![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Natural sau nu
Last Updated: May 10 2023 03:43, Started by
vinciun
, Apr 08 2017 21:11
·
7

Posted 03 March 2023 - 20:10

S-ar putea sa nu ajunga niciodata langa culturisti de top. Trebuia sa-l intrebi daca a primit cardul iFBB Pro. El s-ar putea sa fie la nivelul la care concureaza la Olympia Amatori pentru a castiga acel card. Daca il castiga sau il are deja, trebuie sa participe la concursuri de calificare in diverse tari, un fel de GP-uri. Aba apoi se poate prezenta pe marea scena de la Olympia. Dar si aici depinde de categorie.
|
Posted 03 March 2023 - 20:29

Habar nu am, cred ca s-a interesat el. Se antreneaza cu antrenori si tot ce trebuie. Acum ce fel de olimpia nu stiu, nici nu stiam ca exista mai multe categorii acolo.
|
Posted 05 April 2023 - 17:55

Viorel Marasoiu IFBB Pro a cam intrat la apa. Nici n-am stiut, ca de vreo 2 ani nu m-am mai uitat la noutati despre el. Acum e preocupat de sanatate(nu cunosc motivul sau motivatia) si e personal training, culmea ca antreneaza mai mult de astia care sunt cu dopingul.
Eu nu le inteleg retorica asta, la astia care s-au lasat de doping/concursuri. La Marasoiu numai poze cu vegetarieni, cu oameni fericiti, cu frlori, pisicute, familii cu neveste si copii, protejarea naturii, drepturile lesbienelor, etc Spunea ca a renuntat la TRT pentru ca i-a revenit testosteronul cat de cat. In rest arata bine, dar daca te gandesti de la ce nivel a "picat"....Nu pricep cum s-a micsorat pieptanul ala imens. Coapsele au ramas ok. Si nu inteleg faza asta cu grija actuala pentru sanatate(nu ca ar fi ceva rau), de parca pana acum a trait in padure si nu stia ca bodybuildingul profesionist e nesanatos, culmea toti isi dau seama dupa ce se lasa plictisiti de atata bodybuilding. Attached FilesEdited by sandu222, 05 April 2023 - 18:00. |
Posted 05 April 2023 - 18:56

Posted 07 April 2023 - 17:37

Posted 07 April 2023 - 17:47

Asta nu e ala cu filmuletul in care sparge un pepene cu coapsele?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5IpkmKpn6PU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Ce ma mai amuzam cu videoclipul asta. Edited by pele, 07 April 2023 - 17:49. |
Posted 09 May 2023 - 14:20

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1wPsx38Mbwc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Nu prea cred ca e natural. |
Posted 09 May 2023 - 16:49

Vrajeala , nu-i natural ala. Ai vazut in poza de cand era tanar 16-17ani era schija, 185m si 60kg.
Era o serie de clipuri cu africani "dotati" care se antrenau intr-o curte afara. Si am pus si eu niste intrebari pe acolo si mi-au zis aia din tara respectiva ca noi (restul lumii, europeni, americani etc) avem o parere gresita despre africani, ca au si ei conditii in orase, ca au venituri cat de cat si mai ales ca se gasesc si la ei "bombonele". Deci nu-i chiar asa ce se sugereaza din acele clipuri. Nu trebuie sa confundam Africa cu Bolivia, Peru, Guyana Franceza, Nepal, Sri Lanka etc. |
Posted 09 May 2023 - 18:09

Foarte dubios antrenamentul lui, daca era natural ar fi fost foarte avansat in exercitii/greutati, nu se maimutarea cu exercitiile alea ..aerobice. Plus ca zice si fraza "si daca as fi luat, nu tot trebuia sa depun efortul?" Adica un fel de pregatire de terent pt cand ar fi prins. Si ar mai fi si argumentul lipsei lui de grasime. Chiar asa? Asa tare esti de pui atatia muschi pe tine fara bulking zdravan? Nu cred.
Si in mod miraculos pregateste terenul pt a face bani, sugerand ca faci la tine acasa cu gantere de 5 kile si poti arata ca mine, natural (trebuie doar sa apelezi la mine sa te indrum). Edited by bursucelu_viesel, 09 May 2023 - 18:13. |
Posted 10 May 2023 - 03:43

sandu222, on 07 mai 2023 - 18:30, said:
A disparut Xulito. Haha. Nu nu. Am lasat o mai moale in ultima perioada cu dieta. E greu ca sa bagi atata mancare zi de zi, luni de zile, mai ales cand nu faci bani si nici advertising din asa ceva. Am 89kg si fac mentinere. Din iunie o sa reincep in forta + un ciclu ok, fara abuz. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users