Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Navigatie offline - Romania - Ger...

Pornit banda LED din 2 surse de c...

Auto turn off - Samsung galaxy wa...
 Ora exacta. Dar exacta, sa fie!

Problema golire butelie GPL ptr c...

Make Bucharest Great Again

Cum cereti de la farmacie asa cev...
 Aflare date card vechi

Inca un erou ucis - Justitiarul d...

Ceva in gat?

Sistem de constructie UniBlock, e...
 Probleme Gestiunea Financiara a Īn...

Ce masina AWD sa aleg?

Nu mai pot accesa anumite site-ur...

Apartament 2 camere 1 singur apom...
 

PC ,nu vede monitorul

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
alexandru_and

alexandru_and

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 10.12.2005
Buna Seara,
Am un calculator dintr-o parte si monitorul din alta parte.Ambele mergeau  acolo de unde le-am luat.
Acasa am pus monitorul la calculator si nu-l vede.Monitorul are beculetul aprins ,semn ca primeste curent insa nu porneste ramine negru..nu se vede nimic..
Ce pot sa fac?Ma gindesc ca o fi un conflict undeva..dar cum pot sa-l rezolv?
poate cineva  va rog sa-mi spuna?
Multumesc mult..

#2
Ecko72Unltd

Ecko72Unltd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 508
  • Înscris: 04.10.2005
La cum e afara (frig)  si l-ai bagat in casa si l-ai pus direct la calc. e posibil sa fi patit ceva ..

#3
crz

crz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,794
  • Înscris: 27.09.2005
1. Cand pornesti PCul (unitatea) face "bip-ul" normal?
1.a. Daca da, verifica sa fie bine conectat cablul video al monitorului.
1.b. Daca nu, verifica sa fie bine conectata placa video. Mi s-a intamplat mai demult sa nu prind placa in surub pe carcasa si cand am conectat monitorul am scos-o putin din slotul AGP.

Bafta!
:peacefingers:

#4
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Exact ce a spus si crz .... in plus verifica cu un alt monitor daca merge, ca sa fii sigur ca nu este de la monito.

#5
angel

angel

    Softpedia Viewer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,933
  • Înscris: 16.05.2005
la cum se fac carcasele in ziua de azi nu ma mira...am avut o carcasa in care nu statea bine prinsa placa video si daca dadeam cu pumnu in masa zbura si imi aparea un BSOD de toata frumusetea :D

Incearca sa bagi placa video din nou si vezi cum se comporta. Daca zici ca monitorul primeste curent e posibil sa nu fie problema de la el :)
Apropo, ce monitor ai si ce placa video ?

#6
alexandru_and

alexandru_and

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 10.12.2005

View Postcrz, on Feb 12 2006, 00:22, said:

1. Cand pornesti PCul (unitatea) face "bip-ul" normal?
1.a. Daca da, verifica sa fie bine conectat cablul video al monitorului.
1.b. Daca nu, verifica sa fie bine conectata placa video. Mi s-a intamplat mai demult sa nu prind placa in surub pe carcasa si cand am conectat monitorul am scos-o putin din slotul AGP.

Bafta!
:peacefingers:


Multumesc tuturor de raspuns..
Pina la urma a mers nu stiu  cum..insa s-au vazut pina la urma intre ele..
Nu facea "Bip", in casa au stat mai mult timp, nu se punea problema de diferenta de temperatura..
Am pus 2 monitoare la acel calculator si tot nu le-a vazut Am oprit totul am mincat si dupa aia am lut-o de la inceput..si a mers am putut sa-mi fac treaba..Probabil a fost ceva  la mufa,desi  am strins bine..Imi era teama ca PC  nu era in stare sa vada orice monitor  si am intrat in panica pentru ca nu stiam cum sa-i arat calea..
MULTUMESC inca o data tuturor pentru raspuns...

Edited by alexandru_and, 12 February 2006 - 09:54.


#7
crazylegs

crazylegs

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 18.10.2008
Am o problema. Am lasat calculatorul aprins azi dimineata, m-am intors dupa ore si am miscat maus-ul si nimic. Nici nu aveam curent in (e optic). Am dat restart nimic, pe monitor imi apare no signal detected. Unitatea nu mai face bip-ul de la inceput. Ce poate sa fie? AM desfacut unitatea si am bagat iaplaca video in slot. Nimic. Am facut si memoria ram. Acelasi rezultat. Becul de la hard e apride si sta tot aprins. Calc mi in antie pe componente, monitorul la fel, il am de 2 luni(benq).

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate