![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
HTML HELP
Last Updated: Mar 30 2017 10:13, Started by
valentinzamfir
, Mar 29 2017 21:26
·
0

Posted 29 March 2017 - 21:26

Salut , am nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste acest aspect..incerc sa termin un website si nu reusesc sa rezolv anumite probleme la el ... formularul de trimitere mesaj de la contact...HTML
<form id="main-contact-form" name="contact-form" method="post" action="e-mail.php"> <div class="row wow fadeInUp" data-wow-duration="1000ms" data-wow-delay="300ms"> <div class="col-sm-6"> <div class="form-group"> <p><label for="Nume"><span class="required">*</span>Nume si prenume</label> <input type="text" name="Nume" class="form-control" size="50" value=""/></p> </div> </div> <div class="col-sm-6"> <div class="form-group"> <p><label for="email"><span class="required">*</span>Adresa de e-mail</label> <input type="email" name="email" class="form-control" size="50" value=""/></p> </div> </div> </div> <div class="form-group"> <p><label for="subiect"><span class="required">*</span>Subiect</label> <input type="text" name="subiect" class="form-control" size="50" value=""/></p> </div> <div class="form-group"> <p><label for="mesaj"><span class="required">*</span>Mesaj</label> <textarea type="text" name="mesaj" class="form-control" rows="8" cols="40"></textarea></p> </div> <div class="form-group"> <button type="submit" class="btn-submit">Trimite</button> </div> </form> PHP <?php $email = '[email protected]'; $subiect = $_POST['subiect']; $nume = $_POST['Nume']; $mail = $_POST['email']; $mesaj = $_POST['mesaj']; if($nume=="") exit("Va rugam specificati numele dumneavoastra."); if($mail=="") exit("Va rugam specificati un email pe care doriti sa va contactam."); $continut = "Numele: $nume \nAdresa de email: $mail \nMesaj: $mesaj " ; mail($email, $subiect, $continut); echo "Email-ul a fost trimis cu succes.Te vom contacta in cel mai scurt timp! <a href='http://p-workromania.hol.es/'>Inapoi la pagina principala</a>"; ?> JS var form = $('main-contact-form'); form.submit(function(event){ event.preventDefault(); var form_status = $('<div class="form_status"></div>'); $.ajax({ url: $(this).attr("action"), beforeSend: function(){ form.prepend( form_status.html('<p><i class="fa fa-spinner fa-spin"></i> Email-ul este trimis...</p>').fadeIn() ); } }).done(function(data){ form_status.html('<p class="text-success">Multumim pentru mesaj.Te vom contacta in cel mai scurt timp.</p>').delay(3000).fadeOut(); }); }); Imi apar mesajele din js cu "Emailul este trimis..." si "Multumim pentru mesaj ..." dar nu se trimite niciun mail .. am testat fara jv si mailul se trimite dar din punct de vedere estetic nu imi place cum iese .. putin ajutor va rog ? |
Posted 29 March 2017 - 21:49

Te-ai uitat in firebug / network tab, sa vezi ce cerere trimiti prin POST de fapt, pe fir?
|
Posted 29 March 2017 - 21:59

La asta m-am gandit si eu... dar vad ca zice ca daca renunta la partea de js, mailul cica se trimite dar nu-i place cum arata.
Hostul tau este local sau extern? |
Posted 29 March 2017 - 22:06

serverul suporta php?
La asta m-am gandit si eu... dar vad ca zice ca daca renunta la partea de js, mailul cica se trimite dar nu-i place cum arata. Hostul tau este local sau extern? |
Posted 29 March 2017 - 22:09

Of incepatorii astia, au darul de a ignora fix oamenii care ii pot ajuta sa invete sa pescuiasca singuri. Adica aia care le pot da bratara de aur.
|
Posted 29 March 2017 - 22:16

... nu inteleg la ce te referi .. :-?? Pentru ca, in afara de ce s-a spus mai sus (ca serverul trebuie sa suporte php), in cazul in care totul ar fi fost local, ar fi trebuit debloca si portul 25, pentru smtp. |
Posted 30 March 2017 - 07:24

Posted 30 March 2017 - 07:27

dacă vrei să faci alt script poți vedea un tutorial aici:
http://tangledindesi...5-css3-and-php/ ce ai tu acolo poate să depindă și de serverul tău, dacă permite site-ul să trimiți emailuri, testează și cu alt script. |
Posted 30 March 2017 - 08:07

Of incepatorii astia, au darul de a ignora fix oamenii care ii pot ajuta sa invete sa pescuiasca singuri. Adica aia care le pot da bratara de aur.
Siteul se ce server se afla: la tine acasa, in local (dar acum mi-e clar ca daca zici ca esti incepator, chiar daca tutoriale sunt garla, e greu sa iti pui pe picioare un server, mai ales pe linux) sau este gazduit in exterior, si tu il accesezi la distanta, prin cpanel? Pentru ca, in afara de ce s-a spus mai sus (ca serverul trebuie sa suporte php), in cazul in care totul ar fi fost local, ar fi trebuit debloca si portul 25, pentru smtp.
Verifica URL-ul daca este corect format.
dacă vrei să faci alt script poți vedea un tutorial aici: http://tangledindesi...5-css3-and-php/ ce ai tu acolo poate să depindă și de serverul tău, dacă permite site-ul să trimiți emailuri, testează și cu alt script. |
Posted 30 March 2017 - 10:13

Am folosit cuvântul "trimiți", deci firebug see află în cel care trimite, adică clientul, browserul.
Apasă F12, eventual instalează extensia. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users