Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mai aveți tricourile Softpedia?

ANCOM: Tarife mai mici percepute ...

SUV-ul de $200000

Intalnire istorica Donald Trump -...
 Limp mode

2 tablete, aceeasi imagine

Ce produse de curațat, de spalat,...

Audi vechi vs puțin mai nou
 Era Windows s-a terminat

SICAP/FOST E-LICITATIE (SEAP)

Acte vanzare/cumparare masina SH ...

Miscari sau eficienta?
 Coolere pentru panoul lateral al ...

Ce s-ar intampla daca?

Ce se intampla oare cu Hotnews ?

Volanta DSG bate ,ce se poate int...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

General failure

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,836
Salutare.
Am încercat să testez dacă răspunde un ip în cmd folosing comanda "ping [ip] -t"
Îmi scrie "General failure."
După ce dau control+c, îmi scrie că toate pachetele sunt pierdute.
De la ce să fie?
Poate mă ajutați și cu o rezolvare.
Posted Image
Dacă nu știți despre ce vorbesc și vă trebuie și o poză, puteți să-mi spuneți și postez una pe imgur.

#2
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,167
  • Înscris: 20.04.2004
  • ID membru: 14,828
  • Locație: Point Place Wisconsin
run/cmd/ipconfig /all - vezi ce ip ai, gw, ip-ul in care dai ping e local sau public?

#3
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,836

View PostAlucard, on 21 aprilie 2017 - 09:13, said:

run/cmd/ipconfig /all - vezi ce ip ai, gw, ip-ul in care dai ping e local sau public?

Ip ul în care dau ping e unul public. Orice ip aş încerca să testez îmi dă chestia asta..
https://i.imgur.com/ButBeFL.png

gw e cel default pe care-l accesez atunci când configurez routerul.

Edited by Username326, 21 April 2017 - 19:12.


#4
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,167
  • Înscris: 20.04.2004
  • ID membru: 14,828
  • Locație: Point Place Wisconsin
Dar sa intrii pe google merge?
Ping in gw merge?
Ceva setari in router la firewall? Desi ... ala te fereste de ping nu de reply ...
Sau ... pune la dns 8.8.8.8 si 8.8.4.4 ...

Edited by Alucard, 22 April 2017 - 08:26.


#5
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,836
Pe google merge.(folosesc opera cu vpn)
Nu merge să dau ping in gw. (în cmd)
Nu cred că am setări la router făcute, am dat un reset, am pus macul, numele şi parola, nu am modificat nimic.
Nu ştiu unde să intru să scriu astea la dns, sau dacă este vreo comandă, explică-mi te rog furmos.

Edited by Username326, 22 April 2017 - 19:28.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users