![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .
Last Updated: Sep 24 2021 10:42, Started by
maistoru
, Mar 28 2017 09:24
·
0

Posted 28 March 2017 - 09:24

Asteptăm impresii de la cine l-a ridicat
Edited by maistoru, 28 March 2017 - 09:24. |
Posted 28 March 2017 - 13:36

Gataaa...au renuntat la rahaturile alea de EKT-uri sau s-a spart codurile de codare Irdetto
![]() ![]() Seamana ceva asemanator cu asta https://www.satellit.../humaxg2top.jpg Edited by arbuneaionut, 28 March 2017 - 13:41. |
Posted 28 March 2017 - 18:17

Și cine l-a ridicat? Cătălin văd că tace... ![]() ![]() La 2 TV-uri am CI, inclusiv la 1 TV ce nu avea CI+. Pentru ca nu avea CI+ stateam cu decodor HD la el, dar, pentru ca modulele CAM de la Irdeto merg si pe CI simplu am pus si la TV-ul Samsung fara CI+ modul CAM asa ca nu mai am nevoie de decodor HD la el. La un al treilea TV, mic, de bucatarie, am decodor HD. Am avut EKT DCD 4304 iRR si pe urma modelul EKT DCD 4414 iRR. Cum ambele EKT DCD s-au dovedit ca sunt prastie si varza rau am renuntat pe rand la ele si pus la loc modelul Kaon 1410. Sunt foarte multumit de Kaon 1410 aka acelasi Kaon ca Horizonul de la UPC. ![]() Doar sa fie Humax HD4 prea smecher ca sa mai renunt la Kaon. |
Posted 28 March 2017 - 20:12

Humax au reputatie foarte buna, chiar mai buna decat Kaon-urile noastre. Acum depinde si ce functii vor avea pe ele noile dispozitive. Or fi capabile de Replay?
|
Posted 28 March 2017 - 20:42

Adevarul este ca am fost foarte multumit atat de Humax HD, cat si de Humax HD2.
Ma astept ca si Humax HD4 sa fie performant. ![]() |
Posted 28 March 2017 - 20:47

Humax au reputatie foarte buna, chiar mai buna decat Kaon-urile noastre. Acum depinde si ce functii vor avea pe ele noile dispozitive. Or fi capabile de Replay? |
Posted 28 March 2017 - 21:16

… Or fi capabile de Replay? LE: Rectific, nu 16 ci vreo 21 de tunere; tocmai am numarat cate frecvente sunt in Bucuresti. Edited by sags, 28 March 2017 - 21:29. |
Posted 29 March 2017 - 09:27

Update
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Posted 29 March 2017 - 10:36

Ar fi un lucru bun sa implementeze un serviciu ‘TV Catch-up’, dar deocamdata pe rcs-rds.ro nu vad sa zica ceva de el. Nu de alta, dar si la HD2 in brosurica scria ca are functie de media-player (poze + video chiar NEinregistarre de el) dar nu are, la fel prin meniuri zice de VOD care nu [mai] exista [de mult timp].
|
Posted 29 March 2017 - 15:34

Ce iesiri audio-video are acel decodor? Ce standard de codare suporta?...Nagra sau Irdetto?.... Ca design pare k-lumea
![]() |
Posted 29 March 2017 - 15:49

Nu cred ca o sa il ridic, doar sa fie super, mega, ultra bun fata de Kaon 1410 HD. ![]() La 2 TV-uri am CI, inclusiv la 1 TV ce nu avea CI+. Pentru ca nu avea CI+ stateam cu decodor HD la el, dar, pentru ca modulele CAM de la Irdeto merg si pe CI simplu am pus si la TV-ul Samsung fara CI+ modul CAM asa ca nu mai am nevoie de decodor HD la el. La un al treilea TV, mic, de bucatarie, am decodor HD. Am avut EKT DCD 4304 iRR si pe urma modelul EKT DCD 4414 iRR. Cum ambele EKT DCD s-au dovedit ca sunt prastie si varza rau am renuntat pe rand la ele si pus la loc modelul Kaon 1410. Sunt foarte multumit de Kaon 1410 aka acelasi Kaon ca Horizonul de la UPC. ![]() Doar sa fie Humax HD4 prea smecher ca sa mai renunt la Kaon. ![]() |
Posted 29 March 2017 - 16:30

O sa schimb si eu vechiul 1600 cu asta, dar pe la jumatatea lunii aprilie o sa dau comanda, si sa vedem cand o sa ajunga. Pana una alta, daca cineva o sa puna mana pe el, sa-i faca un review sanatos.
|
Posted 29 March 2017 - 21:28

La ce posturi are Catchup? Doar Digi24 si Digi Sport 1? Necesita cablu Ethernet pt Catchup?
|
Posted 30 March 2017 - 14:45

Pe cate zile e Catchup-ul, ce posturi sunt disponibile? Chiar nimeni nu poate da mai multe detalii (ma refer la angajati - catalinman) ? Nu se face reclama? Ce se intampla mai exact?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users