De unde fac rost de drojdie de bere pentru dieta cu drojdie de bere?
Last Updated: Mar 29 2017 19:23, Started by
_-AppleS-_
, Mar 28 2017 16:49
·
0
#19
Posted 28 March 2017 - 18:16
eiffel, on 28 martie 2017 - 17:42, said:
Nu mai exista drojdie de bere de ani buni in Romania - mai exact de cand s-au privatizat fabricile de bere. Ce exista acum e o monocultura de bacterii selectionate ptr eficienta maxima in descompunerea zaharului. Asta se foloseste la paine si la bere in prezent. Drojdia de bere continea mai multe tipuri de bacterii din fermentatie naturala. Te rog reciteste ce ai scris si trage singur concluzia cite palme iti dai, in cazul in care nu iti dai seama de ce, evita sa mai raspunzi unde nu stii |
#20
Posted 28 March 2017 - 18:50
#22
Posted 28 March 2017 - 19:06
Daca cumperi drojdie proaspata (umeda) poti sa o faci inclusiv la microunde. Daca e uscata, doar pe aragaz sau in cuptor electric/gaze.
|
#24
Posted 28 March 2017 - 19:51
#25
Posted 28 March 2017 - 20:15
#26
Posted 28 March 2017 - 21:06
#27
Posted 29 March 2017 - 08:52
Mizu, on 28 martie 2017 - 17:51, said:
Nu stiu ce dieta o fi asta, dar garantat nu slabesti cu drojdie de bere. Complexul de vitamina B din ea o sa-ti dea o foame ca in filme. Cica cromul din ea scade pofta de mancare, as vrea s-o vad si pe asta. Daca e asa, nu mai bine iei crom separat? _-AppleS-_ zicea ca-i trebuie pentru tratarea acneei nu pentru slabire. _-AppleS-_, on 28 martie 2017 - 16:49, said:
As vrea sa iau drojdie de bere pentru a mai regla acneea. Edited by adisz, 29 March 2017 - 08:52. |
#28
Posted 29 March 2017 - 09:39
ain, on 28 martie 2017 - 18:04, said:
Nici vorba de asa ceva! Ba da. Ce dai tu link acolo e bacteria selectionata de care mentionam mai sus - Saccharomyces cerevisiae. Drojdia naturala continea si alte bacterii pe langa ea, de obicei specifice zonei in care se producea berea. Si alea dadeau uneori si gustul diferit, chiar daca reteta era identica. Ceva ceva e posibil sa se mai gaseasca in Cehia - au mai pastrat cateva fabrici care merg pe retetele vechi. Modemuri3G, on 28 martie 2017 - 18:16, said:
Te rog reciteste ce ai scris si trage singur concluzia cite palme iti dai, in cazul in care nu iti dai seama de ce, evita sa mai raspunzi unde nu stii La fel - citeste ce am scris un pic mai sus. |
|
#29
Posted 29 March 2017 - 18:27
Am gasit articolul asta: http://ecology.md/md...a-video-in-rusa
unde se spune ca drojdia ar fi cel mai periculos lucru. Ce au vrut sa spuna prin asta ? |
#30
Posted 29 March 2017 - 19:23
eiffel, on 29 martie 2017 - 09:39, said:
Ba da. Ce dai tu link acolo e bacteria selectionata de care mentionam mai sus - Saccharomyces cerevisiae. eiffel, on 29 martie 2017 - 09:39, said:
Drojdia naturala continea si alte bacterii pe langa ea, de obicei specifice zonei in care se producea berea. Si alea dadeau uneori si gustul diferit, chiar daca reteta era identica. https://en.wikipedia.org/wiki/Yeast vs. https://en.wikipedia.org/wiki/Bacteria eiffel, on 29 martie 2017 - 09:39, said:
Ceva ceva e posibil sa se mai gaseasca in Cehia - au mai pastrat cateva fabrici care merg pe retetele vechi. https://en.wikipedia..._Czech_Republic https://en.wikipedia.org/wiki/Lambic _-AppleS-_, on 29 martie 2017 - 18:27, said:
Am gasit articolul asta: http://ecology.md/md...a-video-in-rusa unde se spune ca drojdia ar fi cel mai periculos lucru. Ce au vrut sa spuna prin asta ? Edited by ain, 29 March 2017 - 19:37. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users