Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...
 Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov

Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024
 Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala

Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...
 In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat

Achiziție lentile ochelari o...

Alegere rucsac 20 litri
 

Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .

- - - - -
  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#271
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,045
  • Înscris: 26.09.2010
Daca avem colegi de prin zona ce vor Humax-ul, vedeti ca e pe stoc in pop-ul din Gaesti. Cat am stat eu pe acolo, au dat doua bucati.

#272
versacic

versacic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 28.10.2017
Eu am asteptat cam 2 saptamani ptr decodorul HD4, acuma nu stiu la altii, cine e in Bucuresti...e mai greu sa ajung la Gaesti.
Dar daca au acolo si se pot lua instant, e ok ptr cei de acolo.
Dar nu pricep aici de ce nu au instant ?! De unde le ia ?

Edited by versacic, 30 December 2017 - 00:33.


#273
mihnearau1

mihnearau1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,588
  • Înscris: 20.09.2016
Am o problema cu smecheria asta: daca nu butonez TV cateva ore (2 ore) sau opresc TV din telecomanda TV dar nu opresc si decodorul, decodorul trece in standby.
Si cand il scot din standby nu recunoaste intrarea HDMI, si trebuie eu s-o reconfirm manual din telecomanda TV
Care e problema?

Edited by mihnearau1, 14 January 2018 - 20:38.


#274
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,022
  • Înscris: 12.01.2004
Depinde de TV. Caută prin meniul TV-ului, poate găsești vreo opțiune prin care poți seta intrarea preferată.

#275
sonnydellmarco

sonnydellmarco

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,858
  • Înscris: 17.10.2006
Am incercat sa leg receptorul asta la un monitor de PC si nu vrea sa functioneze pentru ca monitorul accepta cadrele cu frecv 55-75Hz iar device-ul asta le da cu 50 Hz.
Pare nerezolvabila problema asta. Stie cineva vreun workaround, totusi?

#276
sags

sags

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,157
  • Înscris: 24.04.2013
@sonnydellmarco: E conectat pe HDMI? Poate ca monitorul nu suporta HDCP (pentru protectia continutului video), lucru deloc nemaivazut la monitoare pentru calculator.

#277
sonnydellmarco

sonnydellmarco

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,858
  • Înscris: 17.10.2006
Salut. Monitorul are o mufa DVI si eu folosesc adaptor dvi-d - hdmi plus cablu hdmi. Monitorul e vechi, nu stie hdcp.

Am testat monitorul cu rezolutii custom din PC si in momentul cand cobor sub 55hz, da mesajul “out of range”

#278
pascali_daniel

pascali_daniel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 916
  • Înscris: 09.12.2017

View Postmihnearau1, on 14 ianuarie 2018 - 20:38, said:

Am o problema cu smecheria asta: daca nu butonez TV cateva ore (2 ore) sau opresc TV din telecomanda TV dar nu opresc si decodorul, decodorul trece in standby.
Intra in setarile decodorului Setari/PIN/setari sistem/ora/oprire automata (dai oprit)

#279
ovydinho84

ovydinho84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 12.03.2015
Am o problema care nu stiu de la ce provine...nu mai imi merge programul Digisport 3 nici SD nici HD..imi apare ca are semnal 100% si putere 97%...dar ecranul este negru...decodorul este legat la tv prin cablu hdmi...cu vechiul decodor nu aveam nici o problema...va rog sa imi dati un sfat daca stiti de la ce s-ar putea sa fie problema.

#280
pascali_daniel

pascali_daniel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 916
  • Înscris: 09.12.2017
Dai o resetare generala, o fi luat vreo eroare

#281
ovydinho84

ovydinho84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 12.03.2015
I-am dat si revenire la setarile din fabrica si tot deageaba...nu imi recunoaste acest program...nu apare imagine si nici sunet...cred ca e ceva de la aparat...ma gandesc serios sa il duc inapoi...plus ca nici Catch-up-ul nu imi functioneaza...

#282
DonGiulliano

DonGiulliano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,333
  • Înscris: 08.09.2010
salutare,
ce model de decodor hd se mai ofera acum la digi? momentan am decodor hd DCD 4414 ir. e vreun model mai bun acum?
multumesc

#283
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,364
  • Înscris: 16.04.2014

View Postovydinho84, on 20 ianuarie 2018 - 08:35, said:

Am o problema care nu stiu de la ce provine...nu mai imi merge programul Digisport 3 nici SD nici HD..imi apare ca are semnal 100% si putere 97%...dar ecranul este negru...decodorul este legat la tv prin cablu hdmi...cu vechiul decodor nu aveam nici o problema...va rog sa imi dati un sfat daca stiti de la ce s-ar putea sa fie problema.

Salut,
Te rog, daca situatia persista sa ma contactezi in privat.

#284
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,577
  • Înscris: 16.12.2006
TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD beneficiaza si ele de functia Catch Up. :)

#285
K3vlar

K3vlar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 05.03.2007

View Postcatalinman, on 08 februarie 2018 - 19:34, said:

TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD beneficiaza si ele de functia Catch Up. :)
Mai bine băgau pe ProTv și Antena 1

#286
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,755
  • Înscris: 10.05.2008
Ei au Voyo și antenaplay unde poți vedea reluările

#287
K3vlar

K3vlar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 05.03.2007
Bătaie de joc

Attached Files



#288
macarony_2007

macarony_2007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.02.2018
De ce la scanarea cu acest decodor imi apare ca am 135 de canale si in realitate am numai 134? Stie cineva? Si inca un lucru, de la ultimul update de software unele posturi HD mi se vad in anumite intervale orare cu macroblocuri (Antenele in Hd, History, ProTV HD, Kanal D HD seara dupa ora 19 si tine treaba asta pana in jur de ora 23). Am zis ca este de la semnal da' cu alt decodor (Humax HD2) n-am problema asta

Edited by macarony_2007, 21 February 2018 - 17:35.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate