Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 Intreprindere individuala fara ac...

Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.
 Recomandare kit automat acces usa

[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...
 O recomandare pentru o camera ful...

Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...
 

ONT ZTE F668

- - - - -
  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#37
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Vrajeala sau sunt habarnisti. Merge si pe zte si pe fiberhome ca doar pe astea apare "problema".

Edited by diZy, 12 July 2019 - 11:15.


#38
Sara_28

Sara_28

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 16.12.2016
Buna,
Tot pe subiect, as avea nevoie de suportul vostru intr-o chestiune:
As vrea sa rulez de pe mobil folosind o aplicatie care vede media servere UPnP /DLNA (Hifi-Cast e aplicatia mai exact) fisiere stocate pe un stick USB montat in portul ruterului F668. Am facut setarile astea, si pot vedea in browser (si downloada) pe mobilul legat in wifi fisierele de pe stick accesand
ftp://192.168.1.1/usb1_1/Music 
dar in aplicatia respectiva, in sectiunea Media Servers > UPNP/DLNA, nu se arata.

Aveti idee, ce pasi ar trebui sa mai urmez, este capabil acest ruter sa livreze content sub forma asta prin wifi sau am inteles eu gresit conceptul UPnP?
Va multumesc!

Edited by Sara_28, 16 August 2019 - 17:38.


#39
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Tu ai facut acolo un *****. Adica in prima poza se vad setarile pentru storage USB iar in a doua setarile UPnP care se aplica pe WAN. Unde vezi in meniul acelui ONT setari legate de DLNA?

Edited by MembruAnonim, 16 August 2019 - 17:53.


#40
Sara_28

Sara_28

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 16.12.2016
Posibil, nu cunosc f bine fenomenul; DLNA nu vad in starile F668. Sa fie oare vorba despre FTP server? e pus pe enable dar tot nu merge.

Edited by Sara_28, 16 August 2019 - 17:58.


#41
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Nop. Acel ONT nu are functie de server DLNA deci nu ai cum sa faci ce vrei tu pe el. Server-ul FTP e alta treaba, ala functioneaza ca de aia poti accesa prin ftp continutul de pe stick.

#42
Sara_28

Sara_28

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 16.12.2016
Ciudat este faptul ca, in configuratia actuala, am reusit sa rulez cu Kodi pe TV-ul legat la wifi, fisierele de pe stick-ul USB montat in ruter.
In conditiile date, ma duce cu gandul ca Hifi Cast nu e capabil sa vada stick-ul din motive independente de setarile facute.

#43
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Nu stiu ce feature-uri are acel ZTE mai exact. De asemenea depinde cum a fost acel kodi configurat de a functionat ceea ce ai facut.

#44
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,369
  • Înscris: 08.01.2009
@Sara_28 daca ai adaugat stick-ul USB din ONT ca sursa SMB/FTP in Kodi e normal ca a functionat pt. ca de streaming efectiv se ocupa Kodi nu ONT-ul ; partea UPnP pe care o are ONT-ul nu are legatura cu DLNA (DLNA e o extensie a UPnP) ci cu autoconfigurare port-forwarding in cazul ca un client UPnP din reteaua ta cere router-ului sa ii fie deschise niste porturi (consolele XBox/PS de ex).

#45
ciresel

ciresel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 31.03.2007
buna ziua!
daca mi am facut dynamic ddns de digi  cum il activez in router?vreau sa fac asta pt ca am un dvr care nu functioneaza decat in reteaua ont de la digi.daca am intrat pe date,nu mai vad camere.
am inteles ca daca activez ddns   de la digi(go.ro) functioneaza.
l am  activat de pe site,dar mai  departe?
,ultumesc

#46
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006
mai departe nimic. e "activat" automat de RDS.
ia da ping in numeales.go.ro si o sa vezi ca raspunde ip-ul tau :) (asta daca router-ul accepta pachete icmp pe interfata wan).

#47
dimydesky

dimydesky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,726
  • Înscris: 10.02.2010

 ciresel, on 10 aprilie 2020 - 13:09, said:

In primul rand ar trebui sa te asiguri ca nu esti in CGN si ca primesti ipv4 extern, asta o faci asa: intri in router si te uiti la conexiunea PPPoE si verifici ca ip-ul de acolo coincide cu ce primesti pe un site de genul whatismyipaddress, in cazul in care nu concind suni la RDS si ceri sa te scoata din CGN.
Apoi trebuie sa faci port forward acelui DVR ca sa poata fi accesat din exterior, ca sa faci asta trebuie sa il rezervi mereu acelasi ip DVR-ului si sa faci o regula de port forward unde specifici porturile si protocolul.
Daca dai mai multe detalii despre router/dvr iti putem da informatii mai clare.

#48
csgabe

csgabe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,522
  • Înscris: 08.12.2009
Rutare statică nu știe F668?

#49
stdalionutpwr

stdalionutpwr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,410
  • Înscris: 08.04.2020
Multi din noi suntem CGN inclusiv eu, sunt interesat de acest ONT deoarece consuma putin, doar 7w altele oferite de RDS pot ajunge la 18 w, o risipa pentru o conexiune rezidentiala, caut sa optimizez echipamentul cu nevoile, pentru navigat simplu, folosesc herobook cu intel atom fara gpu,  si linux,asta consuma foarte putin.

Attached Files



#50
bbcversus

bbcversus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 11.04.2007
Legat de acest ONT, am si eu unul...faza este ca se afla in pod si din el pleaca 4 cabluri prin pereti in casa, in prizele din 4 camere.

Problema mea care este: intr-o singura camera am viteza full de ~800-900 Mb/s, in rest in celelalte camere semnalul se intrerupe des si merge doar pana pe la 10 Mb/s... Prizele sunt ok, sunt facute de mine iar sus nu prea imi dau seama dar par facute toate la fel... S-o fi busit toate celelalte cabluri si doar unul a ramas neatins? Mi se pare ciudat.

#51
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,508
  • Înscris: 26.05.2022
Sau poate soareci...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate