Help a newbie: schimbarea culorii backgroundului unei singure pagini in Wordpress
Last Updated: Apr 05 2017 17:10, Started by
spreeeeee
, Mar 28 2017 09:04
·
0

Posted 28 March 2017 - 09:04

Salutare tuturor! Sper ca am postat unde trebuie. Nu am niciun fel de experiență anterioara cu crearea unui site deci asta e primul proiect. Am creat un site în wordpress și vreau sa schimb backgroundul unei singure pagini în mov sau sa o fac full screen, sa nu se mai vada marginile albe. O alta soluție ar fi sa fac conținutul să se extindă pe întreaga pagină. Cred ca va veți da seama ce vreau dacă atasez link-ul paginii. Ăsta este link-ul paginii (scurtat cu google url deoarece nu vreau sa fie indexata pagina, încă) https://goo.gl/0pnrCI
Poate cineva sa-mi ofere o soluție, va rog? |
Posted 28 March 2017 - 09:30

E foarte estetica asa cu marginea aceea alba, imi place mai mult asa decat fullscreen.
|
Posted 28 March 2017 - 12:17

Dar ai rezolvat? Un landing page fara meniu si alte astfel de elemente are conversie mult mai mare.
Am mancat un cuvant in postarea precedenta, toate paginile wordpress au un ID, il iei din lista de pagini, ca nu apare cu friendly url activat. Iar apoi lucrezi pe el cu CSS, gen #page-id-674 {} |
Posted 29 March 2017 - 00:42

Scuze că răspund așa târziu. Nu am reușit să fac exact ce mi-am propus inițial dar am înteles la ce te referi. Însă cred că într-adevar arată mai bine cu marginea aceea albă, ca și tapetul. Am ținut cont de sfatul tău și am făcut landing page-ul fără meniu și am scos logo-ul. Asta e rezultatul https://goo.gl/qDtMrq .
În continuare va trebui să introduc doar pentru utilizatorii logați 5 ,,cursuri" (pagini) care se vor desfășura pe parcursul a 5 săptămâni, La fiecare sfârșit de săptămână, fiecare utilizator va primi acces la cursul din săptămâna ce va urma, și tot așa până la sfârșitul celor 5 săptămâni. Până când utilizatorul nu parcurge întreg conținutul cursului săptămânii (adică va trebui să dea click măcar pe toate paginile disponibile - să zicem ca va conține vreo 10 pagini text), nu va putea avea acces la următorul curs. Sincer habar nu am cum să fac asta. Știe cineva dacă există ceva plugin pentru așa ceva? ceva în genul ,,Restrict content" până la o anumită dată din calendar? Sau ,,restrict content" până când nu se face click pe o anumită pagină sau pe un anumit număr de pagini? Apreciez orice sfat. |
Posted 29 March 2017 - 12:54

Arata bine, doar ca butoanele CTA imi par cam jos, incep de la 770px in conditiile in care o rezolutie comuna pe laptopuri e 1366x768.
Nu stiu ce sa zic de problema cu continutul, poate asa ceva te ajuta? https://wordpress.or.../timed-content/ |
Posted 29 March 2017 - 22:58

Am încercat pluginul. Nu este exact ceea ce căutăm. Oricum, îți mulțumesc pentru că te-ai interesat de asta. Până la urma am să fac acest lucru manual pentru fiecare user în parte. Am găsit un plugin prin care pot restricționa accesul oricarui user înregistrat, in timp ce ceilalti pot avea acces în continuare la pagină. Asta inseamna ca la fiecare sfârșit de săptămână, voi face conținutul vizibil pentru un user anume, în funcție de când s-a inregistrat și cât a parcurs din module. Îmi voi da seama de asta prin introducerea unui chestionar mic de satisfactie la sfarsitul fiecărui curs. Cine îl completează, înseamnă ca teoretic a parcurs toate paginile puse la dispozitie (cursul saptamanal). Legat de butoanele CTA, zici sa sa le mut putin mai sus?
Edited by spreeeeee, 29 March 2017 - 23:03. |
Posted 30 March 2017 - 23:17

Wordpress suporta page templates. poti copia page.php in page-custom.php cu header "template name" si atunci va putea fi selectata din backend, sau mai simplu, daca ai pagina cu slug mytest copiezi page.php in page-mytest.php si modifici structura in acel fisier pentru a renunta la container sau ce ai tu acolo.
|
|
Posted 05 April 2017 - 17:10

Mulțumesc!
Aș vrea să sterg/să ascund numele site-ului si descrierea site-ului pe această pagină doar https://goo.gl/SFT6QB De asemenea, ar fi ideal dacă aș reuși să ascund și numele paginii (,,PAGINA TEST DE ÎNREGISTRARE") Știu cum să ascund numele site-ului pe toate paginile, adaugând în Custom CSS .site-title, .site-description{ display: none; } Dar nu știu cum sa o fac pentru această pagina doar. Oare puteți voi să-mi oferiți o sugestie? Edited by spreeeeee, 05 April 2017 - 17:14. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users