Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
boxe

UNDE gasesc tigara electronica Ma...

Sfat achizitie masina noua

Investitii in cryptomonede
 Intrebare modele Garmin

Realtek Bluetooth

Senzori parcare Seat Leo 2.0 1p

Fetelor, ce parere aveți despre b...
 driverul gpu-ului amd cauzeaza fr...

Volanul se invarte greu (Peugeot ...

C++ clase , IEC oop

Cupla furtun pentru aparat de spa...
 Adrian Vasilescu: deficit de 1 mi...

Cunoscator Opencart-Convertire mo...

Va vand un pont: Verset Parfums

Masina carat bebe, soacra in oras...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Humax Digi+C HD4 + Catch Up (cunoscută ca Arhivă la Telekom sau Replay la UPC) .

  • Please log in to reply
125 replies to this topic

#1
maistoru

maistoru

    mare mester, mare caracter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,771
  • Înscris: 10.05.2008
  • ID membru: 324,594
  • Locație: sector3
Asteptăm impresii de la cine l-a ridicat

Edited by maistoru, 28 March 2017 - 09:24.


#2
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,598
  • Înscris: 07.04.2006
  • ID membru: 72,712
  • Locație: București-U.E.
Și cine l-a ridicat? Cătălin văd că tace...Posted Image

#3
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 26.02.2010
  • ID membru: 567,027
  • Locație: Bucuresti
urmeaza sa ne impartaseasca impresiile cu noul decodor :D

#4
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 17.11.2016
  • ID membru: 971,518
  • Locație: Braila
Gataaa...au renuntat la rahaturile alea de EKT-uri sau s-a spart codurile de codare Irdetto Posted Image)))...sau sunt la fel de bune ca EKT-urile Posted Image))
Seamana ceva asemanator cu asta https://www.satellit.../humaxg2top.jpg

Edited by arbuneaionut, 28 March 2017 - 13:41.


#5
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,598
  • Înscris: 07.04.2006
  • ID membru: 72,712
  • Locație: București-U.E.
Nici o poză?

#6
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,118
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest

View Postmegafanro, on 28 martie 2017 - 10:50, said:

Și cine l-a ridicat? Cătălin văd că tace...Posted Image
Nu cred ca o sa il ridic, doar sa fie super, mega, ultra bun fata de Kaon 1410 HD. :))))

La 2 TV-uri am CI, inclusiv la 1 TV ce nu avea CI+. Pentru ca nu avea CI+ stateam cu decodor HD la el, dar, pentru ca modulele CAM de la Irdeto merg si pe CI simplu am pus si la TV-ul Samsung fara CI+ modul CAM asa ca nu mai am nevoie de decodor HD la el.

La un al treilea TV, mic, de bucatarie, am decodor HD. Am avut EKT DCD 4304 iRR si pe urma modelul EKT DCD 4414 iRR. Cum ambele EKT DCD s-au dovedit ca sunt prastie si varza rau am renuntat pe rand la ele si pus la loc modelul Kaon 1410.

Sunt foarte multumit de Kaon 1410 aka acelasi Kaon ca Horizonul de la UPC. :))))

Doar sa fie Humax HD4 prea smecher ca sa mai renunt la Kaon.

#7
dincadan78

dincadan78

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,711
  • Înscris: 29.04.2010
  • ID membru: 585,880
  • Locație: Bucuresti
Humax au reputatie foarte buna, chiar mai buna decat Kaon-urile noastre. Acum depinde si ce functii vor avea pe ele noile dispozitive. Or fi capabile de Replay?

#8
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,118
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
Adevarul este ca am fost foarte multumit atat de Humax HD, cat si de Humax HD2.

Ma astept ca si Humax HD4 sa fie performant. Posted Image

#9
adisluc

adisluc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,422
  • Înscris: 02.09.2016
  • ID membru: 965,172
  • Locație: P.N.Apuseni

View Postdincadan78, on 28 martie 2017 - 20:12, said:

Humax au reputatie foarte buna, chiar mai buna decat Kaon-urile noastre. Acum depinde si ce functii vor avea pe ele noile dispozitive. Or fi capabile de Replay?
Humax Digi+C HD4 cum apare sus in titlu  ... HD se gaseste la fel si HD 2 ...probabil din doi in doi ...nu apare nici un raspuns daca cauti HD4 ... iexista 4 sau este in proiect , in curand , vrajeala  etc ?

#10
sags

sags

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,200
  • Înscris: 24.04.2013
  • ID membru: 808,770

View Postdincadan78, on 28 martie 2017 - 20:12, said:

… Or fi capabile de Replay?
Pentru ‘Replay’ trebuia ca cineva undeva sa inregistreze totu’. Acel cineva nu poate fi decat cablistul, nu vad ce treaba ar avea decodorul (decat sa transmita catre operator cererea utilizatorului final de a viziona canalul … incepand cu data/ora …), fiindca in local (i) i-ar trebui atasat un hdd tare mare pentru a stoca atata amar de video si mai ales (ii) ar avea nevoie de vreo 16 tunere ca sa inregistreze cele vreo 16 multiplexuri in paralel (ca trebuie inregistrat tot, nu?).

LE: Rectific, nu 16 ci vreo 21 de tunere; tocmai am numarat cate frecvente sunt in Bucuresti.

Edited by sags, 28 March 2017 - 21:29.


#11
maistoru

maistoru

    mare mester, mare caracter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,771
  • Înscris: 10.05.2008
  • ID membru: 324,594
  • Locație: sector3
Update
Attached File  a2-f20-m80736-3e75efaa2e1c8ca161834c5f5c2a3048f2249a2d.jpeg   7.69K   168 downloadsAttached File  Screenshot_2017-03-29-10-24-09-894_cn.wps.moffice_eng.png   65.14K   164 downloadsAttached File  Screenshot_2017-03-29-10-24-15-776_cn.wps.moffice_eng.png   127.86K   155 downloadsAttached File  Screenshot_2017-03-29-10-24-22-976_cn.wps.moffice_eng.png   67.11K   133 downloadsAttached File  Screenshot_2017-03-29-10-24-42-317_cn.wps.moffice_eng.png   80.83K   130 downloadsAttached File  Screenshot_2017-03-29-10-24-48-557_cn.wps.moffice_eng.png   89.55K   127 downloadsAttached File  Screenshot_2017-03-29-10-24-55-794_cn.wps.moffice_eng.png   117.69K   121 downloadsAttached File  Screenshot_2017-03-29-10-25-03-865_cn.wps.moffice_eng.png   76.76K   106 downloads

#12
sags

sags

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,200
  • Înscris: 24.04.2013
  • ID membru: 808,770
Ar fi un lucru bun sa implementeze un serviciu ‘TV Catch-up’, dar deocamdata pe rcs-rds.ro nu vad sa zica ceva de el. Nu de alta, dar si la HD2 in brosurica scria ca are functie de media-player (poze + video chiar NEinregistarre de el) dar nu are, la fel prin meniuri zice de VOD care nu [mai] exista [de mult timp].

#13
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 17.11.2016
  • ID membru: 971,518
  • Locație: Braila
Ce iesiri audio-video are acel decodor? Ce standard de codare suporta?...Nagra sau Irdetto?.... Ca design pare k-lumea Posted Image

#14
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,598
  • Înscris: 07.04.2006
  • ID membru: 72,712
  • Locație: București-U.E.

View Postcatalinman, on 28 martie 2017 - 18:17, said:

Nu cred ca o sa il ridic, doar sa fie super, mega, ultra bun fata de Kaon 1410 HD. Posted Image)))

La 2 TV-uri am CI, inclusiv la 1 TV ce nu avea CI+. Pentru ca nu avea CI+ stateam cu decodor HD la el, dar, pentru ca modulele CAM de la Irdeto merg si pe CI simplu am pus si la TV-ul Samsung fara CI+ modul CAM asa ca nu mai am nevoie de decodor HD la el.

La un al treilea TV, mic, de bucatarie, am decodor HD. Am avut EKT DCD 4304 iRR si pe urma modelul EKT DCD 4414 iRR. Cum ambele EKT DCD s-au dovedit ca sunt prastie si varza rau am renuntat pe rand la ele si pus la loc modelul Kaon 1410.

Sunt foarte multumit de Kaon 1410 aka acelasi Kaon ca Horizonul de la UPC. Posted Image)))

Doar sa fie Humax HD4 prea smecher ca sa mai renunt la Kaon.
Nu-ți iei Noul Horizon de la Digi? Posted Image

#15
flobuc

flobuc

    ♣♣♣♣

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,595
  • Înscris: 26.09.2010
  • ID membru: 626,889
  • Locație: 87.5 - 108
O sa schimb si eu vechiul 1600 cu asta, dar pe la jumatatea lunii aprilie o sa dau comanda, si sa vedem cand o sa ajunga. Pana una alta, daca cineva o sa puna mana pe el, sa-i faca un review sanatos.

#16
ronuquet

ronuquet

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,579
La ce posturi are Catchup? Doar Digi24 si Digi Sport 1? Necesita cablu Ethernet pt Catchup?

#17
mhanor

mhanor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,188
  • Înscris: 12.01.2004
  • ID membru: 10,152
  • Locație: Iași
Da, necesită conexiune ethernet.

#18
ronuquet

ronuquet

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,579
Pe cate zile e Catchup-ul, ce posturi sunt disponibile? Chiar nimeni nu poate da mai multe detalii (ma refer la angajati - catalinman) ? Nu se face reclama? Ce se intampla mai exact?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users