![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
La montatorul vesel. Intreaba despre montaj/diverse probleme.
Last Updated: Dec 23 2021 18:50, Started by
conu71
, Mar 07 2014 10:26
·
18

Posted 21 December 2021 - 19:45

Exprimare de Dorel. Daca ma numeam Dorel Academicianul as fi inteles asteptarile cu privire la exprimare. Da, nu ai cautata minuni ale eficientei termice, dar ai asteptari prea mari de la un geam cu transfer termic identic cu un termopan clasic de 24mm cu doua sticle de 4mm dintre care una low-e. |
Posted 21 December 2021 - 21:37

Condensul apare doar dimineața , in dormitoare, două ferestre + ușă spre balcon. Cumpărat higrometru , daca e nevoie cumpăr și un dezumidificator , și cred că o să o rezolv. Nu cred ca este nevoie de dezumidificator daca nu este deranjanta cantitatea de apa rezultata in urma condensului. In dormitor, cu precadere, umiditatea creste in timpul somnului, omul eliminand apa prin respiratie. Daca au avut loc si procese umede precum tencuitul glafurilor, zugravit in urma montajului tamplariei, apa se va elimina pana la uscarea zonelor respective. Condensul apare oricum, in functie de temperatura exterioara. Cu timpul se va reduce cantitatea iar aerisirea dormitorului, lasatul usilor deschise pe timpul zilei vor contribui la aceasta. |
Posted 22 December 2021 - 11:05

Daca ma numeam Dorel Academicianul as fi inteles asteptarile cu privire la exprimare. Da, nu ai cautata minuni ale eficientei termice, dar ai asteptari prea mari de la un geam cu transfer termic identic cu un termopan clasic de 24mm cu doua sticle de 4mm dintre care una low-e. Ug:1/wm2k , Uw:1,26/wm2k. Nu știu dacă e bine sau rău , dar având în vedere că apare doar dimineața , doar in dormitoare, un pic la baza , mă face să cred că nu configurația ar fi problema. Am modificat temperatura de la 21.5 la 22 și am constatat că mai apare doar in dormitorul unde am ușă în loc de fereastră. |
Posted 23 December 2021 - 09:24

Da, ug 1.0 w/mpk este un coeficient foarte bun, cel mai bun in cazul unui geam cu doua sticle. Poate daca ai fi avut un geam cu 3 sticle si ug de 0.6, 0.5, poate ca nu mai era nevoie de cresterea temperaturii. Oricum, din ce spui, condensul aparut nu este o problema foarte mare, puteai sa ai un geam cu ug 2.8, atunci ar fi fost geamul o mare problema.
Pana la urma ce ai facut, ai sunat la q fort? Daca da, ei ce au zis? |
Posted 23 December 2021 - 18:50

Da, ug 1.0 w/mpk este un coeficient foarte bun, cel mai bun in cazul unui geam cu doua sticle. Poate daca ai fi avut un geam cu 3 sticle si ug de 0.6, 0.5, poate ca nu mai era nevoie de cresterea temperaturii. Oricum, din ce spui, condensul aparut nu este o problema foarte mare, puteai sa ai un geam cu ug 2.8, atunci ar fi fost geamul o mare problema. Pana la urma ce ai facut, ai sunat la q fort? Daca da, ei ce au zis? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users