Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...

Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...
 Subscriptii

Cat ar costa acest poster, se poa...

Cum sa scapam de sobolani?

Alser Forest SA a dat teapa de 1,...
 COD Eroare ABS ( Ford Mondeo MK5 )

Implanturi dentare clinici Consta...

Viata cu butelie versus retea de ...

Nelamurire succesiune
 Roka Residence Doamna Ghica

Concediu medical pe zile din urma

Receiver satelit care sa faca aut...

Recuperare sim/eSIM digi.
 

Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .

- - - - -
  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#91
Logatu

Logatu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,688
  • Înscris: 08.04.2011
Eu am cumpărat un switch si am tras cablu, doar că nu a sosit decodorul. :lol:
Comanda e de pe 14 aprilie.

#92
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 16.04.2014
@Logatu - Te pot ajuta cu verificarea stadiului actual al comenzii, daca imi oferi in privat numele titularului si adresa completa sau nr. de comanda.

#93
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Un produs bun.
Sa vedem in cat timp soseste comanda.

#94
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

View Postadiatric, on 06 mai 2017 - 23:54, said:

Un produs bun.
Sa vedem in cat timp soseste comanda.
Produsul este bun... la fel ca mai toate STB-urile oferite de RCS-RDS* (Humax HD, Humax HD2, Kaon1410HD si Kaon1600HD)... problema este ca din cand in cand ii apuca asa o dambla pe cei de la tehnicul RCS-RDS sa-si bata pooola de abonati... sa le modifice softul acelor STBuri si sa-i lase pe abonati fara functii importante cum ar fi.... stergerea, redenumirea, rearanjarea unui anumit post/posturi in grila digitalaPosted Image.

Referitor la functia catchup... nu va bucurati prea mult..cine stie cat o sa tina minunea si la un eventual update de soft sa ramaneti fara aceasta functie

*...exceptie fac jegurile alea de EKT-uri... care daca n-ar fi abonatul OBLIGAT sa le plateasca in caz ca le strica.... aproape toate s-ar transforma in pasari si ar zbura pe geam de bune ce sunt... de se adevereste si vorba aia... "ai vazut un rahat zburator, fara aripi dar cu motz" Posted Image))

Edited by bogdan181180, 09 May 2017 - 14:12.


#95
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
La un pret de 5 ron pe luna este acceptabil.
Daca tii cont ca poti avea si card ci in televizor si receiver separat.
Asta inseamna 2 posturi care se pot inregistra simultat , atunci cand nu esti acasa.
Functia tv catchup este binvenita la fel si productia receiverului made in polonia.

Sunt multe produse facute in polonia de calitate la fel ca cele made in japan, taiwan...etc.
Este de apreciat efortul celor de la rds pentru a aduce un receiver cu mai multe functii in afara de TV si inregistrare.

Deocamdata astept receiverul, sa vedem in cat timp va ajunge....dupa comanda.

Edited by adiatric, 09 May 2017 - 15:09.


#96
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

View Postadiatric, on 09 mai 2017 - 15:09, said:

Este de apreciat efortul celor de la rds pentru a aduce un receiver cu mai multe functii in afara de TV si inregistrare.
...este si mai de apreciat "efortul" celor de la rds sa-si bata pooola de clienti prin updateurile ulterioare de soft care fac din acele STB-uri foarte bune niste "banale" cutii de tabla cu functii de baza... scanare programe, inainte/inapoi canale/sunet.
Sa fim seriosi... functia de catchup si de player poate sa fie bagata oricand print-un NOU update de soft si-n mai vechile STBuri Humax HD si Humax HD2 ca doar au mufa LAN in spate si partea hardware este asemanatoare..doar designul si marimea lor difera

Edited by bogdan181180, 09 May 2017 - 15:50.


#97
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
Problema, cu firmware nou pe decodoarele vechi, ține de costuri. STB-urile aflate în afara perioadei de suport acordat de către producatorul care le-a proiectat și produs, nu au cum să primească update de firmware fără ca RCS să plătească producătorul pentru asta. Cei care spuneți că RCS produce/modifică firmware-ul decodoarelor după bunul plac, habar nu despre ce vorbiți. Producătorul crează firmware-ul, după specificațiile RCS. Cât despre perioada de suport, contează și ce condiții contractuale s-au stabilit între RCS și producător.

Edited by mhanor, 09 May 2017 - 18:12.


#98
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Receiverul seamana cu cel de aici : http://me.humaxdigit...roduct/hd-mini/

La fel pentru tv catchup exista un humax mai vechi http://www.techradar...-1213506/review

Din review rezulta ca imaginea este excelenta.
Probabil si la humaxul nou la fel.

#99
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

View Postmhanor, on 09 mai 2017 - 18:10, said:

Cei care spuneți că RCS produce/modifică firmware-ul decodoarelor după bunul plac, habar nu despre ce vorbiți. Producătorul crează firmware-ul, după specificațiile RCS.
..tu nu stii ce scrii.. ca de vorbit n-ai cum.... daca citez "Producătorul crează firmware-ul, după specificațiile RCS".... dupa tine... inseamna ca NU RCS-ul modifica firmware-ul? ..adica ceva de genu cand au modificat softul la Humax SD si Humax HD1/HD2.... nu RCS-ul a fost de vina ca au scos "dupa bunul plac" optiunea de stergere/modificare/redenumire program / lista programe... ci producatorul a avut "bunul plac" sa faca acest lucru la "recomandarea RCS"

View Postadiatric, on 09 mai 2017 - 18:25, said:

Receiverul seamana cu cel de aici : http://me.humaxdigit...roduct/hd-mini/
..in linkul tau Humaxul ala este pe Irdetto si de satelit... ciudat lucru... de ce cei de la RCS-RDS n-au ales un model pe Irdetto din gama Humax? asemanator cu acesta si au ales varianta mini pe Nagra

Edited by bogdan181180, 11 May 2017 - 14:15.


#100
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009

View Postbogdan181180, on 11 mai 2017 - 14:09, said:

inseamna ca NU RCS-ul modifica firmware-ul? Posted Image
NU!

View Postbogdan181180, on 11 mai 2017 - 14:09, said:

adica ceva de genu cand au modificat softul la Humax SD si Humax HD1/HD2.... nu RCS-ul a fost de vina ca au scos "dupa bunul plac" optiunea de stergere/modificare/redenumire program / lista programe(...)
Ba da... Dar, așa cum a scris și colegul mhanor mai sus, NU RCS scrie firmaware-ul, ci producătorul. Dacă îți aduci bine aminte, schimbările făcute la primele Humax-uri au apărut înainte de a fi introduse variantele finale de CI+ și a apărea opțiunea DIGI în meniul de scanare DVB-C al televizoarelor. Ceea ce implică un singur lucru: uniformizarea platformelor de lucru cu grila de programe, nimic altceva...

View Postbogdan181180, on 11 mai 2017 - 14:09, said:

ci producatorul a avut "bunul plac" sa faca acest lucru la "recomandarea RCS"
(...)
DAAA, așa e...

View Postbogdan181180, on 11 mai 2017 - 14:09, said:

tu nu stii ce scrii (...)
Hihihi...Posted Image

#101
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Cum receivere nu sunt pe stoc si se aduc pe comanda, trebuie asteptat.
E vreunul de aici care asteapta humax hd 4 ? Si de cand?

#102
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
Cei care dețineți acest decodor, ați avut ocazia să verificați dacă teletextul este funcțional? De exemplu, pe TVR1.

#103
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 16.04.2014
@mhanor - In momentul de fata este functional teletextul pe TVR 1.

#104
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
U functie utila pentru zona tvcachup ar fi nr de utilizatori care folosesc tvcatchup pe acea inregistrare .
Ar fi interesant ca sa iti programezi inregistrarile pe care le doresti , RDS sa le inregistreze pe serverele lor si apoi tu sa le poti reda pe receiverul tau.
Cum este digistorage, sa ti se aloce un spatiu pentru inregistrari, chiar si cu o taxa.

Vrei sa inregistrezi 10 posturi la anumite ore, le selectezi, acestea vor fi inregistrare in serverele rds, apoi le redai in streaming.
Nu cred ca necesita atata spatiu, dar poate fi folosit digistorage in mod util cei 50gb pentru iptv.

#105
mariusnorbert

mariusnorbert

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 03.06.2009

View Postadiatric, on 11 mai 2017 - 14:28, said:

Cum receivere nu sunt pe stoc si se aduc pe comanda, trebuie asteptat.
E vreunul de aici care asteapta humax hd 4 ? Si de cand?
Subsemnatu', cu comandă din 30 martie. În Sighet.

#106
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Eu am comandat saptamana asta.

#107
catalinbogdan

catalinbogdan

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.05.2017
Am ridicat și eu un decodor săptămâna asta. Prima impresie foarte pozitiva, a scanat rapid toate canalele și telecomanda este ergonomică. Singura problemă e ca aparatul avea doar două piciorușe de cauciuc în partea de jos, celelalte doua lipsesc - nu știu dacă doar la exemplarul acesta sau așa e modelul.

Am putut seta rezoluția in 1080p@50Hz, și calitatea imaginii e bună. Se afișează și puterea & calitatea semnalului TV.

Funcția de catch-up merge dar se pare că nu sunt disponibile decât 3-4 zile în urmă pe Digi24 (încercam sa vizionez o emisiune din weekend-ul trecut). La catch-up s-a și blocat o dată decodorul când am ales o emisiune din ziua anterioară și a trebuit să scot decodorul din priză, nu reacționa nici la telecomandă nici la butonul de de power de pe aparat.

Ar fi grozav dacă s-ar activa și functia de Digi Play, în manualul de utilizare scrie ca va fi activata în curând. În lipsa suportului Digi Online pentu platforme gen AndroidTV sau ideal un plugin pentru KODI, acest decodor ar fi o alternativă bună.

Nu am apucat să testez ieșirea "AV" care ar trebui să aiba și semnal video composite. Știe cineva ce cablu este suportat?

Am testat si un stick cu filme in format MKV, si le redă fără probleme (720p si 1080p, sunet AC3) -  nu am testat înca fisiere cu DTS. Din păcate, nu am reușit să activez subtitrarile la MKV-uri - știe cineva dacă sunt suportate?

Edited by catalinbogdan, 12 May 2017 - 23:42.


#108
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

View Postcatalinbogdan, on 12 mai 2017 - 23:40, said:

La catch-up s-a și blocat o dată decodorul când am ales o emisiune din ziua anterioară și a trebuit să scot decodorul din priză, nu reacționa nici la telecomandă nici la butonul de de power de pe aparat.

Am mai auzit la cineva ca-n anumite situatii s-ar bloca aceste STB-uri ca EKT-urile. Aveam de gand sa-mi schimb cele 2 STBuri actuale un Kaon1410HD si un Humax HD2 cu astfel de STBuri HumaxHD4 da'.. prefer sa raman cu cele vechi... Pentru mine faptul ca nu sunt pe stoc imi spune ca "nimic nu este intamplator" si chiar n-am chef sa ma cert iar cu cei din service ... sa ma prosteasca ca-mi trebuie nu stiu ce rahat de "atenuator de semnal" ca sa mearga ragaliile alea si.... sa-mi recuperez actualele decodoare de pe la reconditionate.... dupa ce mi-au dat 2 jeguri EKT care se blocau de 2-3 ori pe ora

Edited by bogdan181180, 13 May 2017 - 16:04.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate