Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
HTML & JS

Situatie ciudata, doua statii amb...

Halucinatii si altele. Ce am?

Dupa 17 ani. Televiziunea Wyl TV,...
 Gratierea pedepselor pana la trei...

Cursuri de limba Spaniola

Card asigurare calatorie.

Ajutor indentificare dispozitiv c...
 Comparatie date din 2 coloane in ...

Equipment out of order

O noua viata!

The Handmaid's Tale (2017 - )
 Cazier auto

Ce fel de switch imi este necesar...

UN a ales Saudi Arabia sa proteje...

caiet de sarcini licitatie publica
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu booteaza de pe stick , pls help !

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,799
Salut !
Vreau sa reinstalez windows pe pc`ul meu , am win8.1 si vreau sa instalez win10 , de pe un stick bootabil care a mers pe alte device`uri in prealabil. De vreo 10 ore ma tot uit la toate tutorialele de pe ytb si de peste tot cu legacy enabled-disabled , nu am optiunea uefi, practic asta este ceea fac si nu merge :

BIOS->Legacy=AUTO(am incercat si enabled,nu merge iar cu disabled nu imi mai vede niciun USB) -> hardware device=USB GENERIC FLASHDISK -> primary boot device=USB GENERIC FLASHDISK-> F10 SAVE AND EXIT , porneste si ramane displayul negru cu o linie care clipeste

mentiuni : nu am optiunea uefi , nu am security pt a da disable la boot security , folosesc USB din spate

specs : Procesor AMD FX X6 6300
            Placa de baza ASUS M5A78L-M/USB3 - V2101
            Memorie HyperX FURY Blue 8GB, DDR3, 1866MHz, CL10, 1.5V
            Placa video ASUS Radeon™ R9 380X OC STRIX GAMING, 4GB GDDR5, 256-bit
           Sursa Segotep SG-D600SCR, 600W, PFC Activ
           Solid State Drive (SSD) Intel 540s Series, 120GB, 2.5'', SATA III

...este frustrant cand stii ca ai incercat cam toate optiunile posibile si niciuna nu merge , any tips ? Multumesc !

#2
Adi blondu

Adi blondu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,064
  • Înscris: 05.01.2007
  • ID membru: 122,714
  • Locație: De pe aici
Uite d'aia nu folosesc stick-uri ptr reinstalare windows.DVD-ul e sfant.In 10 ore instalam w10 de 20 de ori.

#3
LensFlare

LensFlare

    Bla Bla Bla...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,454
  • Înscris: 09.05.2005
  • ID membru: 36,348
  • Locație: Somewhere over the rainbow ...
Cateodata anumite PC-uri/Laptop-uri nu booteaza dupa diverse stick-uri, eu rezolv de regula problema cu un stick ieftin generic.

#4
h3llboy99

h3llboy99

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 20.06.2009
  • ID membru: 473,783
Ai incercat si boot manual apasand F8?

#5
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,799

 h3llboy99, pe 20 aprilie 2017 - 14:56, a scris:

Ai incercat si boot manual apasand F8?


da,si la fel se comporta , ecran negru , undersquare care clipeste .....

#6
StickyFingaz

StickyFingaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 17.02.2016
  • ID membru: 945,644
Incearca sa pui in alte mufe de USB, preferabil 2.0 si nu 3.0

#7
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 859
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
ACUM merge stick bootabil pe alt calculator ?
Incearca sa-l faci bootabil UEFI, macar de proba.
Ai mai bootat vreodata cu stick pe acest calculator ?
In Windows actual presupun ca functioneaza porturile USB.
Vezi in BIOS, la Advanced menu > USB Configuration, sa fie enable, hi/full speed,, timeout mai mare.... incearca tot pe acolo.
Intra in BIOS cu stick conectat, ar trebuie sa apara la Boot menu > boot device....

#8
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,890
  • Înscris: 27.06.2007
  • ID membru: 196,007
  • Locație: no man's land
https://www.microsof...indows10upgrade

#9
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,799
este FAT32 , eu personal nu am mai instalat de pe stick pe acest pc , dar cum acest pc nu are cdrom cred ca de pe stick s`a instalat windowsu actual , da functioneaza perfect toate usb`urile deoarece cand introduc stickul imi deschide fisierul automat cu ce e pe stick , iar USB config m`am jucat pe acolo cu tot enable disable auto ..nu merge nimic , stickul apare

 STARTREK1, pe 20 aprilie 2017 - 15:26, a scris:


ms , dar intentionez mai mult sa formatez deoarece am un SSD de 120 cu 2 partitii si am cam gresit cu C`u care nu prea mai am spatiu acum si vreau sa las o singura partitie si m`am gandit ca daca tot fac asta sa pun si w10 in loc de w8 pt directx 12

#10
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,799
up !

#11
StickyFingaz

StickyFingaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 17.02.2016
  • ID membru: 945,644

View Postalexanderhamilton, on 20 aprilie 2017 - 20:14, said:

up !

Ai incercat ce ti-am spus?

#12
alexanderhamilton

alexanderhamilton

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.04.2017
  • ID membru: 985,799
mda...se pare ca stickul de pe care am incercat sa instalez initial avea o problema si nu mergea pe pc`ul meu , dupa ce am instalat win8 , pe acelasi stick de pe care am pus win8 am pus win10 si totul a fost ok...deci in cazul meu stickul a fost problema. se poate inchide , ms !

#13
misu183

misu183

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,323
  • Înscris: 21.12.2008
  • ID membru: 399,432

View PostAdi blondu, on 20 aprilie 2017 - 14:36, said:

Uite d'aia nu folosesc stick-uri ptr reinstalare windows.DVD-ul e sfant.In 10 ore instalam w10 de 20 de ori.
Si daca ai Notebook fara unitate unde pui dvd-ul?

#14
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,712
  • Înscris: 14.04.2016
  • ID membru: 952,695
Foloseste unitate optica externa "mufand-o" in portul USB.

Dar asta numai cand laptopul/PC-ul nu are unitate optica si nici tu stick USB ori windows pe stick.
Si desigur, ai la indemana un dvd cu windows + unitate optica externa  :)

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users