![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .
Last Updated: Sep 24 2021 10:42, Started by
maistoru
, Mar 28 2017 09:24
·
0

Posted 28 April 2017 - 17:52

Se pare ca functia de Catch Up (cunoscuta ca Arhiva la Telekom sau Replay la UPC) se va extinde la urmatoarele canale: Kanal D HD, Realitatea TV, Digi World HD, Digi Life HD si Digi Animal World HD. Asta pe langa Digi 24 HD, Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD, Digi Sport 4 si Da Vinci Learning. [...] E trecut Kanal D HD cu functia noua, dar, cel putin momentan merge doar pe Kanal D SD. Sa speram ca vom avea cat mai multe canale HD ce vor beneficia de Catch Up. Un moderator sa adauge la numele topicului "si functia Catch-up". Edited by ronuquet, 28 April 2017 - 17:53. |
Posted 28 April 2017 - 21:16

Nu ai citit cu atentie, pentru functia de Catch-UP nu ai nevoie de hard sau de stick.
Doar conectezi STB-ul la internet. Derulezi cu 7 zile inapoi, nu ai tu treaba cu serverele RCS. |
Posted 29 April 2017 - 12:48

Mi se pare uşor neinspirată denumirea funcţiei de "Catch-UP". Dacă mă duc la sediu şi cer un "decodor cu ketchup", oare o să fiu servit?
![]() |
Posted 30 April 2017 - 01:07

Au fost luate deja denumirile de Replay si Arhiva... cum voiai sa-i zica?
|
Posted 30 April 2017 - 08:45

Posted 30 April 2017 - 13:35

In Oradea se ofera si alte modele de STB HD. Am aflat lucrul acesta cand am cerut un STB Humax Digi+C HD4. Mi s-a spus ca nu mai au pe stoc modelul acesta si ca pot sa fac o comanda. Am facut o comanda la acest model in 31 martie. Nr. comenzii e 2829165, insa nu l-am primit nici pana in ziua de azi. E prima oara in 20 de ani de servicii RCS & RDS (TVS) cand nu au echipamente pe stoc si am avut parte de aproape toate serviciile pe care le ofera.
|
Posted 02 May 2017 - 14:31

@iaris - Te pot ajuta cu preluarea unei sesizari pentru urgentare, dar ofera-mi in privat numele titularului si un nr. de telefon de contact.
|
Posted 03 May 2017 - 12:01

Salut, acest decodor poate reda filme, poze etc de pe stick USB sau hard, sau acel slot USB este doar pentru înregistrare ?
Sau știți un decodor de la Digi care poate reda continut media din slot ul USB ? Multumesc. |
Posted 03 May 2017 - 12:35

@DIGI_Helper, am si eu comenzi pentru niste decodoare HD - prima comanda de la jumatatea lunii februarie, dar la Brasov se pare ca inca nu sunt disponibile. Se poate prelua si pentru mine o sesizare pentru urgentare?
|
Posted 03 May 2017 - 14:15

Salut, acest decodor poate reda filme, poze etc de pe stick USB sau hard, sau acel slot USB este doar pentru înregistrare ? Sau știți un decodor de la Digi care poate reda continut media din slot ul USB ? Multumesc. ![]() Attached Files |
|
Posted 03 May 2017 - 14:22

@DIGI_Helper, am si eu comenzi pentru niste decodoare HD - prima comanda de la jumatatea lunii februarie, dar la Brasov se pare ca inca nu sunt disponibile. Se poate prelua si pentru mine o sesizare pentru urgentare? Da, te pot ajuta in aceasta situatie, dar ofera-mi in privat numele titularului si adresa completa. |
Posted 03 May 2017 - 14:57

Posted 03 May 2017 - 14:59

Pai scrie chiar in pdf ca poti sa vezi filme si poze din arhiva personala cu el. Nu de nebun am pus pdf-ul.
|
Posted 03 May 2017 - 15:02

Salut, acest decodor poate reda filme, poze etc de pe stick USB sau hard, sau acel slot USB este doar pentru înregistrare ? Sau știți un decodor de la Digi care poate reda continut media din slot ul USB ? Multumesc. |
Posted 03 May 2017 - 23:14

Posted 05 May 2017 - 06:52

|
Posted 05 May 2017 - 08:46

Din pacate nu. Am explicat pe topicul RCS HD ca din cauza asta mi-am cumparat powerline pentru el.
Ca sa nu ma duc cu cablu utp dintr-o camera in alta am apelat la o solutie poweline (internet distribuit prin reteaua electrica, prin prizele din casa). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users