Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta

Vanzare apartament

Adaptare motor nou la unele elect...
 Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...

PC fara wifi, conectare smart mon...
 Masina cu buget redus

Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa

Catel gasit pe strada
 Arhiva tar - descarcare nesigura ...

Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima

Dezmenbrare teren - cedare drum l...
 

Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .

- - - - -
  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#55
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
Un mic video

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/axlzMRBTLwQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by maistoru, 11 April 2017 - 19:23.


#56
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,215
  • Înscris: 22.02.2017
Deci momentan catchup-ul e disponibil pe Digi 24 HD, Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD, Digi Sport 4 si DaVinci Learning.

Bravo, mai multe canale in HD decat UPC-ul. :))

#57
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 04.09.2006
Poate să facă cineva un review, că până acum s-a vorbit doar despre ketchup și altele bălării mai mult sau mai puțin offtopic. De exemplu care e viteza de schimbare a canalelor, e mai rapidă sau mai înceată ca la Kaon 1410, cum funcționează telecomanda e.g.  unghiul de recepție e la fel ca la kaon 1410 sau unghiul de recepție e mizerabil ca cel de pe EKT-uri, etc. etc..... hai că se poate.

#58
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 04.09.2006
...O chestie care-mi place la prima vedere e telecomanda care are butoanele aranjate mult mai intuitiv decât cele ale telecomenzii de la Kaon. Daca va face cineva review il rog să posteze niste poze cu meniurile, epg-ul și să precizeze dacă există posibilitatea de a scana în mod individual o anumită frecventă la fel ca pe Humax HD2, și cel mai important daca se poate înregistra un program pe stick USB.

#59
Herman01

Herman01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 894
  • Înscris: 12.11.2011
Ce înseamnă această funcție catchup? Va fi disponibilă​ și pe Kaon 1600 HD? Mulțumesc!

#60
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 04.09.2006
Posibil poate printr-un update de firmware. Destul de improbabil să se întâmple asta.

#61
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Nici eu nu cred. Modelul K 1600 a beneficiat de un singur update care nu a adus nimic semnificativ. Nici macar activarea conexiunii de internet prin UTP.

#62
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017
Din ce vad la Humax HD4 functia aceea Catchup poate fi implementata printr-un nou update de software si-n Humax HD si HD2

#63
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,502
  • Înscris: 16.12.2006

 Syneweap, on 12 aprilie 2017 - 03:17, said:

Poate să facă cineva un review, că până acum s-a vorbit doar despre ketchup și altele bălării mai mult sau mai puțin offtopic. De exemplu care e viteza de schimbare a canalelor, e mai rapidă sau mai înceată ca la Kaon 1410, cum funcționează telecomanda e.g.  unghiul de recepție e la fel ca la kaon 1410 sau unghiul de recepție e mizerabil ca cel de pe EKT-uri, etc. etc..... hai că se poate.
Nu am sesizat diferente mari la viteza de schimbare a canalelor, se misca rapid Humax HD4, da la fel mi s-a parut si Kaon 1410. In schimb, am sesizat ca nu se mai incinge asa mult. Kaon 1410 era mereu fierbinte daca ii atasai stick. Asta sta rece chiar daca are mereu stick infipt in usb. Telecomanda functioneaza din orice unghi, chiar si la 180 de grade (in directie opusa fata de STB).

 Syneweap, on 12 aprilie 2017 - 03:33, said:

...O chestie care-mi place la prima vedere e telecomanda care are butoanele aranjate mult mai intuitiv decât cele ale telecomenzii de la Kaon. Daca va face cineva review il rog să posteze niste poze cu meniurile, epg-ul și să precizeze dacă există posibilitatea de a scana în mod individual o anumită frecventă la fel ca pe Humax HD2, și cel mai important daca se poate înregistra un program pe stick USB.
Poze cu meniul si cu EPG-ul o sa pun mai tarziu nu am timp acum. Se poate inregistra fara probleme pe hard extern sau stick USB.Nu cred ca se poate scana o anumita frecventa. Le scaneaza pe toate in mod automat.

P.S. Special pentru el mi-am luat Power Line TP-Link. :D http://www.tp-link.r...PA4010PKIT.html

In bucatarie nu aveam cum sa ajung cu cablu UTP pentru conectarea la internet. Am dat comanda in week-end si azi mi-a ajuns.

#64
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 04.09.2006
Mulțumesc pt. lămuriri! Posted Image  Aștept cu nerăbdare (și nu cred că sunt singurul) să ne faci poze la meniuri, EPG, de asemenea ar fi interesant de știut câte liste de favorite are decodorul... dacă îmi mai aduc aminte de ceva revin...

#65
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,353
  • Înscris: 16.04.2014
@Syneweap - Pe decodorul Humax HD4 sunt disponibile 5 liste de canale favorite.

#66
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 04.09.2006
Mulțumesc. Ar mai fi interesant de știut dacă are HDMI CEC.

#67
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017
Am fost ieri la ei... voiam sa ridic un echipament dinasta sa vad ce este de capu' lui... si mi-au spus ca se dau numai pe comanda in digicare sau telefonica cu confirmare prin SMS. Au stocuri foarte mici deocamdata.
Un lucru curios... deoarece in vara cand am vrut sa iau  sa vad cum merge un rahat de EKT am constat ca se bloca si l-am predat dupa 30 de zile... aveau la echipamente dinalea ca am luat unu fara sa mai fie nevoie de comanda. Oricum daca pun mana pe un echipament Humax HD4 si-mi place cum merge mai iau 2 si le schimb pe cele vechi (un HumaxHD2 si un Kaon1410HD). Mie sa nu fie la fel de bune ca EKT-urile si sa pierd un Humax HD2 pentru asa ceva si cu greu sa iau de la reconditionari un Kaon1410HD

Edited by megafanro, 20 April 2017 - 16:54.


#68
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 04.09.2006
Pai iei unul și il testezi o lună și dacă îți place mai mult cum merge ăsta comanzi încă două și când te cheamă in pop să le ridici le dai înapoi pe cele care le aveai inainte.

#69
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

 Syneweap, on 21 aprilie 2017 - 12:36, said:

Pai iei unul și il testezi o lună și dacă îți place mai mult cum merge ăsta comanzi încă două și când te cheamă in pop să le ridici le dai înapoi pe cele care le aveai inainte.
Si... ce am scris mai sus? Posted Image

PS...m-a rugat ieri un vecin sa-i setez si lui un astfel de STB pe un televizor... surpriza mare.... este foarte mic (cat un hard disc portabil ca dimensiuni) in schimb mi s-a parut ca merge foarte greu telecomanda lui.... lua foarte greu comenzile cu toate ca avea baterii noi incluse in cutia  STB-ului si eram la nici un metru de el.  Este mai mic si decat porcariile alea de EKT-uri. O sa iau unu de proba sa vad ce de capul lui si daca raspunde la comenzi ca un Kaon1410HD sau ca un Humax HD2 atunci le schimb si pe alea doua.

Edited by bogdan181180, 22 April 2017 - 14:21.


#70
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
Catch up și pe kanal

#71
Vieru2011

Vieru2011

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 28.04.2011

 maistoru, on 26 aprilie 2017 - 10:53, said:

Catch up și pe kanal
Mai are cineva problema cu semnalul telecomenzii catre decodor?
Cam cat dureaza pana se intra in posesia lui? Am facut comandat saptamana trecuta.  Dar ma cam sperie faza cu telecomanda :)

#72
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
1. Nu se da quote la mesajul anterior.
2. Ce treabă are ce am postat eu cu ce ai întrebat tu de ai simțit nevoia sa dai quote ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate