Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WTF !Comunicare cu animale mo...

Convertit sistem de navigați...

Nu am sunet pe hdmi

Întrebare alunita
 Schimbare tabla acoperis

Trotineta Bolt cu reducere de 3 lei

Aragaz cu plita pe gaz si cuptor ...

Cablu FFC
 Poco F6/F6 Pro

Scurgere catre hazna

De la 24V la 5V DC?

Deducere TVA
 Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...

salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...

Sfaturi achizitie auto ~10k€
 

Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .

- - - - -
  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#109
boggie

boggie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 20.09.2004
Am ridicat si eu unul ieri. Pana acum sunt oarecum multumit.
Impresii (in special comparat cu stb Kaon HD 1410):
- Meniul e mult mai ok, cu EPG sub forma mult mai usoara de tabel
- Lista de favorite are numere separate fata de lista originala
- Functia catch-up pe mine ma deranjeaza, parca are un frame-rate mai lent, parca nu are senzatia aceea de "live"
- S-a blocat de a trebuit sa-l scot din priza la a 2-a tentativa de a testa catch-up, dar de atunci nu s-a mai blocat
- Macroblocuri foarte sporadice pe multe canale HD (E!, HBO 2, Antena 1, asta asa de inceput). Pe Kaon nu aveam. Putere semnal: 99%, Calitate 100%. Poate si aici o sa aud ca e nevoie de atenuator de semnal ca la EKT
- Functie de cont DigiCare unde singura optiune deocamdata e sa-ti vezi istoricul facturilor.

O sa-l mai testez un pic dar daca treaba cu macroblocurile continua o sa-l returnez.

#110
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

View Postboggie, on 18 mai 2017 - 22:07, said:

Am ridicat si eu unul ieri. Pana acum sunt oarecum multumit.
Impresii (in special comparat cu stb Kaon HD 1410):
- Meniul e mult mai ok, cu EPG sub forma mult mai usoara de tabel
- Lista de favorite are numere separate fata de lista originala
- Functia catch-up pe mine ma deranjeaza, parca are un frame-rate mai lent, parca nu are senzatia aceea de "live"
- S-a blocat de a trebuit sa-l scot din priza la a 2-a tentativa de a testa catch-up, dar de atunci nu s-a mai blocat
- Macroblocuri foarte sporadice pe multe canale HD (E!, HBO 2, Antena 1, asta asa de inceput). Pe Kaon nu aveam. Putere semnal: 99%, Calitate 100%. Poate si aici o sa aud ca e nevoie de atenuator de semnal ca la EKT
- Functie de cont DigiCare unde singura optiune deocamdata e sa-ti vezi istoricul facturilor.

O sa-l mai testez un pic dar daca treaba cu macroblocurile continua o sa-l returnez.

Puterea semnal este prea mare.
Poate asa indica.
Puterea ar trebui sa fie sub 80%.
Daca ai amplificator poate si fi asta o problema.
In ce zona ai testat?

#111
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Am ridicat si eu astazi receiverul nou.
Se pare ca sunt deja in stoc pentru ce care le-au comandat.

pana la urma cate posturi sunt in tvcatchup?

#112
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,475
  • Înscris: 02.09.2016
Da ! Am reusit sa intram in posesia unui HUMAX DIGI+C HD4 ... numai ce l-am scos din cutie si l-am instalat.Usor.Am introdus cartela si am pornit etc. Merge , totul OK.
Canalele (in special cele HD...) se vad perfect.Sonorul/sunetul este mult mai bun...acum ii tarziu da vedem maine ce si cum.Este foarte mic(dimensiuni...) fata de celalalt si telecomanda este mult mai mica iar  canalele se misca mult mai repede , cand schimbi de pe unul pe altul.Este setat 16:9 / Rezolutie 1080p , canalele se vad foarte bine doar doua canale , de stiri nu se vad pe tot ecranul...
In Setari sistem apare :
Limba
Ora
Control parental
Setari AV
Stocare date
Inregistrare
Afisaj ecran
Setari implicite
Informatii sistem
Actualizare soft...
Setari AV :
Raport ecran  16:9 , 4:3
Format Afisare : Normal,Stretched,Zoom...
Rezolutie  : 720p , 1080I , 1080p
Iesire audio digitala : Stereo , Dobly Digital...

#113
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Pus in functiune si testat noul receiver, in paralel cu tv-ul.
Ce am remacat:
- schimbarea posturilor se face rapid
- se poate seta receiverul 1080p sau 1080i dupa preferinte.
- calitatea pe HD este ok, nu sunt mari diferente fata de panasonic.
- pe SD posturile sunt mai sterese fata de tv. Tv-ul face upcaling mult mai bine fata de receiver.
- inregistrarea se face pe orice hdd sau stick, fat32 sau ntfs. Receiverul face automat un folder in care sunt stocate inregistrarile, binenteles criptat. Un avantaj este ca nu se sterge ce este pe hard sau usb. Se poate folosi spatiul ramas si pentru altceva.
- tvcatchup la orice post se vede sacadad, mai bine zis nu se poate folosi functia desi exista. Poate cei de la rds fac putin training si invata cum se encodeaza un stream video/audio.
- inregistrarile de pe hard/usb se vad perfect, identic cu transmisia
- playerul intern este ok
Era interesant daca playerul putea reda de pe lan sau daca se putea vedea hardul bagat pe usb in retea
Pentru 5 ron pe merita tinand cont ca il poti fosi pe post de recorder si player video.

#114
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,475
  • Înscris: 02.09.2016
HD4 ...

Edited by adisluc, 20 May 2017 - 16:00.


#115
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Best personal PVR pentru rds  :)

#116
ionutzarad

ionutzarad

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 23.04.2007
Doar doua chesti negative:
In fiecare zi, intotdeauna la prima incercare de a reda un eveniment in tvcatchup se blocheaza! Trebuie sa il scot din priza apoi merge.Penibil! Sper sa rezolve problema asta printr-un update, dar nu imi tin respiratia pana atunci :)
Framerate-ul nu e grozav la redare, nu are fluiditate.

In rest, numai de bine.
Imi place enorm de mult ca afiseaza ce ruleaza pe post la schimbarea canalelor, si mai ales ca numerele de la lista de favorite sunt diferite fata de lista cu toate canalele.
Si eu am senzatia ca schimba mai repede canalele fata de vechiul Kaon.
Este mai "rece" fata de vechiul Kaon.

Inrebari:
La voi nu se blocheaza la prima incercare din zi cand vreti sa rulati ceva in tvcatchup?
La setarea initiala la formatul imaginii cum e mai indicat sa fie 1080i sau 1080p?

#117
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

View Postionutzarad, on 22 mai 2017 - 21:29, said:

Doar doua chesti negative:
In fiecare zi, intotdeauna la prima incercare de a reda un eveniment in tvcatchup se blocheaza! Trebuie sa il scot din priza apoi merge.Penibil! Sper sa rezolve problema asta printr-un update, dar nu imi tin respiratia pana atunci Posted Image
Framerate-ul nu e grozav la redare, nu are fluiditate.

In rest, numai de bine.
Imi place enorm de mult ca afiseaza ce ruleaza pe post la schimbarea canalelor, si mai ales ca numerele de la lista de favorite sunt diferite fata de lista cu toate canalele.
Si eu am senzatia ca schimba mai repede canalele fata de vechiul Kaon.
Este mai "rece" fata de vechiul Kaon.

Inrebari:
La voi nu se blocheaza la prima incercare din zi cand vreti sa rulati ceva in tvcatchup?
La setarea initiala la formatul imaginii cum e mai indicat sa fie 1080i sau 1080p?

Ba se blocheaza.
Am renuntat la ideea de a folosi tv catchup. Parca ar fi inregistrat la 15 frame-uri pe secunda.
Playerul intern stie sa redea ts-uri.
Ar trebui ca inregistrarile din tvcatchup sa fie in format ts. In modul asta nu ar mai trebui reencodate.

#118
boggie

boggie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 20.09.2004
Ba mai mult, dacă ești pe un canal care are subtitrări digitale, aceasta vor continua sa apară "live" chiar dacă dai drumul la o înregistrare de pe un alt canal cu catch up.

#119
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

View Postadiatric, on 23 mai 2017 - 08:55, said:

Ba se blocheaza.

View Postboggie, on 23 mai 2017 - 23:25, said:

Ba mai mult, dacă ești pe un canal care are subtitrări digitale, aceasta vor continua sa apară "live" chiar dacă dai drumul la o înregistrare de pe un alt canal cu catch up.

View Postboggie, on 18 mai 2017 - 22:07, said:

- Functia catch-up pe mine ma deranjeaza, parca are un frame-rate mai lent, parca nu are senzatia aceea de "live"
- S-a blocat de a trebuit sa-l scot din priza la a 2-a tentativa de a testa catch-up, dar de atunci nu s-a mai blocat
- Macroblocuri foarte sporadice pe multe canale HD (E!, HBO 2, Antena 1, asta asa de inceput). Pe Kaon nu aveam. Putere semnal: 99%, Calitate 100%. Poate si aici o sa aud ca e nevoie de atenuator de semnal ca la EKT

O sa-l mai testez un pic dar daca treaba cu macroblocurile continua o sa-l returnez.

DECI... sa stau cuminte si sa nu ma complic sa schimb cu 2 Humax HD4 actualele mele STB-uri un Humax HD2 si un Kaon1410HD care-mi merg impecabil si fara sa se blocheze. Personal functia catchup nu ma ineterseaza... ce sa vad acolo?..vechituri din urma? Daca aveau functia de catchup pe programe cu filme era cu totul altceva....
Vroiam sa iau 2 bucati pentru designul lor mic .. da' daca se mai si blocheaza si n-au activat nici butonul Digiplay nu vreau sa mai patesc boacana cu rahaturile alea de EKT-uri

Edited by bogdan181180, 24 May 2017 - 06:44.


#120
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,362
  • Înscris: 19.01.2015
Idem cu Horzion-ul de la UPC, care chiar daca este mai mic si are aplicatii si sigle in EPG, are lag-uri la greu pentru ca il chinuie acel soft cu design de Horizon. Daca n-ar fi fost acel firmware cu acel design, probabil ca ar fi mers mult mai bine receiver-ul, dar asa nu.

#121
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

View PostRobert201, on 24 mai 2017 - 06:46, said:

Idem cu Horzion-ul de la UPC, care chiar daca este mai mic si are aplicatii si sigle in EPG, are lag-uri la greu pentru ca il chinuie acel soft cu design de Horizon. Daca n-ar fi fost acel firmware cu acel design, probabil ca ar fi mers mult mai bine receiver-ul, dar asa nu.
Din cate stiu la UPC cele mai bune STB-uri HD ale lor sunt cele HD simple fara DVR ( UPC HD - PACE DCR7111 ) si care culmea nu mai sunt pe stoc ca sa bage porcariile alea de Horizon
https://www.upc.ro/t...ne/echipamente/

Edited by bogdan181180, 24 May 2017 - 06:51.


#122
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,553
  • Înscris: 16.12.2006
Pai si daca nu te intereseaza functia de TV Catch-UP de ce nu ti-ai lua Humax HD4 ?

Eu unul am avut si Kaon 1410 si acum am HD4. HD4 ii este superior. Nu se incalzeste la fel de mult si repede ca STB-ul Kaon. Plus ca daca iti faci o lista de canale favorite posturile nu isi mai pastreaza ordinea din lista originala ca la Kaon.

Eu in locul tau as face comanda de 1 bucata de Humax HD4 si l-as ridica fara sa dau inapoi STB-urile deja existente. Il testezi cat consideri necesar si pe urma poti sa returnezi ori Humax HD2, ori Kaon1410 sau chiar HD4 daca nu iti convine.

Eu unul il vad superior la orice alt STB HD livrat de RCS (chiar si daca nu folosesti functia de Catch Up TV).

#123
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

View Postcatalinman, on 24 mai 2017 - 09:17, said:

Pai si daca nu te intereseaza functia de TV Catch-UP de ce nu ti-ai lua Humax HD4 ?

Eu unul am avut si Kaon 1410 si acum am HD4. HD4 ii este superior. Nu se incalzeste la fel de mult si repede ca STB-ul Kaon. Plus ca daca iti faci o lista de canale favorite posturile nu isi mai pastreaza ordinea din lista originala ca la Kaon.

Eu in locul tau as face comanda de 1 bucata de Humax HD4 si l-as ridica fara sa dau inapoi STB-urile deja existente. Il testezi cat consideri necesar si pe urma poti sa returnezi ori Humax HD2, ori Kaon1410 sau chiar HD4 daca nu iti convine.

Eu unul il vad superior la orice alt STB HD livrat de RCS (chiar si daca nu folosesti functia de Catch Up TV).

Sunt de acord cu tine.
HD4 este net superior versiunilor anterioare.
La 5 ron pe luna poate fi folosit ca PVR auxiliar sau cu un proiector, monitor etc.

#124
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

View Postcatalinman, on 24 mai 2017 - 09:17, said:

Eu in locul tau as face comanda de 1 bucata de Humax HD4 si l-as ridica fara sa dau inapoi STB-urile deja existente. Il testezi cat consideri necesar si pe urma poti sa returnezi ori Humax HD2, ori Kaon1410 sau chiar HD4 daca nu iti convine.
... asa o sa fac, am o comanda plasata la ei de vreo luna de zile, iau unu, vad ce este de el si daca-s multumit mai iau unu si le predau pe alea mai vechi

View Postcatalinman, on 24 mai 2017 - 09:17, said:

Plus ca daca iti faci o lista de canale favorite posturile nu isi mai pastreaza ordinea din lista originala ca la Kaon.

Eu unul il vad superior la orice alt STB HD livrat de RCS (chiar si daca nu folosesti functia de Catch Up TV).
... la partea cu  functiile astea 2 nu se stie cat o sa tina "minunea" si o s-o dea RCS-ul cu "bata in balta" stricandu-i softul ca sa-i injure toata lumea.

#125
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
Dintre posesorii acestui decodor, aveți decodorul împerecheat cu un smartcard alb (față/spate) și pachetul Digital și eventual HBO/Maxpack sunt funcționale?

#126
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,553
  • Înscris: 16.12.2006
Alb este si smartcardul meu din decodor. E Nagra 2, dar, functioneaza toate posturile criptate (inclusiv HBO Maxpak).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate