Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hrana uscata caini

Dumnezeu nu minte

Indoctrinare ?

Alimentare cu Tickete de vacanta ...
 Sursa Samlex RPS 1205

Declinul inteligentei emotionale ...

CPU for HP xw6200

Alegere boxe
 Cand isi cere Dragnea scuze pacie...

Sistem pentru gaming AMD si Intel

Vreau sa cumpar de pe eBay

Microlab M860 5.1 - Bazait difuzo...
 substanta curatare gresie balcon

Piesa catia

Unde as putea gasi cat mai multe ...

Mancare sanatoasa! Mancare pe...
 

Nu booteaza de pe stick , pls help !

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
Salut !
Vreau sa reinstalez windows pe pc`ul meu , am win8.1 si vreau sa instalez win10 , de pe un stick bootabil care a mers pe alte device`uri in prealabil. De vreo 10 ore ma tot uit la toate tutorialele de pe ytb si de peste tot cu legacy enabled-disabled , nu am optiunea uefi, practic asta este ceea fac si nu merge :

BIOS->Legacy=AUTO(am incercat si enabled,nu merge iar cu disabled nu imi mai vede niciun USB) -> hardware device=USB GENERIC FLASHDISK -> primary boot device=USB GENERIC FLASHDISK-> F10 SAVE AND EXIT , porneste si ramane displayul negru cu o linie care clipeste

mentiuni : nu am optiunea uefi , nu am security pt a da disable la boot security , folosesc USB din spate

specs : Procesor AMD FX X6 6300
            Placa de baza ASUS M5A78L-M/USB3 - V2101
            Memorie HyperX FURY Blue 8GB, DDR3, 1866MHz, CL10, 1.5V
            Placa video ASUS Radeon™ R9 380X OC STRIX GAMING, 4GB GDDR5, 256-bit
           Sursa Segotep SG-D600SCR, 600W, PFC Activ
           Solid State Drive (SSD) Intel 540s Series, 120GB, 2.5'', SATA III

...este frustrant cand stii ca ai incercat cam toate optiunile posibile si niciuna nu merge , any tips ? Multumesc !

#2
Adi blondu

Adi blondu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,075
  • Înscris: 05.01.2007
Uite d'aia nu folosesc stick-uri ptr reinstalare windows.DVD-ul e sfant.In 10 ore instalam w10 de 20 de ori.

#3
LensFlare

LensFlare

    Bla Bla Bla...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,914
  • Înscris: 09.05.2005
Cateodata anumite PC-uri/Laptop-uri nu booteaza dupa diverse stick-uri, eu rezolv de regula problema cu un stick ieftin generic.

#4
h3llboy99

h3llboy99

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.06.2009
Ai incercat si boot manual apasand F8?

#5
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017

View Posth3llboy99, on 20 aprilie 2017 - 14:56, said:

Ai incercat si boot manual apasand F8?


da,si la fel se comporta , ecran negru , undersquare care clipeste .....

#6
StickyFingaz

StickyFingaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 17.02.2016
Incearca sa pui in alte mufe de USB, preferabil 2.0 si nu 3.0

#7
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
ACUM merge stick bootabil pe alt calculator ?
Incearca sa-l faci bootabil UEFI, macar de proba.
Ai mai bootat vreodata cu stick pe acest calculator ?
In Windows actual presupun ca functioneaza porturile USB.
Vezi in BIOS, la Advanced menu > USB Configuration, sa fie enable, hi/full speed,, timeout mai mare.... incearca tot pe acolo.
Intra in BIOS cu stick conectat, ar trebuie sa apara la Boot menu > boot device....

#8
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,724
  • Înscris: 27.06.2007
https://www.microsof...indows10upgrade

#9
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
este FAT32 , eu personal nu am mai instalat de pe stick pe acest pc , dar cum acest pc nu are cdrom cred ca de pe stick s`a instalat windowsu actual , da functioneaza perfect toate usb`urile deoarece cand introduc stickul imi deschide fisierul automat cu ce e pe stick , iar USB config m`am jucat pe acolo cu tot enable disable auto ..nu merge nimic , stickul apare

View PostSTARTREK1, on 20 aprilie 2017 - 15:26, said:


ms , dar intentionez mai mult sa formatez deoarece am un SSD de 120 cu 2 partitii si am cam gresit cu C`u care nu prea mai am spatiu acum si vreau sa las o singura partitie si m`am gandit ca daca tot fac asta sa pun si w10 in loc de w8 pt directx 12

#10
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
up !

#11
StickyFingaz

StickyFingaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 17.02.2016

View Postalexanderhamilton, on 20 aprilie 2017 - 20:14, said:

up !

Ai incercat ce ti-am spus?

#12
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
mda...se pare ca stickul de pe care am incercat sa instalez initial avea o problema si nu mergea pe pc`ul meu , dupa ce am instalat win8 , pe acelasi stick de pe care am pus win8 am pus win10 si totul a fost ok...deci in cazul meu stickul a fost problema. se poate inchide , ms !

#13
misu183

misu183

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,395
  • Înscris: 21.12.2008

View PostAdi blondu, on 20 aprilie 2017 - 14:36, said:

Uite d'aia nu folosesc stick-uri ptr reinstalare windows.DVD-ul e sfant.In 10 ore instalam w10 de 20 de ori.
Si daca ai Notebook fara unitate unde pui dvd-ul?

#14
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,706
  • Înscris: 14.04.2016
Foloseste unitate optica externa "mufand-o" in portul USB.

Dar asta numai cand laptopul/PC-ul nu are unitate optica si nici tu stick USB ori windows pe stick.
Si desigur, ai la indemana un dvd cu windows + unitate optica externa  :)

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate