Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Insignia GS 2.0 T SIDI

Vodafone pe piata fix-mobil!

Receiver Samsung GX-OR530SK conec...

motor trifazat 220V uși lift...
 Evaluare casa+teren

Mac OS High Sierra - 10.13

OUKITEL C8

Monitor IPS 5ms sau TN 1ms ?
 Microsoft Office File Validation ...

aliniere block-uri

Monitoare studio ~500E

Credit de nevoi personale. Recoma...
 Calea "mainii stangi"

Cat merita Lenovo A1000 ?

Contratiempo(2016)

Acoperis sindrila/sita lemn
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Deblocare mod kiosk

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
crysty1507

crysty1507

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 01.10.2007
  • ID membru: 232,592
Salut
Poate ma puteți ajuta cu ceva...Am un telefon samsung pe android care este blocat in modul kiosk ce nu iti dă voie sa folosești telefonul decat doar pentru apel,sms,și o aplicație a firmi unde lucrez.
Telefonul a fost de serviciu al companiei unde lucrez dar acum este al meu.Problema este ca nu il pot folosi (e și codat).
Ma puteți ajuta cu sfaturi cum as putea sa il deblochez de aceasta aplicație sau ce o fi-mod kiosk?Eu am schimbat firmware-ul și apoi alt kernel Dar nimic nici o schimbare.. Apare aceiași interfață dar cu ff multe erori ce aproape il face inutilizabil. Va mulțumesc anticipat și sper sa găsesc o soluție pentru ca telefonul sta degeaba și păcat de el.Tx

#2
Robert13x

Robert13x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 711
  • Înscris: 01.03.2014
  • ID membru: 852,419
  • Locație: Not-So-Happy-Place
Poate spui si modelul,sa intelegem si noi ceva..

#3
crysty1507

crysty1507

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 01.10.2007
  • ID membru: 232,592

View PostRobert13x, on 21 aprilie 2017 - 00:08, said:

Poate spui si modelul,sa intelegem si noi ceva..
Samsung s4
Nu am pus modelul pentru că mi sa șters topicul acum 2 ore de administrator/moderator el considerând că el trebuie pus în secțiunea pentru s4.Ce nu înțelege  acest moderator este ca acesta e un subiect general care se poate găsi pe orice telefon android și nu numai....Poate am greșit eu aria...Dar să îmi zică unde sa il pun nu sa il șteargă fără preaviz
Nu as vrea sa limitez vizualizările doar la ce-i de pe aria samsung s4 pentru aceasta problema poate fi întâlnită și pe alte telefoane
Scuze de off topic

#4
Bombalurina

Bombalurina

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,112
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
Descarci un rom de pe net si-l instalezi peste ce ai tu acum.

#5
crysty1507

crysty1507

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 01.10.2007
  • ID membru: 232,592

View PostBombalurina, on 21 aprilie 2017 - 00:42, said:

Descarci un rom de pe net si-l instalezi peste ce ai tu acum.
Asta am făcut dar nimic....desi să instalați alt rom la repornire îmi arata ca si cum nu am instalat nimic...i-am dat si factory reset ...nimic...e blocat în toate:acces în meniu,setari,bara notificare,setari rapide,acces blocat la memory card sau din laptop în memoria telefonului.Am activ pe el fără acces:gsm,gps,wifi,

#6
Bombalurina

Bombalurina

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,112
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
Romul se instaleaza cu Odin3 si nu exista sa ramana ceva din vechiul telefon, practic se sterge softul existent si se scrie altul.

Cauti aici softul pentru telefonul tau, atentie la denumire, s4 vad ca are gt-19505 si gt 19500 si il instalezi cu odin.

#7
Michael74

Michael74

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 22.06.2006
  • ID membru: 83,253

View Postcrysty1507, on 21 aprilie 2017 - 00:24, said:



Citeste regulamentul inainte de a posta,altfel vei fi sanctionat.Daca ai topic de Samsung S4,posteaza acolo si foloseste functia ,search,pentru problema ta,poate a mai fost discutata in cadrul altui topic.Daca toti ar face ca tine,aceasta n-ar mai fi o arie ci o varza.

#8
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,454
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy

View Postcrysty1507, on 21 aprilie 2017 - 00:24, said:

Samsung s4
Nu am pus modelul pentru că mi sa șters topicul acum 2 ore de administrator/moderator el considerând că el trebuie pus în secțiunea pentru s4.Ce nu înțelege  acest moderator este ca acesta e un subiect general care se poate găsi pe orice telefon android și nu numai....
Si ce te face sa crezi ca procedura de dezactivare mod kiosk e identica pe absolut orice model cu Android?

Acel moderator a procedat corect, si sper ca o va face si acum, cand va primi report post pentru subiectul asta.

Edited by Hider141, 21 April 2017 - 07:31.


#9
crysty1507

crysty1507

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 01.10.2007
  • ID membru: 232,592

View PostHider141, on 21 aprilie 2017 - 07:30, said:

Si ce te face sa crezi ca procedura de dezactivare mod kiosk e identica pe absolut orice model cu Android?

Acel moderator a procedat corect, si sper ca o va face si acum, cand va primi report post pentru subiectul asta.
Totuși ce te face să crezi că acest topic trebuie să îl vadă doar cei de pe acea arie.Atunci ce te face să crezi că kiosk mode e doar pt s4.Eu nu vreau să o fac pe 'Gigi Duru' dar sa explice moderator ul dc trebuie să pun in acea arie....Am vz topicuri cu probleme diferite care nu erau ne-a aparat în aria lor de model

View PostMichael74, on 21 aprilie 2017 - 07:25, said:

Citeste regulamentul inainte de a posta,altfel vei fi sanctionat.Daca ai topic de Samsung S4,posteaza acolo si foloseste functia ,search,pentru problema ta,poate a mai fost discutata in cadrul altui topic.Daca toti ar face ca tine,aceasta n-ar mai fi o arie ci o varza.
L-am citit și din punctul meu de vedere este un subiect general nu doar pentru aria s4 si nu înțeleg de ce vi se pare că trebuie să fie în acea arie.Drept urmare cred că cei care au postat spre am da un sfat nu sunt posesori de s4

View PostBombalurina, on 21 aprilie 2017 - 01:22, said:

Romul se instaleaza cu Odin3 si nu exista sa ramana ceva din vechiul telefon, practic se sterge softul existent si se scrie altul.

Cauti aici softul pentru telefonul tau, atentie la denumire, s4 vad ca are gt-19505 si gt 19500 si il instalezi cu odin.
Mulțumesc mult o sa încerc desi am încercat,o să încerc încă o dată.Te rog să îmi spui ce posesor de telefon ești..sunt curios.. mulțumesc

#10
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Cel mai probabil este o securizare a sistemului via Knox,care din cate stiu nu dispare la flashuire.

#11
Bombalurina

Bombalurina

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,112
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748

View Postcrysty1507, on 21 aprilie 2017 - 07:49, said:

Mulțumesc mult o sa încerc desi am încercat,o să încerc încă o dată.Te rog să îmi spui ce posesor de telefon ești..sunt curios.. mulțumesc
Am un Xiaomi, Un aifon si un Samsung Ace 3. Nu stiu despre legalitatea/ilegalitatea topicului dar eu in mod sigur nu m-as fi uitat la topicul dedicat S4. Eu mai mult decat am spus nu stiu sa te indrum, atat am facut eu, poate te indruma alti colegi spre rezolvare.

#12
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,454
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Tocmai subiectul dedicat Galaxy S4 e cel mai potrivit:
1) poate s-a mai confruntat cineva cu aceeasi situatie si stie cum se rezolva
2) daca se poate rezolva cu o simpla resoftare din Odin atunci tot colegii de-acolo pot recomanda cel mai ok/stabil ROM stock.

Edited by Hider141, 21 April 2017 - 14:03.


#13
bestdeal14

bestdeal14

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 21.09.2008
  • ID membru: 372,329
Daca este vorba de acest kiosk, cred ca interesul este mai larg.
Restul il gasesti pe aici

Edited by bestdeal14, 21 April 2017 - 14:33.


#14
crysty1507

crysty1507

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 01.10.2007
  • ID membru: 232,592

View PostHider141, on 21 aprilie 2017 - 14:03, said:

Tocmai subiectul dedicat Galaxy S4 e cel mai potrivit:
1) poate s-a mai confruntat cineva cu aceeasi situatie si stie cum se rezolva
2) daca se poate rezolva cu o simpla resoftare din Odin atunci tot colegii de-acolo pot recomanda cel mai ok/stabil ROM stock.
Nu este chiar asa,pentru cunoștința ta am postat si pe aria s4... bineînțeles că nu a răspuns nimeni după o zi si rezolvarea (sper ) o am de pe acest topic.Resoftare am făcut de 2 ori cu odin dar xeleron are dreptate acest kiosk rămâne și după resoft
Multumesc moderatorului ca a mutat topicul intr-o arie care nu dă bătăi de cap celor ca tine, ca Michael74 si care în loc să ajute își dau cu părerea fără rost.
Scuze pentru off topic,am să revin cu info despre ce am rezolvat cu acest telefon

View PostBombalurina, on 21 aprilie 2017 - 13:32, said:

Am un Xiaomi, Un aifon si un Samsung Ace 3. Nu stiu despre legalitatea/ilegalitatea topicului dar eu in mod sigur nu m-as fi uitat la topicul dedicat S4. Eu mai mult decat am spus nu stiu sa te indrum, atat am facut eu, poate te indruma alti colegi spre rezolvare.
Mulțumesc pentru sfat.Din păcate am făcut de mult acest resoft de două ori și nimic..tot rămâne blocat

View Postbestdeal14, on 21 aprilie 2017 - 14:32, said:

Daca este vorba de acest kiosk, cred ca interesul este mai larg.
Restul il gasesti pe aici
Despre el este vorba,am căutat si eu dar nu prea bine din câte văd...sunt ceva soluții și o să încerc să i dau de capăt.Multumesc pentru ajutor

View Postxeleron, on 21 aprilie 2017 - 08:57, said:

Cel mai probabil este o securizare a sistemului via Knox,care din cate stiu nu dispare la flashuire.
Ai perfecta dreptate nu dispare după resoftare.mersi pt info

Edited by crysty1507, 21 April 2017 - 15:34.


#15
bestdeal14

bestdeal14

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 21.09.2008
  • ID membru: 372,329
Trebuie dezinstalat, dar ai nevoie de datele initiale de logare pentru asta.
Cere celor care l-au instalat, asta.
Fara ele nu o sa poti.

Edited by bestdeal14, 21 April 2017 - 15:39.


#16
crysty1507

crysty1507

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 01.10.2007
  • ID membru: 232,592

View Postbestdeal14, on 21 aprilie 2017 - 15:39, said:

Trebuie dezinstalat, dar ai nevoie de datele initiale de logare pentru asta.
Cere celor care l-au instalat, asta.
Fara ele nu o sa poti.
Din păcate nu îmi vor aceste date pentru că aș putea să îmi deblochez telefonul actual(Sony).Nu îmi rămâne decât să găsesc alta soluție... mulțumesc

#17
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,454
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Pai nici nu e nevoie.
Tu trebuie sa vorbesti ori cu superiorul tau, ori direct cu cel care se ocupa de instalarea/activarea modului 'kiosk' pe telefoanele firmei ca sa ti-l dezactiveze. Asa nu trebuie sa-ti dea date pe care le-ai putea folosi pe Sony pentru dezactivarea modului 'kiosk'.

Edited by Hider141, 22 April 2017 - 13:48.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users