă PS3, un Chromecast 1

La ce îmi recomandați să mă uit, sunt ok oricare din ele ? Îmi puteți face niște recomandări din ce ați experimentat voi?

Deasemenea, am remarcat că unele folosesc alimentator la priză, pe când altele se alimentează din ce am ințeles chiar prin cablul HDMI de la intrarea in televizor. Influențează asta cumva calitatea semnalului ?

Mulțumesc !

#2
danX

danX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,177
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,508
  • Locație: BookARest
Eu am cumparat acum multi ani acest switch de pe amazon uk fiind in exact aceeasi situatie ca si tine:
PS3, STB, Chromecast si Media Player la un TV cu 2 HDMI-uri.
Switch-ul vine cu alimentare separata la USB sau poate fi folosit standalone, caz in care nu merge telecomanda.
Chromecast-ul a fost singurul care a facut fitze si l-am lasat conectat direct in TV, in rest toate celelalte au mers perfect.
Chiar daca nu folosesti telecomanda, switch-ul era suficient de destept sa mute pe device-ul care pornea.

L-am scos din productie cand am schimbat televizorul.

#3
adixus

adixus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 29.04.2013
  • ID membru: 809,249
ca switch poti folosi ceva genul https://m.aliexpress...8.html#autostay

si este ieftin.

Nu am testat niciun switch...dar cred ca oricare este bun pentru fullhd.

#4
danX

danX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,177
  • Înscris: 26.06.2003
  • ID membru: 4,508
  • Locație: BookARest

View Postadixus, on 21 aprilie 2017 - 12:54, said:

ca switch poti folosi ceva genul https://m.aliexpress...8.html#autostay

si este ieftin.

Nu am testat niciun switch...dar cred ca oricare este bun pentru fullhd.
Fix ala l-a luat un amic de pe Aliexpress si e o ragalie sinistra. S-a dus pe copca dupa doua saptamani.

#5
sashamiha

sashamiha

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 582
  • Înscris: 15.02.2005
  • ID membru: 30,720
Eu am asta
http://www.gearbest..../pp_622730.html

Merge pe cel mai vechi tv, un LG din 2007 care a venit cu 2 mufe. Am legat la TV direct switchul si hd-ul rds, iar in switch un media player, pc  și un xbox.
Merge , insa tv-ul e hd ready, deci nu pot spune daca duce full hd

Are cablu separat de alimentare. Mai face uneori figuri , in sensul ca nu se vad porturile, dar un restart de tv repara.

#6
bks99tyu

bks99tyu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 08.02.2017
  • ID membru: 978,980

View PostdanX, on 21 aprilie 2017 - 12:56, said:

Fix ala l-a luat un amic de pe Aliexpress si e o ragalie sinistra. S-a dus pe copca dupa doua saptamani.
am asa ceva identic de 2 ani! fara probleme!

#7
adixus

adixus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 29.04.2013
  • ID membru: 809,249

View Postbks99tyu, on 21 aprilie 2017 - 13:07, said:


am asa ceva identic de 2 ani! fara probleme!

dupa noroc cu aliexpress asta

#8
159

159

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 22.05.2016
  • ID membru: 956,507
Daca receiverul e pt. televiziune prin cablu, atunci o solutie ar fi sa-l inlocuiesti cu un card CI.

#9
ramurel

ramurel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 12.07.2008
  • ID membru: 347,245
  • Locație: Dumbrăvița/Timisoara
Mersi tuturor de interes și sfaturi !
Nu trebuie să mă complic cu siteuri străine, sunt pe OLX vreo 5 modele numai la mine in Timișoara, cu caracteristici diverse și prețuri decente, doar să aleg unul.

Despre card CI+ ar fi o varianta buna, dar nu am in dotare slot pt așa ceva.

#10
DaculScoril0

DaculScoril0

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,338
  • Înscris: 03.12.2014
  • ID membru: 889,507
Oricare din astea îți rezolvă problema

#11
ramurel

ramurel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 12.07.2008
  • ID membru: 347,245
  • Locație: Dumbrăvița/Timisoara

View PostDaculScoril0, on 21 aprilie 2017 - 22:33, said:

Oricare din astea îți rezolvă problema

Ori ai greșit linkul, ori te tii de glume proaste.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users