Amiko Impulse T2/C vs Amiko Mini Combo
Last Updated: Mar 17 2021 00:19, Started by
marcelyno
, Apr 10 2017 13:55
·
0

Posted 16 January 2018 - 11:01

hai sa intreb si eu ceva....
ma intereseaza daca receptoarele amiko, la partea de youtube, au posibilitatea sa te loghezi la contul de google si sa vezi canalele la care esti abonat, ca de acolo sa vezi clipurile. am incercat mai deunazi cu un receptor EVO EZTV si nu avea chestia asta. desi mergea foarte bine pe youtube, interfata de gestionare era primitiva, fara functii. multumesc! |
Posted 03 February 2018 - 21:48

acest receiver merge cu o cartela Digi (cablu) ?
din ce am inteles Digi Film nu poate fi redat de acest echipament |
Posted 08 February 2018 - 02:00

beavis03, on 03 februarie 2018 - 21:48, said:
Acest receiver merge cu o cartela Digi (cablu) |
Posted 12 February 2018 - 23:34

https://www.receptoa...o-amiko-hd-8265
exista mai ieftin in alta parte ? ![]() bineinteles sa fie de incredere, nu OLX sau babauri |
Posted 17 January 2020 - 11:24

Salut baieti ma poate ajuta cineca si pe mine am cumparat un Receptor Amiko Mini Combo Extra si am inteles ca se poate din Telekomanda sa memorez canalele libere prin satelit care intra in fiecare zi sau saptamanal adica sa le improspatez fara a sterge tot si a scana de la capat satelitul Multumesc anticipat .
|
Posted 02 February 2020 - 11:43

Buna ziua am si eu un Receptor AMIKO MINI Combo Extra si doresc sa creez mai multe Grupe Favorite acum am doar o singura grupa Grupa 1 dar am inteles ca se pot crea mai multe si nustiu unde sa intru nam gasit o setare de unde as putea creea mai multe Grupe Favorite poate ma ajuta cineva Multumesc .
|
Posted 12 February 2020 - 10:20

Salut ma poti ajuta te rog frumos am cumparat un receptor Amiko Mini Combo Extra si nu pot si nu stiu unde sa intru ca sa improspatez canalele noi care apar pe satelit deci nu instalare toate canalele tv numai reimprospatare a canalelor aparute pe satelit .Multumesc frumos
|
|
Posted 12 March 2021 - 18:47

omg99, on 12 mai 2017 - 12:39, said:
Ma tot gandesc si eu la achizitia unu receptor DVB-C compatibil RDS de la Amiko dar nu stiu ce sa aleg. Ma intereseaza sa fie compatibil RDS cablu si sa inregistreze pe un suport extern stick sau HDD. Legat de inregistrare m-ar interesa in ce format se face si daca poate fi urmarita pe un alt device decat pe acel receptor? Ce model de receiver imi recomandati in buget 200 ron? Salutare, as vrea sa stiu si eu daca inregistrarile se pot urmari si pe PC sau sunt codate ca la TV-uri. |
Posted 17 March 2021 - 00:19

Cu Amiko in general daca inregistrezi un post codat(chiar daca ai cardul providerului ales introdus in receptor), nu vei putea urmari imregistrarea respectiva decat daca o rulezi tot pe receptor.
Daca este un post necodat, atunci functioneaza si pe PC redarea inregistrarii. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users