![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
LG U8360
Last Updated: Jul 09 2007 22:26, Started by
calin_fumatorul
, Feb 11 2006 23:34
·
0

Posted 11 February 2006 - 23:34

Va salut! Am si io o mica problema,pe care am deslusito partial.Deci detin de 2 zile un LG U8360.Am vrut sa bag jocuri pe el.Am reusit sa deblochez folderul java in softul telefonului,folosind un cod pe care lam scis in meniu.Acuma problema e ca jocurile copiate nu apar in folderul java DIN TELEFON.Pe Pc pot vedea ce am copiat,pe telefon nu.Ce trebuie sa fac? Se pricepe cineva ca sa ma poata ajuta?
![]() |
Posted 12 March 2006 - 10:21

Am si eu aceeasi problema! da-mi si mie te rog codul ala! ms!
![]() |
Posted 13 March 2006 - 20:13

daca ai card de memorie nu ai nevoie de nici un cod... copiezi jocurile in "others" de pe card si le instalezi de acolo.
daca nu ai card folosesti Gthing http://www.megaupload.com/?d=DSLUON2M |
Posted 13 March 2006 - 21:08

Nu mere cu site-ul ala deci tot cu codu ramane !!! dar nu mi-l da nimeni!!
![]() |
Posted 14 March 2006 - 09:40

Daca ai u programul dami-l si mie !!PLSSS ID meu este: razvan0515
|
Posted 06 April 2006 - 16:51

Buna ziua..am si eu o problema...mare ptr mine:)Am de cateva zile un telefon Lg U8360 .am incercat sa imi activez mms ..am setat din telefon dar din retea nu am reusit..ptr ca atunci cand apelez meniul selfcare(orange)nu pot da nici un raspuns ptr ca tastele sunt inactive...am facut o pzoa cu camera si nu stiu cum sa fac sa o trimit pe alt telefon..am un cablu de date si un cd dar e un cd foarte mic si sincer nu stiu ce sa fac cu el..ce optiune imi dati ca sa pot trimite acea poza pe alt telefon?Va rog mult..poate ma ajutati..o zi buna va doresc...si multumesc de acum...
![]() |
Posted 06 April 2006 - 17:56

pai prin bluetooth nu poti sa trimiti?
pe cd-ul ala mic ai soft si drivere,deci tot ce iti trebuie. setarile pt mms sau wap se fac manual ,dar destul de simplu la acest model |
Posted 14 April 2006 - 07:40

salut .deci:pentru inceput trebuie sa ai pe calc jocul care vrei sa-l instalezi sub forma (00.jar,00.jad ;01.jar,01.jad;........99.jar,99.jad)deci jocurile care le ai le redenumesti ,il copi in telefon(00.jar,00.jad) du`pa care te duci la aplicatii in telefon settings formezi codu si dai "make another folder" de 2 ori in cazul in care ai bagat 1 singur joc ,daca ai bagat 2 jocuri da de 4 ori clic pa "make another folder" si tot asa.DAR vezi ca mai sunt si jocuri care pur si simplu nu merg incearca mai multe.ASTA e una din solutzii.... bafta.....
|
Posted 25 May 2006 - 20:32

oameni buni, va rog ajutati-ma si pe mine cu LG U8360-ul meu.
NU II DAU DE CAPAT LA JAVA. Mi-am zdrobit creierii, si tot nu am reusit sa imi bag jocuri in el. Nu am card la el...dar am cablu de date.L-am instalat in pc, am scris cum am vazut pe forum un cod in aplications/settings si mi-a aparut DOAR IN PC un folder JAVA, pe care in telefon, la MY STUFF nu il vad. Aici vad doar images, sounds si videos. (chestii pe care le vad si pe pc) Am instalat si gthing in pc...reusesc sa intru in telefon cu el, dar la fel, nu am idee cum sa imi bag in telefon un joc ceva. ![]() ![]() ![]() VA ROG, Ajutati-ma ![]() mihaibenea88. Multumesc anticipat mai explicati-mi si mie o data cum sa bag jocuri in U8360. va rog mult tare de tot. am incercat cu acel cod, mi-a aparut doar in pc, in telefon nu vad folderul JAVA. ce trebuie sa fac ? VA rog mult sa ma ajutati. ![]() mihaibenea88 mai explicati-mi si mie o data cum sa bag jocuri in U8360. va rog mult tare de tot. am incercat cu acel cod, mi-a aparut doar in pc, in telefon nu vad folderul JAVA. ce trebuie sa fac ? VA rog mult sa ma ajutati. ![]() mihaibenea88 |
Posted 27 May 2006 - 17:34

Gthing vede folderul java.
Am avut si eu 8360 si mergea sa instalez doar jocuri .jar . Il copiezi in telefon prin Gthing prin drag&drop. |
Posted 28 May 2006 - 23:05

Gthing vede folderul java. Am avut si eu 8360 si mergea sa instalez doar jocuri .jar . Il copiezi in telefon prin Gthing prin drag&drop. nu e vb ca nu stiu cum sa copii. In Phone Manager, dupa ce am scris codul 3698#*#, am reusiot sa imi apara folderul JAVA in calculator. BUN. pana aici, perfect. copii jocul in telefon, in folderul JAVA. ![]() ![]() Unde trebuie sa intru in telefon si ce anume trebuie sa fac ? Setarile anume ma intereseaza. In MENU, in MY STUFF, imi arata doar IMAGES, VIDEOS, SOUNDS, si APPLICATIONS.Nu am nici un java. iar daca intru in aplications, acum gasesc un folder numit "DOWNLOAER_AROMA_TEST_" care are 0 kb, si 2 iconite ciudate "downloader" si "TCK", care asemeni, imi arata ca au 0 KB. ... faza tare-i ca daca ma uit la spatiul care-l mai am pe telefon, imi arata ca in folderul java am ocupat ceva spatiu. ![]() CONCLUZIE: 1. unde gasesc folderul java in telefon ? ![]() 2. Cum reusesc sa instalez jocul in telefon dupa ce l-am copiat aici(daca e nevoie adica - si mai ales - ce anume trebuie sa fac) 3. BULETE help meeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() multumesc anticipat la toti. |
Posted 02 June 2006 - 11:26

[quote name='razvy0515' date='Mar 14 2006, 13:10' post='1332703']
Daca ai u programul dami-l si mie !!PLSSS ID meu este: |
Posted 09 June 2006 - 19:05

salut am o noua provocare!! am aflat ca se poate folosi un SE K700I PRECUM TELECOMANDA PENTRU PC exista un program care face posibil asa ceva ..oare se poate folosi acest program si pe un lg u8360 deoarece dispune si el de bluetooth..astept raspunsuri!!...mu;tumesc anticipat
|
|
Posted 09 June 2006 - 22:40

din nefericire te anunt ca nu merge ... am incercat pe propria piele .. ori nu ma pricep, ori nu i=am dat de cap(inca)
![]() |
Posted 10 June 2006 - 10:39

aplicatiile java din 8360 nu au acces la bluetooth. deci nu merge.
Edited by boschetarul, 10 June 2006 - 10:40. |
Posted 24 July 2006 - 21:34

ultima versiune de gthing merge pe 8360. testat Am incercat si eu GThing... De mers merge, le copiaza, le redenumeste, etc. Dar telefonul tot nu le vede. Trebuie setat ceva anume dupa ce se copiaza fisierele in telefon? GThing le vede ca fiind in telefon dupa ce le-a copiat, le afiseaza si numele (numele real al aplicatiilor) dar... atat. Edited by vhristenco, 24 July 2006 - 21:36. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users