Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Balans la ridicare picior dupa ac...

Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...
 Hyperos consum excesiv baterie?

Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...
 Permis de conducere nou

Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?
 Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere
 

Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .

- - - - -
  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#307
cibibikeru

cibibikeru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 17.10.2005
Replay pe card CI+ nu exista?

#308
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,930
  • Înscris: 06.11.2018
Nu.

#309
zNick

zNick

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,235
  • Înscris: 29.07.2018
Doar la mine sta rece pornit și când este oprit se încălzește puțin? Azi am luat decodorul, e nou.

#310
roledo

roledo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 03.03.2007
Salut. Cum fac sa vad doar canalele din folder-ul favorit creat?Apoi sa comut între "TV Toate"  și "favorit 1".

Edited by roledo, 07 June 2019 - 12:11.


#311
roledo

roledo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 03.03.2007
Am rezolvat. Denumisem folderul de favorite dar el, săracul, era gol de canale! Gata. Drept pedeapsă am băgat 10 flotări. Promit sa nu mai greșesc! 😀

#312
-koss-

-koss-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017
Exista vreo posibilitate sa vad inregistrarile de pe usb bagat in Humax Digi+C HD4 pe pc?

Ma refer la canalele la liber necodate fiindca vad ca Humax Digi+C HD4 codeaza toate inregistrarile.

#313
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,241
  • Înscris: 22.02.2017
Mai merge catch upul? Daca da, ce posturi au?

#314
-koss-

-koss-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017
La mine nu merge. Nu stiu daca la altii mai merge... Posted Image
Nu merge nici sa inregistrez pe stickul usb.. in majoritatea timpului.. adica inregistreaza dar la redare imi da eroare ca timpul e gresit.. si nu merge redata inregistrarea Posted Image

Bine eu am probleme si cu tvul. daca vreau sa inregistrez si la tv trebuie sa scot CI+ in el ca imi da eroare de CI+. Numai erori am la dvb-c de la rds frate.. si la CI+ si la Set-top boxul humax.. Posted Image. Aiurea.

Edited by -koss-, 30 June 2019 - 00:12.


#315
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,930
  • Înscris: 06.11.2018

View Postronuquet, on 29 iunie 2019 - 22:15, said:

Mai merge catch upul? Daca da, ce posturi au?
Da, inca merge Catch Up.
Avem Catch Up pe:
1 TVR 1
2 TVR 2
3 TVR 3
4 TVR HD
5 Kanal D SD
6 Digi 24 HD
7 Realitatea TV
8 Digi Sport 1 HD
9 Digi Sport 2 HD
10 Digi Sport 3 HD
11 Digi Sport 4 SD
12 Boomerang
13 Da Vinci

#316
azazica

azazica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 728
  • Înscris: 08.01.2008
salutare, imi cer scuze si recunosc ca nu am cautat, o mica problema am:
am pus parola pe programele de desene si la intrare in meniu, si acum nu mai stiu parola, nu mai pot face nici o modificare prin meniu. Acest decodor nu are un buton de reset ceva, cum as putea sa ii sterg parola de intrare in meniu?
Humax DIGI+C HD4

Multam fain

#317
azazica

azazica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 728
  • Înscris: 08.01.2008
Se pare ca am găsit singur luând combinații de taste, cine mai are problema asta se face în felul urmator:
-Se stinge decodorul din butonul rosu de pe telecomanda;
-Se apasă concomitent butonul meniu+power unde ledul clipoceste de un verde diferit fata de cel când e deschis;
-se da drumul la butonul meniu, tv sa deschis și parola de intrare sa resetat la 0000

#318
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,011
  • Înscris: 16.07.2015
Salut. Care este ultima vers. de soft pt acest decodor? Pt actualizare software, trebuie băgat cablul de internet sau merge și fără? Intreb fiindcaa actualizare software, nu-mi găsește nimic.

Edited by Vlad_22, 01 April 2020 - 16:29.


#319
-koss-

-koss-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017
Actualizarea software sa face fara cablu de internet direct prin cablul tv. Au o frecventa dedicata digitala pentru asa ceva.

Edited by -koss-, 03 April 2020 - 09:49.


#320
zNick

zNick

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,235
  • Înscris: 29.07.2018

View Postazazica, on 27 octombrie 2019 - 19:08, said:

Se pare ca am găsit singur luând combinații de taste, cine mai are problema asta se face în felul urmator:
-Se stinge decodorul din butonul rosu de pe telecomanda;
-Se apasă concomitent butonul meniu+power unde ledul clipoceste de un verde diferit fata de cel când e deschis;
-se da drumul la butonul meniu, tv sa deschis și parola de intrare sa resetat la 0000
Sau resetezi parola din contul DIGI. (Asta pentru cei care se confrunta cu o astfel de pb. pe viitor)

#321
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,930
  • Înscris: 06.11.2018
Pe langa ca trebuie activata manual subtitrarea la fiecare canal acum am observat ca o si dezactiveaza singur.

#322
S@m0v@ru1_Pr@fu1t

S@m0v@ru1_Pr@fu1t

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 09.11.2006
Fratilor, cum dau reset la Digi+C HD4 (Humax)?

Mergea ok, dar am intrat prin setarile lui si am pus din 1080i in 1080p si acum nu imi mai apare nimic pe ecran. Ma rog, apare "Mod inutilizabil" si atat.

Care e procedura de trecut la loc pe 1080i sau de reset la setarile de fabrica? Se poate din telecomanda? Trebuie scos din priza o anumita perioada de timp? Are vreun buton ascuns de reset pe care nu l-am vazut eu?

Ms ms in avans.

#323
S@m0v@ru1_Pr@fu1t

S@m0v@ru1_Pr@fu1t

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 09.11.2006

View PostS@m0v@ru1_Pr@fu1t, on 27 octombrie 2020 - 14:07, said:

Care e procedura de trecut la loc pe 1080i sau de reset la setarile de fabrica? Se poate din telecomanda? Trebuie scos din priza o anumita perioada de timp? Are vreun buton ascuns de reset pe care nu l-am vazut eu?

Am rezolvat, l-am dus la vecini pe un TV mai nou si a mers. Am setat 1080i din meniu si l-am adus la loc la mine. :)

#324
S@m0v@ru1_Pr@fu1t

S@m0v@ru1_Pr@fu1t

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 09.11.2006
A reusit cineva sa puna pe Digi+C HD4 (Humax) un HDD pe USB pentru inregistrare si timeshifting?

Am un WD Passport de 500GB care nu merge de niciun fel, l-am formatat in ext3, ext2, exFAT, FAT32 = nu inregistreaza. Pe exFAT si FAT32 il vede dar nu inregistreaza, pe ext2/3 nu il vede deloc.

Am incercat si un stick USB AData de 32GB, pare ok, il vede si pare ca inregistreaza ok pe el; merge si timeshifting.


Aveti experienta / idei cum pot sa pun HDDul de 500GB?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate