Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
de vanzare

crash adobe flash player in E...

Probleme CSS

Logo Firma
 Poze cu copiii pe facebook, whats...

Zergii - pot insectele sa devina ...

Bloc nou in Dristor (momentan la ...

Care a fost cea mai frumoasa peri...
 Zgarieturi monitor

Dezradacinare livada de meri

Alegere statie CB

Navigon 7071 premium car
 taxa auto?

Localizare telefon furat

Sfat achiziție modulator!

Acte auto Germania. Luat masina p...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

DVD-R

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
Salut! Am cumparat un DVD-R ca sa stochez diferite date.. L.am bagal la pc in CD-ROOM si mi.l citeste calculatorul, totul e bine.. Si daca vreau sa pun ceva pe el, de ex am vrut sa pun un iso de 537 de mb, dvd.ul avand peste 4 gb.. Si imi da o eroare, ca nu s.a putut copia. Si daca deschid my computer, imi apare partitia G care imi citeste dvd.ul ca are 0 bytes spatiu totsl si tot 0 spatiu liber. De ce? Am fost si la magazim, am luat alt dvd, tot aceeasi treaba.
Cum pot rezolva?

#2
BogzaG

BogzaG

    nigea meșter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,137
  • Înscris: 03.07.2016
  • ID membru: 960,493
unele dvd-uri nu sunt compatibile cu writerul ce il ai.
nu e mai ok sa folosesti stick usb?

Edited by BogzaG, 20 April 2017 - 17:44.


#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 39,400
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388

View PostEdz123, on 20 aprilie 2017 - 17:41, said:

L.am bagal la pc in CD-ROOM

Ok, ai bagat un DVD intr-un CD-Rom. Banuiesc ca defapt nu e un CD-ROM.
Dar n-ar strica sa ne spui ce marca e DVD-Writer-ul in care ai bagat DVD-ul, ce sistem de operare si ce program de scriere folosesti.

#4
viceroy56

viceroy56

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,835
  • Înscris: 28.10.2006
  • ID membru: 105,550
  • Locație: Bucuresti
Poate a incercat cu copy/paste din explorer sau copy(F5) din Total Commander!
Multe necunoscute/informatii eronate!

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,731
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Iti trebuie in PC un DVD WRITTER. Si un program dedicat de inscriptionare.

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,806
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142

View PostEdz123, on 20 aprilie 2017 - 17:41, said:

Am cumparat un DVD-R ca sa stochez diferite date..
DVD-RW iti trebuie sa poti scrie!

#7
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
Dvd-ul este de marca HAWK.. Si scrie clar ca e DVD-R cu spatiu de stocare de 4.7 gb si l.am bagat intr.un cd.rom LG si am windows xp sp3

#8
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,806
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Pai o unitate CD nu poate lucra cu DVD!

#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,731
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Itit trebuie un aparat DVD WRITTER. Nu discul DVD.

#10
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
Si unde ar trebui sa bag acel dvd? Ca are aceleasi marimi ca un cd normal

#11
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,806
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Intr-o unitate DVD.  Are aceeasi dimensiune dar electronica altfel.

#12
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
Fix asa arata acel cd-room sau ce o fi.. http://m.emag.ro/dvd...1/pd/D1V7FYBBM/
Doar ca in stanga scrie super multi si in dreapta de LG scrie secur disc cu o cevaniconita deasupra de cd

#13
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,806
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Mergi in Device Manager si spune exact modelul unitatii, nu ca e asa dar nu e.

#14
Edz123

Edz123

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 13.08.2016
  • ID membru: 963,588
O sa iti spun exact cam intr.o ora, dar stiu ca incepe cu HL

#15
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 39,400
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Nimic ?

Ptr ca exista multe tipuri de discuri si de unitati. Ele arata la fel , dar folosesc tehnologii diferite si standarde diferite.

Daca nu ai un DVD - WRITER - ci e doar DVD-ROM atunci nu poti scrie.
Iar ca sa poti scrie ai nevoie si de un soft corespunzator. Aici n-ai raspuns nimic cand am intrebat ce soft si ce sistem de operare folosesti.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users