Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Upgrade sistem Lenovo K6 Note

Servere dedicate gazduirii unui s...

Cum ați reacționat cand ați vazut...

Tarta de mere
 Rugaciunea musulmanilor pe stadio...

Caramida calitatea a2a

robinet simplu pentru calorifer -...

Spalat(curatat) geamuri termopane
 ImageMixer3

Curgere antigel de sub radiator

Joburi groaznice de evitat - ...

The Mist (2017 - )
 Analize neacreditate - mergem pe ...

Ura pe care o am pentru motocicli...

Achizitie masina automata, buget ...

Inginer constructor dilema
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

HDD 320 gb

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
trumanpaul

trumanpaul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.03.2017
  • ID membru: 982,962
salut, am un laptop acer care detine sub capota un micut ssd de 128 gb, astazi facand curat in dulap am gasit un hdd 320 gb pe sata 2, l am pus in laptop si surpriza la prima pornire a bootat normal 7 8 secunde, am copiat cateva fisiere pe el, iar la urmatoarea bootare a inceput sa dureze foarte mult chiar daca in meniul de boot prioritar este ssdul. mentionez ca vreau sa folosesc hdd doar pt a stoca filme, se poate face ceva sa nu influenteze bootarea laptopului? sigur are bad uri hdd, sunt convins , dar se mai poate folosi cumva partea sanatoasa din el pt a stica filme? multumesc.

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 9,975
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
Stai asa, ca nu inteleg.
In laptop nu au loc de obicei 2 HDD/SSD, deci le pui alternativ pe SATA?

Poti pune pe USB HDD-ul, dar cred ca te costa cat nu face o carcasa.

#3
trumanpaul

trumanpaul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.03.2017
  • ID membru: 982,962
acerul meu are o mufa sata 3 libera si acolo am pus hddul

ssdul este nvme de aceea am mufa sata 3 libera

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 39,391
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Daca e defect si nu e recunoscut corect - conectica cu probleme sau se blocheaza mecanica, atunci apare fenomen de blocare ptr tot sistemul.

Verifica daca sta bine in acea mufa - din cate stiu la ACER-uri spatiul ala e destul de mare - ai nevoei de un suport ptr HDD ca sa-l fixezi.
Daca e bien fixat inseama ca problema e in el si mai bine iei altul. Gasesti de 1 Tb 7200 rpc sub 300 de lei.

#5
trumanpaul

trumanpaul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.03.2017
  • ID membru: 982,962
nu e blocata mecanica, acum l am pus intr o carcasa sa stea nemiscat in spatiul respectiv, este recunoscut in bios. nu se blocheaza sistemul dar nuu boota, acum l am lasat mai mult si am observat ca imi apare sub sigla de Acer mesajul " Scanning and repairing drive (E:): 5% complete" o sa l las sa se incarce complet sa vad ce se intampla

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users