Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
serviciile de urgenta...

Motofierastraie ( drujbe) suspect...

Problema UPS V-Mark 1200Vp

Inmatriculari
 Carucior bebe - recomandari?

Ventilator baie..cu sau fara\...

LifeStraw - Filtru de apa portabil

Unde gasesc un maner anume de mob...
 Vaselina planetara

Magazine si mentalitate de mizerie

Incarcare baterie 6V

Țeapa legislație portab...
 Tren Italia

Probleme Volan Force-Feedback

Sfat masina second 10-12k euro

Situatie ciudata, doua statii amb...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

General failure

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,836
Salutare.
Am încercat să testez dacă răspunde un ip în cmd folosing comanda "ping [ip] -t"
Îmi scrie "General failure."
După ce dau control+c, îmi scrie că toate pachetele sunt pierdute.
De la ce să fie?
Poate mă ajutați și cu o rezolvare.
Posted Image
Dacă nu știți despre ce vorbesc și vă trebuie și o poză, puteți să-mi spuneți și postez una pe imgur.

#2
Alucard

Alucard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 20.04.2004
  • ID membru: 14,828
  • Locație: Point Place Wisconsin
run/cmd/ipconfig /all - vezi ce ip ai, gw, ip-ul in care dai ping e local sau public?

#3
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,836

View PostAlucard, on 21 aprilie 2017 - 09:13, said:

run/cmd/ipconfig /all - vezi ce ip ai, gw, ip-ul in care dai ping e local sau public?

Ip ul în care dau ping e unul public. Orice ip aş încerca să testez îmi dă chestia asta..
https://i.imgur.com/ButBeFL.png

gw e cel default pe care-l accesez atunci când configurez routerul.

Edited by Username326, 21 April 2017 - 19:12.


#4
Alucard

Alucard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 20.04.2004
  • ID membru: 14,828
  • Locație: Point Place Wisconsin
Dar sa intrii pe google merge?
Ping in gw merge?
Ceva setari in router la firewall? Desi ... ala te fereste de ping nu de reply ...
Sau ... pune la dns 8.8.8.8 si 8.8.4.4 ...

Edited by Alucard, 22 April 2017 - 08:26.


#5
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,836
Pe google merge.(folosesc opera cu vpn)
Nu merge să dau ping in gw. (în cmd)
Nu cred că am setări la router făcute, am dat un reset, am pus macul, numele şi parola, nu am modificat nimic.
Nu ştiu unde să intru să scriu astea la dns, sau dacă este vreo comandă, explică-mi te rog furmos.

Edited by Username326, 22 April 2017 - 19:28.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users