Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
serviciile de urgenta...

Motofierastraie ( drujbe) suspect...

Problema UPS V-Mark 1200Vp

Inmatriculari
 Carucior bebe - recomandari?

Ventilator baie..cu sau fara\...

LifeStraw - Filtru de apa portabil

Unde gasesc un maner anume de mob...
 Vaselina planetara

Magazine si mentalitate de mizerie

Incarcare baterie 6V

Țeapa legislație portab...
 Tren Italia

Probleme Volan Force-Feedback

Sfat masina second 10-12k euro

Situatie ciudata, doua statii amb...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

DVD-R

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
Salut! Am cumparat un DVD-R ca sa stochez diferite date.. L.am bagal la pc in CD-ROOM si mi.l citeste calculatorul, totul e bine.. Si daca vreau sa pun ceva pe el, de ex am vrut sa pun un iso de 537 de mb, dvd.ul avand peste 4 gb.. Si imi da o eroare, ca nu s.a putut copia. Si daca deschid my computer, imi apare partitia G care imi citeste dvd.ul ca are 0 bytes spatiu totsl si tot 0 spatiu liber. De ce? Am fost si la magazim, am luat alt dvd, tot aceeasi treaba.
Cum pot rezolva?

#2
BogzaG

BogzaG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,791
  • Înscris: 03.07.2016
  • ID membru: 960,493
unele dvd-uri nu sunt compatibile cu writerul ce il ai.
nu e mai ok sa folosesti stick usb?

Edited by BogzaG, 20 April 2017 - 17:44.


#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 38,990
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388

View PostEdz123, on 20 aprilie 2017 - 17:41, said:

L.am bagal la pc in CD-ROOM

Ok, ai bagat un DVD intr-un CD-Rom. Banuiesc ca defapt nu e un CD-ROM.
Dar n-ar strica sa ne spui ce marca e DVD-Writer-ul in care ai bagat DVD-ul, ce sistem de operare si ce program de scriere folosesti.

#4
viceroy56

viceroy56

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,798
  • Înscris: 28.10.2006
  • ID membru: 105,550
  • Locație: Bucuresti
Poate a incercat cu copy/paste din explorer sau copy(F5) din Total Commander!
Multe necunoscute/informatii eronate!

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,410
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Iti trebuie in PC un DVD WRITTER. Si un program dedicat de inscriptionare.

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,269
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142

View PostEdz123, on 20 aprilie 2017 - 17:41, said:

Am cumparat un DVD-R ca sa stochez diferite date..
DVD-RW iti trebuie sa poti scrie!

#7
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
Dvd-ul este de marca HAWK.. Si scrie clar ca e DVD-R cu spatiu de stocare de 4.7 gb si l.am bagat intr.un cd.rom LG si am windows xp sp3

#8
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,269
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Pai o unitate CD nu poate lucra cu DVD!

#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,410
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Itit trebuie un aparat DVD WRITTER. Nu discul DVD.

#10
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
Si unde ar trebui sa bag acel dvd? Ca are aceleasi marimi ca un cd normal

#11
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,269
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Intr-o unitate DVD.  Are aceeasi dimensiune dar electronica altfel.

#12
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
Fix asa arata acel cd-room sau ce o fi.. http://m.emag.ro/dvd...1/pd/D1V7FYBBM/
Doar ca in stanga scrie super multi si in dreapta de LG scrie secur disc cu o cevaniconita deasupra de cd

#13
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,269
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Mergi in Device Manager si spune exact modelul unitatii, nu ca e asa dar nu e.

#14
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
O sa iti spun exact cam intr.o ora, dar stiu ca incepe cu HL

#15
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 38,990
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Nimic ?

Ptr ca exista multe tipuri de discuri si de unitati. Ele arata la fel , dar folosesc tehnologii diferite si standarde diferite.

Daca nu ai un DVD - WRITER - ci e doar DVD-ROM atunci nu poti scrie.
Iar ca sa poti scrie ai nevoie si de un soft corespunzator. Aici n-ai raspuns nimic cand am intrebat ce soft si ce sistem de operare folosesti.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users