Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare sistem de boxe

Temperatura CPU

Vaccinul antirabic - alcool, cafea

recomandare tv buget 4500 - 5500
 Voucher FLANCO

Dezactivare cont facebook

Complex Arcom Plevnei

Iaurtul Activia cu Fibre - cate c...
 Cele 13 probleme DNA privind modi...

Sa pregatesc "atentia" pt...

Batranii Romaniei

Intel CEO Brian Krzanich resigns ...
 De ce dintre doua variante de sen...

Tensiunea din societate

Comportament moderator

De unde iau benzi de LED-uri in B...
 

General failure

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017
Salutare.
Am încercat să testez dacă răspunde un ip în cmd folosing comanda "ping [ip] -t"
Îmi scrie "General failure."
După ce dau control+c, îmi scrie că toate pachetele sunt pierdute.
De la ce să fie?
Poate mă ajutați și cu o rezolvare.
Posted Image
Dacă nu știți despre ce vorbesc și vă trebuie și o poză, puteți să-mi spuneți și postez una pe imgur.

#2
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,172
  • Înscris: 20.04.2004
run/cmd/ipconfig /all - vezi ce ip ai, gw, ip-ul in care dai ping e local sau public?

#3
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017

View PostAlucard, on 21 aprilie 2017 - 09:13, said:

run/cmd/ipconfig /all - vezi ce ip ai, gw, ip-ul in care dai ping e local sau public?

Ip ul în care dau ping e unul public. Orice ip aş încerca să testez îmi dă chestia asta..
https://i.imgur.com/ButBeFL.png

gw e cel default pe care-l accesez atunci când configurez routerul.

Edited by Username326, 21 April 2017 - 19:12.


#4
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,172
  • Înscris: 20.04.2004
Dar sa intrii pe google merge?
Ping in gw merge?
Ceva setari in router la firewall? Desi ... ala te fereste de ping nu de reply ...
Sau ... pune la dns 8.8.8.8 si 8.8.4.4 ...

Edited by Alucard, 22 April 2017 - 08:26.


#5
Username326

Username326

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.04.2017
Pe google merge.(folosesc opera cu vpn)
Nu merge să dau ping in gw. (în cmd)
Nu cred că am setări la router făcute, am dat un reset, am pus macul, numele şi parola, nu am modificat nimic.
Nu ştiu unde să intru să scriu astea la dns, sau dacă este vreo comandă, explică-mi te rog furmos.

Edited by Username326, 22 April 2017 - 19:28.


Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate