Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Cauze si solutii in stoparea terorismului islamic

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
969 replies to this topic

#37
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,889
  • Înscris: 23.09.2005

View Postleul_nostru, on 26 martie 2017 - 15:35, said:

cautati adevarul in tot si toate.
agentii in slujba carui adevar sunt?

Habar n-am, dar banuiesc ca o sa ma luminezi tu... :)

#38
leul_nostru

leul_nostru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,127
  • Înscris: 29.05.2016

View PostPhobos, on 26 martie 2017 - 15:38, said:


Habar n-am, dar banuiesc ca o sa ma luminezi tu... Posted Image
inca n-am aflat dar sigur ii voi afla inaintea ta.

#39
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,889
  • Înscris: 23.09.2005

View Postleul_nostru, on 26 martie 2017 - 15:41, said:

inca n-am aflat dar sigur ii voi afla inaintea ta.

De pe aria de religie si spiritualitate?

#40
leul_nostru

leul_nostru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,127
  • Înscris: 29.05.2016

View PostPhobos, on 26 martie 2017 - 15:43, said:

De pe aria de religie si spiritualitate?
de pe toate ariile.

#41
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,889
  • Înscris: 23.09.2005
Stai un pic: tu vorbesti de agenti sau de adevarul in a carui slujba sunt agentii? Ai zis ca vei afla inaintea mea.

#42
leul_nostru

leul_nostru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,127
  • Înscris: 29.05.2016

View PostPhobos, on 26 martie 2017 - 15:45, said:

Stai un pic: tu vorbesti de agenti sau de adevarul in a carui slujba sunt agentii? Ai zis ca vei afla inaintea mea.
Eu gandesc la tot si toate.

#43
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View PostPhobos, on 26 martie 2017 - 15:29, said:

(...) Sa sarim peste "religia". Eu nu cred. Nu cred ca religia e cauza, cred ca e mijlocul, un pretext, dar nu cred ca asta e cauza in realitate. Cred ca e alta, nu stiu insa care e. Atentie, nu am spus ca religia nu are nici un rol si ca e doar o minciuna faza cu religia e de vina. Zic doar ca nu e cauza, nu ea genereaza atentatele, ci spun ca eu cred ca religia e doar terenul pe care cineva cultiva aceste atentate. Da, e drept, nu poti cultiva asa ceva pe orice religie, insa daca dispare "cultivatorul", dispar si atentatele, chiar daca religia ramane. Daca dispare religia, dar ramane cultivatorul, e posibil ca acesta sa gaseasca alt teren fertil. Nu stiu insa cine e cultivatorul. Eu cred ca el exista.
Nu se pot exclude religia islamicã și convingerile religioase islamice. Aceastã credințã a fost și este cea care îndeamnã la jihad, la „rãzboi sfânt împotriva necredincioșilor”. Arabii și turcii au fost mînați în primul rînd de religie pentru rãzboaiele împotriva europenilor și creștinilor; au fost evident și alte motive, dar cel care i-a împins propriu-zis la jihad a fost dorința lor fanaticã de a instaura islamul și șaria pe teritorii europene și creștine, Chiar dacã ar exista și alte motive la sorgintea terorismului islamic, chiar dacã ar exista și „cultivatorul”, în definitiv terorismul islamic nu este decât o altã formã, una disperatã, a jihadului. Iar jihadul este un element fundamental al credinței islamice. Prin urmare nu se poate sãri peste religia islamicã.

#44
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,491
  • Înscris: 22.12.2015
Cauza principala o reprezinta diversitatea, politicienii europeni ai anilor 60-70 care au adus milioane de musulmani in Europa din fostele lor imperii coloniale.
Nu ai cum sa mai stopezi aceste trenduri multiculturaliste, decat daca vine cineva cu cojones care sa puna piciorul in prag, in speta refacerea vechilor imperii coloniale si expulzarea din Europa catre Africa de Nord si ME a tuturor cetatenilor europeni care adera religiei musulmane sunnite. Orice altceva e apa de ploaie, nu ai cum sa opresti imigratia fara ca sa trimiti acolo forte militare de ocupatie. Solutii exista cu nemiluita, avem in continuare in Africa tari crestine de unde poti angaja mercenari care sa apere aceste capete de pod, basca triburile de touaregi.
PS: Traim intr-o perioada oarecum similara cu ceea ce istoricii numesc " era marilor migratii", care dupa cum bine stim a dus la decimarea Imperiului Roman de Apus...de altfel e dovedit ca daca imparatul bizantin Valens nu i-ar fi primit prosteste pe vizigoti in Moesia, atunci e foarte probabil ca lumea romana sa mai fi dainuit mult si bine.
Ca si acum , aceste hoarde turbulente de navalitori initial au intrat in lumea romana sub pretexte pasnice( de refugiati), ca urmare a expansiunii hunice in Panonia & Dacia!  
Numai ca ceea ce la inceput parea a fi o masa amorfa de primitivi lipsiti de arme ...s-a dovedit in final a fi lovitura de baros decisiva, mult mai periculosi decat insusi Atilla biciul lui Dumnezeu care in comparatie cu aceste triburi germanice a fost o simpla scanteie a istoriei.

Edited by doxan, 26 March 2017 - 16:03.


#45
bullterrorist

bullterrorist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,939
  • Înscris: 18.10.2007

View PostRaskolnikov25, on 26 martie 2017 - 13:31, said:

Suna frumos planul trasat de tine, din pacate e de nerealizat in viitorul apropiat. Problema e razboiul religios dintre cele doua mari ramuri ale islamului, siitii vs suniti. Asta e radacina tuturor conflictelor la ora actuala in zona Orientului Mijlociu si nu numai. O problema pe care doar timpul o poate rezolva.
Iar atentate in Europa nu o sa mai ai atunci cand nu o sa mai primesti milioane de oameni cu mentalitati tribaliste care subscriu unei doctrine agresive si care militeaza constant pentru superioritatea acestei doctrine. Simplu.
Cat despre pentru pacificarea celor intrati deja in cetate, nu trebuie decat sa renunti la PC si sa identifici factorul care ii indeamna pe acesti indivizi sa comita atrocitati impotriva gazdelor. Stii despre ce vorbesc, este vorba de islam . Odata identificata problema se pot cauta solutii pentru combaterea ei. Deocamdata insa se merge in cerc, se cauta tot felul de scuze acestor indivizi, boli mintate inchipuite, depresie, dicriminare etc. Asta a fost insa directia in care s-a mers pana acum din punct de vedere politic in Europa; de acum inainte simt ca lucrurile vor incepe sa se schimbe. Sa nu disperam zic.
Razboiul sia/sunni exista de la inceputul islamului, dece in secolul trecut nu se arunca nimeni in aer?
Pana recent europa (uk) a avut terorism .....catolic, motivatia nu era insa religioasa ci lupta pentru independenta teritoriala.

Musulmani au existat in europa de foarte mult timp si nu toata lumea era pe ajutoare, erau insa ocupatiile traditionale ale musulmanilor, comertul in special, arta, parfumuri, mirodenii, bijuterii. Noi avem musulmani de sute de ani, localitati aproape integral cu populatie turco-tatara iar singurul nostru ialamist este.....oltean :)
Islamul insa s-a schimbat, este mai agresiv, populatia mai slab integrata, lideri religiosi interesati sa caute voluntari pentru terorism. Ceva s-a schimbat si cel mai bun studiu de caz este Iranul. Un sah luminat, Reza, a fost detronat de .....europeni si inlocuit cu carpa corupta si slugarnica, rezultatul a fost o revolutie musulmana fundamentalista si o decadere a unei tari ce parea a avea viitor laic in evul mediu cu iphone.

Rezolvarea este la islam acasa, dar nimeni nu vrea sa-si ia ghearele de pe muntele de petrol da acolo.

#46
Sakara

Sakara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,597
  • Înscris: 24.08.2010
Cate atentate islamiste au fost in timpul lui Sadam (un personaj de trista amintire) si cate sunt astazi in Irak?.

Cat timp avem asa:
51 Nonprofits in Brussels Migrant District Suspected of Having Terror Links

The Channel Plan also had police review the 1,617 NGOs and nonprofit groups situated in the district, with the report revealing police found at least 51 of these had links to terrorism and radical Islam and uncovered a further 102 which were associated with crime.

But deputy mayor of Molenbeek, Ahmed El Khannouss, is among voices who have condemned the “clean up” of the district, branding the Channel Plan “wicked and unjustified”.

The Union of Mosques of the Brussels Region (UMRB) and the Platform of Muslims of Belgium (PMB), too, attacked the programme, writing: “[Police] checks have been carried out with unjustifiable brutality. The prejudices and generalisations we see are not only harmful to our community but society as a whole.”
The groups argued that mosque inspections result in Muslim groups in Belgium feeling “stigmatised” and like they are the victim of “hatred and rejection” from non-Muslims in Belgium.


However, in February, a report by Belgium’s Coordination Unit for Threat Analysis (OCAD) warned radical Islam is spreading in the nation to the detriment of moderate Islam, and empowering extremist and jihadist groups.
http://www.breitbart...s-terror-links/
.

Atunci cand politia, dupa ce a cercetat moschei si ONG-uri, a descoperit ca 51 din ele aveau legaturi cu organizatii teroriste, care a fost raspunsul organizatiilor islamiste (sunt musulmane cum sunt eu papa): islamofobie chiar daca scris altfel (The groups argued that mosque inspections result in Muslim groups in Belgium feeling “stigmatised” and like they are the victim of “hatred and rejection” from non-Muslims in Belgium). In loc sa incurajeje astfel de practici au incercat sa intimideze autoritatile.

Am scis de zeci de ori si o sa scriu de sute de ori: Cat timp CP si multiculturalismul exista terorismul si extremismul se vor raspandii in detrimentul celor moderati pt. ca le folosesc ca sa poata opera necontrati si sa intimideze pe oricine li se opune inclusiv pe moderati. Macar blegienii recunosc desi nu si cauza:
"However, in February, a report by Belgium’s Coordination Unit for Threat Analysis (OCAD) warned radical Islam is spreading in the nation to the detriment of moderate Islam, and empowering extremist and jihadist groups."

Multiculturalism Fuels Violent Jihad: Former Labour Equalities Commissioner
http://www.breitbart...s-commissioner/

#47
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Nu mai luati in seama mancatorii de rahat turcesc/islamist sau ignorantii care au opinii pertinente:

Să înțelegem religia păcii și jihadul (IV). Terorismul musulman este fundamentat coranic


Solutii? Interzicea islamului, inchiderea moscheilor, deportarea alogenilor ilegali, supraveghere/deportare cu tot cu familioane a oricarui non-european la cea mai mica infractiune, taierea ajutoarelor sociale pentru non europeni.

E destul de simplu.

Să înțelegem “religia păcii” și jihadul (VIII). Hijra. Semnificația migrației islamice.

Edited by a3ds, 26 March 2017 - 21:34.


#48
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View PostIochanan, on 26 martie 2017 - 15:50, said:

Nu se pot exclude religia islamică și convingerile religioase islamice.
pe dreaq
Defense Secretary Jim Mattis said in the statement: "The death of Qari Yasin is evidence that terrorists who defame Islam and deliberately target innocent people will not escape justice."
Deci se poate, da` nu in cazul ortodocsilor verzi, aia`s la acelasi nivel cu issisistii

#49
Epdm

Epdm

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,450
  • Înscris: 15.01.2017
Daca le interzici religia deja i-ai transformat in martiri. Imposibil si contraproductiv.

View PostThinkAbout, on 26 martie 2017 - 21:35, said:



Deci se poate, da` nu in cazul ortodocsilor verzi, aia`s la acelasi nivel cu issisistii
Momentan ortodocșii nu taie capete. Asa ca las-o mai ușor cu minciuna.

#50
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Daca interzici islamul, recunosti ca ai o problema Posted Image il interzici ca ideologie criminala, nu ca religie. Si tot ce ai de facut e sa educi bizonul despre ce predica imamii in moschei, ce scrie in curan si hadith. Adica copy paste.

Pana cand nu recunosti problema, nu ai cum sa o rezolvi. Deja o sa fie un trend asta in viitor si lol, a inceput in Angola din toate tarile.

Islamul e interzis si in Japonia, soft, adica nu primesc musu. Nu e oficial, inca, dar in realitate e. Musu verbotten.

Incet incet.

Edited by a3ds, 26 March 2017 - 21:40.


#51
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View PostEpdm, on 26 martie 2017 - 21:37, said:

Momentan ortodocșii nu taie capete. Asa ca las-o mai ușor cu minciuna.
ba taie, pe forum
revezi postarile in care cereau detonarea de arme atomice peste o bucata de planeta
acelasi tip de ticniti

#52
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Acest text este dedicat si tuturor celor care cred cu sinceritate si sustin, din ignoranta naivitate, ca intre terorismul musulman, jihadul musulman global si religia musulmana nu exista legatura. Celor care cred ca religia mahomedana este religia pacii. Lor le oferim in continuare cateva informatii interesante.



Să înțelegem religia păcii și jihadul (V) Incorect politic, despre terorism și religie

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/AqNH0hDqVu4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by a3ds, 26 March 2017 - 21:52.


#53
Epdm

Epdm

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,450
  • Înscris: 15.01.2017

View PostThinkAbout, on 26 martie 2017 - 21:44, said:


ba taie, pe forum
revezi postarile in care cereau detonarea de arme atomice peste o bucata de planeta
acelasi tip de ticniti

Minciuni. Ce preferi? Sa-ți taie cuvintele, pardon minciunile un ortodox pe forum sau un frate muslim capul cu un iatagan?



#54
mihaela5

mihaela5

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,236
  • Înscris: 15.05.2007
Nu, acest text nu este dedicat si adresat celor care stiu aceste lucruri, insa, cu cinism iresponsabil, in numele unei agende personale politice, ideologice sau oportuniste, neaga aceasta realitate – ei nu pot fi intorsi din drumul lor; ei au o agenda, si nu le pasa de adevar:

Partea I Iluzii, mantre, minciuni, corectitudini politice
https://ihincu.wordp...i-si-jihadul-i/

Partea a II-a De la Mecca la Apocalipsa. Jihadul clasic
https://ihincu.wordp...jihadul-clasic/

Partea a III-a Jihadul contemporan si delirul multicultural
https://ihincu.wordp...-multicultural/

Partea a IV-a Terorismul musulman este fundamentat coranic
https://ihincu.wordp...mentat-coranic/

Partea a VI-a Profetul razboinic
https://ihincu.wordp...etul-razboinic/

Partea a VII-a Profetul si teroarea. Patru istorii musulmane
https://ihincu.wordp...orii-musulmane/

https://ihincu.wordp...ism-si-religie/

Edited by mihaela5, 26 March 2017 - 22:06.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate