Recuperare rinoplastie ?
Last Updated: Nov 30 2020 17:01, Started by
CatalinaMadalina
, Apr 08 2017 00:18
·
0

Posted 08 April 2017 - 00:18

Buna !! cine imi poate spune si mie cum decurge perioada de vindecare dupa rinoplastie...am 2 sapt jum de la operatie si mi se pare ca nu mai pot sa zambesc la fel ca inainte ( pare un zambet constrans, nu se mai ridica buza superioara la fel de mult sa se vada zambetul acela larg) . are vr.o legatura operatia cu asta sau este din cauza faptului ca este nasul f umflat ? si inca ceva ... mi se pare ca varful nasului este deviat spre dreapta...am avut deviatie se sept si tin sa mentionez ca osul + cartilajul ( pana la varf sunt drepte ) ...se poate sa fie doar varful putin deviat ? sau inca nu se vede rezultatul din cauza ca este prea umflat ?
|
Posted 08 April 2017 - 00:37

Dupa 2 sapt jum de la operatie nu are cum sa mai fie umflat
Am trecut si eu printr-o rinoplastie(batema minunea ca ma rad toti de aici) deviatie de sept+ o usoara modelare a nasului. Daca ai avut incizie inchisa(in interiorul nasului, asa cum am avut eu), perioada de recuperare completa e intre 6 luni si 1 an. Prima luna e critica; trebuie sa ai mare mare grija, cum sufli nasul, cum dormi, sa nu te fortezi etc etc. Pana nu se vindeca complet, poti usor de tot sa impingi in fiecare zi varful nasului in directia opusa. Nici la mine n-a iesit perfect dupa operatie, dar l-am impins timp de 3 saptamani usor spre stanga si s-a centrat(pare barbar dar a mers ![]() Pe mine m-a taiat doamna doctor in octombrie anul trecut si nici acum nu e vindecat 100%. Edited by Claudiu998, 08 April 2017 - 00:39. |
Posted 08 April 2017 - 07:01

Ia un an pana vezi "final rezults", dar vorbeste despre probleme cu medicul.
Exista si rateuri, pe care medicii cu greu le accepta. |
Posted 08 April 2017 - 10:15

pacientii nu le accepta. medicii le accepta dar nu le recunosc.
|
Posted 08 April 2017 - 10:39

Doctorul a spus ca este mai umflat pe partea dreapta si d.aia se vede asa, insa mie imi este greu sa cred. Astept sa treaca Pastele, apoi ma duc la control. Despre zambet ce puteti sa.mi spuneti ? a patit cineva asta ? sau asa se vede pana se desumfla columela? a fost rinoplastie deschisa la dr. baker abu baker. A mai fost cineva ( de pe forum ) operat la el ?
|
Posted 08 April 2017 - 11:00

Pe tine zambetul de deranjeaza, nu nasul. Oi fi vreun Ricciardo.
[ http://www.abc.net.au/news/image/1937968-3x2-940x627.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 08 April 2017 - 11:16

Normal ca ma deranjeaza zambetul daca a intervenit o modificare dupa interventie....
|
Posted 26 May 2017 - 11:10

Salut, CatalinaMadalina. Exact aceeași problema o am și eu după operație, cu zâmbetul parca rad mai mult forțat și nu știu ce sa fac. La tine cum e, s-a mai corectat puțin? Oare nu exista ceva exerciții pentru așa ceva.
|
Posted 26 February 2018 - 17:17

cum sa nu mai fie umflat dupa o sapt jum?? la mine inca e umflat si tare dupa o luna si va mai dura ceva luni pana isi va reveni din cate am azuit de la alte fete. Stiti cumva daca mai coboara varful si cu cat? in primele 5-6 luni\? eu nu l vreau in vant!!!
|
Posted 18 December 2018 - 15:10

Imi poti spune te rog daca “zambetul” tau si-a revenit? Multumesc!
|
Posted 06 March 2019 - 17:32

Buna, CatalinaMadalina pana la urma esti multumita de forma nasului?
|
Posted 30 November 2020 - 17:01

Eu îl am umflat de ani de zile și nu pot zâmbi.
Chiar,cat costa o rinoplastie? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users