Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...
 Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?

Aveti buricul bagat sau iesit in ...

Eroare EGR
 Lasagna gata facuta de la Penny

Deblocare (parola) BIOS. Recomand...

Cum obtinem despagubiri de la fur...

Memory (2023)

Xiaomi Mi Pad 3

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

io_kent

io_kent

Member

• Grup: Members
Despre Xiaomi Mi Pad 3 se discută de o bună perioadă de timp, dar uite că în cele din urmă avem și debutul oficial. Este o tabletă de tip best-buy ce pot să spun de la bun început că atrage prin raportul preț / specificații.
Specificații Xiaomi Mi Pad 3;
•display de 7.9 inch cu rezoluție de 2048×1536 pixeli, 326 ppi și raport display / corp de 71.8%;
•procesor MediaTek MT8176 de tip hexa-core cu 3 x ARM Cortex-A72 la 2.1 GHz și 3 x ARM Cortex-A53 la 1.7 GHz, PowerVR GX6250 GPU, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, fără slot pentru cardurile microSD;
•Android cu MIUI 8;
•Wi-Fi ac, dual-band, Wi-Fi direct, hotspot, bluetooth 4.1, USB type-C, jack de 3.5 mm, A-GPS;
•13 Megapixeli cu f/2.2 și cameră frontală de 5 Megapixeli cu f/2.0;
•baterie de 6600 mAh, 328 gr. și 7 mm grosime.

[ https://www.gadget.ro/wp-content/uploads/2017/04/Xiaomi-Mi-Pad-3-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Prețurile din magazinele online chinezești?

Xiaomi Mi Pad 3 – aprox. 220 dolari / 936 lei.

Observați că nu există o continuitate la nivel de ansamblu hardware. Prima generație Mi Pad folosea NVIDIA Tegra K1, Mi Pad 2 aducea Intel Atom X5-Z8500, iar la a treia generație au trecut pe procesor MediaTek.
Cred că este prima dată când descopăr acest CPU – MediaTek MT8176 de tip hexa-core. Qualcomm are procesoare hexa-core în portofoliu, dar grupate pe 2 nuclee performante + 4 nuclee mai slabe, la MediaTek au mizat pe 3 cu 3, atipic.
Nu sunt prea multe de adăugat, tabletă Android cu preț decent. În magazinele online românești nu-i găsiți concurent în aceeași gamă de preț lui Xiaomi Mi Pad 3. Nu mai avem și o versiune cu Windows, dar cine știe. S-ar putea să vedem un Mi Pad 3 Pro cu Windows 10, deși recunosc că șansele sunt mici. Dacă vânzările lui Mi Pad cu Windows erau bune, anunțau de mult și a 2-a generație.

Sursa gadget.ro

leventebest

leventebest

Senior Member

• Grup: Senior Members
Pacat ca au renuntat la cea pe Win 10, aia era un best buy, cel putin la nivel de rumors

TS030

TS030

Guru Member

Interesanta tableta... ma bate gandul la ceva in genul acesteia (~8", 3-4GB RAM, USB-C).
Din pacate n-o vad la vanzare cam pe nicaieri.

io_kent

io_kent

Member

• Grup: Members

TS030, on 08 iunie 2017 - 12:10, said:

Interesanta tableta... ma bate gandul la ceva in genul acesteia (~8", 3-4GB RAM, USB-C).
Din pacate n-o vad la vanzare cam pe nicaieri.
Cu placere
http://www.geekbuying . com/item/Xiaomi-Mi-Pad-3-64GB-Tablet-PC---Gold-375116.html

TS030

TS030

Guru Member

Deci doar din China? :(

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate