Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
GPS AUTO TECHSTAR M7X 7" PREM...

Cumparare iphone 7 128GB

Unde gasesc emoticoanele de pe mo...

Educatie sexuala pentru copii
 Laptop 800 Euro (Browsing/Program...

Caut un mouse bun de gaming

dansuri monderne in Alba Iulia...

Card SD - Nelamurire
 Eroare instalare windows

Folclorul carei regiuni romanesti...

Voi cum va administrați cont...

Estetica dopurilor :-)
 Amsterdam Music Festival 2017

Monitor Freesync , se vede pe Hdm...

[UNDE] debitare piese lemn

Cati km face o masina pe an ? (pa...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

HDD 320 gb

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
trumanpaul

trumanpaul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.03.2017
  • ID membru: 982,962
salut, am un laptop acer care detine sub capota un micut ssd de 128 gb, astazi facand curat in dulap am gasit un hdd 320 gb pe sata 2, l am pus in laptop si surpriza la prima pornire a bootat normal 7 8 secunde, am copiat cateva fisiere pe el, iar la urmatoarea bootare a inceput sa dureze foarte mult chiar daca in meniul de boot prioritar este ssdul. mentionez ca vreau sa folosesc hdd doar pt a stoca filme, se poate face ceva sa nu influenteze bootarea laptopului? sigur are bad uri hdd, sunt convins , dar se mai poate folosi cumva partea sanatoasa din el pt a stica filme? multumesc.

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 11,023
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
Stai asa, ca nu inteleg.
In laptop nu au loc de obicei 2 HDD/SSD, deci le pui alternativ pe SATA?

Poti pune pe USB HDD-ul, dar cred ca te costa cat nu face o carcasa.

#3
trumanpaul

trumanpaul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.03.2017
  • ID membru: 982,962
acerul meu are o mufa sata 3 libera si acolo am pus hddul

ssdul este nvme de aceea am mufa sata 3 libera

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 40,483
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Daca e defect si nu e recunoscut corect - conectica cu probleme sau se blocheaza mecanica, atunci apare fenomen de blocare ptr tot sistemul.

Verifica daca sta bine in acea mufa - din cate stiu la ACER-uri spatiul ala e destul de mare - ai nevoei de un suport ptr HDD ca sa-l fixezi.
Daca e bien fixat inseama ca problema e in el si mai bine iei altul. Gasesti de 1 Tb 7200 rpc sub 300 de lei.

#5
trumanpaul

trumanpaul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 19.03.2017
  • ID membru: 982,962
nu e blocata mecanica, acum l am pus intr o carcasa sa stea nemiscat in spatiul respectiv, este recunoscut in bios. nu se blocheaza sistemul dar nuu boota, acum l am lasat mai mult si am observat ca imi apare sub sigla de Acer mesajul " Scanning and repairing drive (E:): 5% complete" o sa l las sa se incarce complet sa vad ce se intampla

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users