Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebare motor auto

Opel Astra K

Probleme sistem audio mașina

Radio care se incinge
 problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardul si bacsisul

Primire bani din Danemarca prin N...
 Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon

installation has failed there was...
 Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu
 

Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .

- - - - -
  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#289
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
Ai semnal slab.

#290
macarony_2007

macarony_2007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.02.2018

View Postmhanor, on 21 februarie 2018 - 17:48, said:

Ai semnal slab.
Semnalu pe decodorul Humax Hd4 imi arata 90 cu 100 (calitatea cu puterea), pe Humax Hd2 tot la fel, nu-i problema de semnal, este din softul asta al lor ultimul bagat, o sa ma duc zilele astea sa vad ce are decodorul lor si sa-mi dea altul. Nu mai au pe stoc Humax Hd2 ca tare multumit am fost de decodoarele astea si mai aveam nevoie de 2 bucati dinastea sa le iau in chirie. Erau ele mai mari ca dimensiuni da' erau impecabile.

Edited by macarony_2007, 22 February 2018 - 08:04.


#291
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
Decodorul n-are nimic. Da' fie cum spui tu.

#292
macarony_2007

macarony_2007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.02.2018
Am fost ieri la ei in service, mi-au schimbat deodorul, mi-au dat un Kaon1410, nu mai am problemele alea. Problema era din decodor nu din soft, era pe duca, se incingea procesorul din el

Edited by macarony_2007, 23 February 2018 - 09:01.


#293
NelsonMandravela

NelsonMandravela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,579
  • Înscris: 10.01.2012
a mai observat cineva că dacă treci peste Super One (pentru adulți), dacă opțiunea este activată în abonament, pentru o secundă apare imaginea pe ecran. Păi atunci degeaba mai am parolă. Ce fac cu nepoții de 3 și 6 ani sau mama la 70 de ani care butonează mereu în lista de canale.

Edited by NelsonMandela, 03 March 2018 - 21:39.


#294
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,457
  • Înscris: 29.04.2010
Asa e si in cazul CI+ Irdeto. Problema la CAM e ca la unele modele tv degeaba deblochezi controlul parental al modulului CI+, a doua zi tot blocat il gasesti. Eu unul nu inteleg cum isi poate activa singur controlul parental acest CAM Irdeto, la cateva ore de la inchiderea smart tv-ului?! Foarte aiurea, la Sony asta se intampla mereu. La Samsung e OK, il lasi deblocat, ramane draq asa cu controlul parental oprit. Ei, as! La panarama de Sony, se autoblocheaza singur si de fiecare data la orice pornire iar esti nevoit sa umbli la setarile CAM Irdeto.

#295
sunday7

sunday7

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.01.2014
Salut! Am o intrebare legata de Humax DIGI+C HD4 si nu am gasit rapsuns pe nicaieri.
Asta e configuratia mea de acasa: TV Plasma Samsung 55", Receiver Denon AVR-391, PS3, Humax DIGI+C HD4, Logitech Harmony Remote Control.
PS3 si Humax DIGI+C HD4 intra HDMI  in Receiver si de acolo semnalul pleaca prin HDMI la TV. Din PS3 sunetul e 5.1 digital si cand este un film pornit pe Netflix, pe receiver apare Dolby Digital 5.1.

Problema mea este cu Humax DIGI+C HD4:
  • din setari>setari sistem>setari AV am selectat iesire audio digitala: Dolby Digital
  • programe cum ar fi AXN HD spun ca emit in Dolby Digital
  • cand selectez pista Dolby nu se mai aude nimic - trebuie mereu selectat Stereo http://prntscr.com/iu80dj
  • mi se intampla doar mie? Multumesc pentru ajutor!


#296
laurentiu230480

laurentiu230480

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 15.03.2018
La mine merge conectat pe direct in HDMI-ul TV-ului. Problema pare sa fie din setarile receiverului tau. ceva nu se leaga pe acolo

Edited by laurentiu230480, 21 March 2018 - 14:01.


#297
sunday7

sunday7

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.01.2014

View Postlaurentiu230480, on 21 martie 2018 - 14:00, said:

La mine merge conectat pe direct in HDMI-ul TV-ului. Problema pare sa fie din setarile receiverului tau. ceva nu se leaga pe acolo
Nu e de receiver, pentru ca atunci cand schimb din stereo in dolby e din Humax. Si in plus toate HDMIurile de la receiver functioneaza cum trebuie, le-am si schimbat intre ele. Receiverul nu are setari de modificare a semnaului care intra.

Poate fi de la Humax? sa cer sa il schimbe?

#298
isflorian

isflorian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 05.12.2010

View Postpascali_daniel, on 21 ianuarie 2018 - 17:10, said:

Dai o resetare generala, o fi luat vreo eroare
resetare generala, cum ?

#299
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,553
  • Înscris: 16.12.2006
Revenire la setarile din fabrica.

#300
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Cand o sa fie replay-ul pe humax la calitate identica cu cea transmisa.
Sa vezi un replay SD la bitrate mic cu 20-25fps nu e chiar fun.
Mai ales cand se blocheaza.

#301
mosu100315

mosu100315

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 15.03.2010
Cand vor aparea pe stoc decodoare hd? (maistoru,catalinman,digihelper)

#302
mosu100315

mosu100315

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 15.03.2010
Dupa mai bine de 6 luni am primit decodorul HUMAX DIGI+C HD4.(comandat in 26.06.18)

#303
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,943
  • Înscris: 06.11.2018
După așteptarea din Iunie 2018 a unui decodor HD am primit astăzi un Humax DIGI+C HD4.

#304
cybersamuray

cybersamuray

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 26.07.2005
stie cineva daca exista vreo telecomanda pe care sa o pot folosi si pe televizor si pe decodor (ceva in genul telecomenzilor universale) ?

#305
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,943
  • Înscris: 06.11.2018
Este normal ca acest decodor sa stea mereu cald chiar si cand este oprit?

#306
alexbe

alexbe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 18.05.2010
salut. care e ordinea contactelor la av out analog? ma refer la video, audio l si r, masa.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate