Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni
 Dalți gravare lemn

Didgeridoo

Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...
 Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo

comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...
 Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id

DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana
 

Windows 10 Redstone 3 ( Fall Creators Update ) - RTM

* * * * * 6 votes
  • Please log in to reply
1008 replies to this topic

#361
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,648
  • Înscris: 21.08.2008

View PostIert, on 21 octombrie 2017 - 05:19, said:

Mie-mi apar toate partitiile in Defrag.
Da, si mie doar ca pe restul am putut sa le ascund. Minunea de care zic tot apare in DD desi e si ea ascunsa. Am folosit Aomei Partition.

#362
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,272
  • Înscris: 08.11.2016

View Postnotrust, on 20 octombrie 2017 - 21:19, said:

Mai are cineva problema asta: de cate ori pun feedback pe never il gasesc pe automatically...
La mine sta pe "never'.

#363
Iert

Iert

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 589
  • Înscris: 05.08.2017

View Postnotrust, on 20 octombrie 2017 - 21:19, said:

Mai are cineva problema asta: de cate ori pun feedback pe never il gasesc pe automatically...
Într-un link (https://arstechnica....-how-to-fix-it/) am gasit urmatoarea explicatie:

Se pare că cea mai problematica chestiune este „Feedback options” (in versiunea 1709 de Windows, „Feedback frequency”), care nu poate fi complet dezactivata. Poți să o setezi pe „Basic Health and Performance”, ceea ce este probabil suficient de anonimizat ca sț nu fie nevoie să te ingrijorezi, dar dezactivarea completa este dificila. În versiunile Enterprise si Server (dar merge si in Pro), deschideti group policy editor (gpedit.msc) și navigati la:

Computer Configuration>Administrative Templates>Windows Components>Data Collection.

Activati (enable) politica, si apoi setati valoarea pe „0”. Veti observa ca in Windows 10 Pro si Home utilizatorii nu pot opri telemetria complet, nivelul minim fiind Basic.

Respectand procedura de mai sus
Attached File  Telemetry1.JPG   331.13K   34 downloads
am obtinut doar ca la Feedback & diagnostic sa mi se afiseze:
Attached File  Telemetry2.JPG   99.21K   34 downloads.

Mai apoi, am modificat Do not show feedback notifications
Attached File  Do not show feedback1.JPG   298.88K   31 downloads
si am obtinut
Attached File  Do not show feedback2.JPG   102.74K   27 downloads

Poate-ti ajuta.

Edited by Iert, 21 October 2017 - 08:12.


#364
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005
Mai devreme sau mai tarziu vor primi niste amenzi usturatoare din partea CE pentru astfel de practici si poate se mai potolesc, dar mai avem pana acolo.

In cazul unui clean install cum fac sa nu am nici o alta partitie creata automat inafara de cea pe care este windows 10?

#365
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,819
  • Înscris: 07.06.2014
am instalat si eu astazi ultimul upgrade, fresh install chiar.

da al naibii driver audio nu mai porneste cum trebuie, imi tot zice ca sistemul este pe x64 si ca nu am instalat driver de x64. am ultimul driver de la placa de baza, direct de la gigabyte de pe site, dar nici un succes.

am cautat si cu windows update, nimic. la via nu reusesc sa gasesc driverul de audio

edit: l-am rezolvat

Edited by Dany_Darke, 21 October 2017 - 11:04.


#366
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,819
  • Înscris: 07.06.2014
am un bug enervant, daca incerc sa mut din start acele aplicatii pinuite, dintr-un folder in altul, se inchide startul si revin la forma initiala, de parca ar avea Deep Freeze. nu mai reusesc sa le aranjez. am incercat sa-mi pun vremea, nu merge, am incercat si alte aplicatii, la fel nu merg.

la tile-uri ma refer.

#367
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,521
  • Înscris: 15.06.2004
Da, probleme de genul asta am si eu pe toate PC-urile.
Cel mai mult ma enerveaza lock screen-ul - orice poza as pune tot aceeasi poza o vad pe ecran.

#368
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,819
  • Înscris: 07.06.2014
se poate elimina de tot acea bucata din meniul de start? am incercat sa elimin toate tile-urile, insa chiar de am facut asta, ramane acel spatiul gol si arat ca naiba.

stii care e culmea eiffel? ca azi am reinstalat de 2 ori, dupa ce mi-a facut o sincronizare cu contul din cloud si mi-a bagat niste tampenii de nu mai reuseam sa le scot nici macar cu reset din windows. prima data nu am avut probleme cu startul, acum am :facepalm:

#369
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,521
  • Înscris: 15.06.2004

View Postdanielavram, on 21 octombrie 2017 - 10:23, said:

In cazul unui clean install cum fac sa nu am nici o alta partitie creata automat inafara de cea pe care este windows 10?

Nu vad de ce te deranjeaza alta partitie separata. Mai ales ca la clean install o face in primul sector de pe hard - cel mai rapid si acolo e sectorul de boot.
E mai usor si de reparat sectorul de boot.

Daca vrei neaparat - am mai dat Solutia cu 1-2 pagini in urma - la instalare dupa ce creeaza partitia mica si pe cea de instalare o stergi pe cea mare si extinzi prima partitie.

Dany - personal partea cu startul nu ma deranjeaza. Pe toate PC-urile am Classic Shell, mai putin pe tableta care nici pana acum nu a reusit sa-si faca upgrade.

#370
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,819
  • Înscris: 07.06.2014
am pus si eu Classic Shell acum, ma enerveaza acel meniu tampit. poate dupa update-uri o sa-si revina, acum nu mai stau sa-l rezolv.

ca idee, se pot face fonturile boldate? am tot cautat dar gasesc numai comenzi vechi, desi de exemplu si pe microsoft scrie ca s-ar putea face, de fapt nu exista optiunile

#371
Iert

Iert

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 589
  • Înscris: 05.08.2017
Partitia SYSTEM (aceea mica) este utila, de fapt necesara si daca vrei Bit "loccer" - ca Softpedia nu ma lasa sa scriu corect! Zice ca-i "spamspamspam".

Uite o traducere din probabil Wikipedia, dar nu mai stiu sigur, referitor la partitiile SYSTEM si BOOT:

"...Dacă intenționăm să înțelegem conceptele descrise trebuie să conștientizăm abordările și diferite utilizate de Linux și respectiv de către Microsoft pentru definirea tipurilor de partiții implicate în procesul de BOOT.

Astfel definițiile altor dezvoltatori decât Microsoft stipulează că:
Partiția de BOOT este o partiție primara care conține boot loader-ul, adică acel segment de cod responsabil cu bootarea sistemului de operare. Spre exemplu în variantele standard a structurii de directory ale Linux, fișierele de boot (kernel, initrd și boot-loaderul GRUB) sunt montate în /boot/. O aplicație inclusă în familia de sisteme de operare Windows NT, System Information, în ciuda definiției radical diferită a Microsoft, se referă la această partiție ca la „boot device” – dispozitivul de bootare (vezi mai jos).

Partiția SYSTEM este o partiție a diskului care conține directory-ul sistemului de operare, cunoscut și ca system root. De definiție în sistemele Linux fișierele sistemului de operare sunt montate în „root directory” - /.

În Linux se poate ca o singură partiție să fie și de boot și de system, dacă ambele, atât /boot/ cât și / adică „root directory” se regăsesc în această partiție.

Începând cu Windows NT 3.1, definițiiile Microsoft spun că:
Partiția de BOOT este o partiție a diskului care conține directory-ul sistemului de operare, cunoscut în Windows NT ca system root sau %systemroot%.

Partiția SYSTEM este o partiție primară a diskului care conține boot loader-ul, adică acel segment de cod responsabil cu bootarea sistemului de operare. Această partiție conține sectorul de boot (PBR) și este marcată activă.

În concepția Microsoft, o singură partiție poate să fie atât partiție de boot cât și partiție de system. Ironic, dacă aceste partiții sunt separate, partiția de boot NU conține boot loaderul iar partiția de system NU conține system root.
Înainte de Windows 7 partițiile de system și boot erau de definiție comune și li se aloca litera de dispozitiv „C:”. De la Windows 7, Windows setup creează de definiție o partiție separată de system căreia nu i se alocă un identificator (literă de drive) fiind astfel ascunsă. Partiției de boot i se alocă în continuare identificatorul litera „C:”. Această configurație este compatibilă cu rularea bit loccer (din nou incorect), acesta necesitând o partiție separată de boot."


Se poate instala WIndows 10 si pe o singura si unica partitie. Sincer, n-am mai instalat de mult de pe mediu real/fizic ci doar din imagini ISO sau cu utilitare, care simplifica procesul. Spre exemplu Hasleo WinToUSB te intreaba la momentul crearii HDD-ului cu SO care partitie va fi SYSTEM si care BOOT:
Attached File  Win2Go1.JPG   55.81K   21 downloads

Dar, parca din ce-mi aduc aminte inainte de instalare, ca sa am o singura partitie nu lasam procesul sa se execute automat ci partitionam eu HDD (dupa stergerea tuturor partitiilor existente). Aici atentie pentru cei care au laptopul cu sistemul preinstalat! In mod sigur va mai fi o partitie ascunsa, din fabrica, cu imaginea SO si utilitarele furnizate de producator odata cu calculatorul! Aia in niciun caz nu trebuie stearsa. Sau ma rog, daca stii si-ti asumi, se poate sterge.

Edited by Iert, 21 October 2017 - 17:53.


#372
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,819
  • Înscris: 07.06.2014
si la voi afiseaza acel tile acolo? cum se poate elimina de acolo? nu ii gasesc rostul sa fie infipt acolo permanent

Attached Files

  • Attached File  tile.jpg   24.18K   58 downloads


#373
654321

654321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,817
  • Înscris: 12.03.2007
Pe desktopuri nu, pe laptopuri da.

#374
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View PostDany_Darke, on 21 octombrie 2017 - 18:05, said:

si la voi afiseaza acel tile acolo? cum se poate elimina de acolo? nu ii gasesc rostul sa fie infipt acolo permanent

Este simplu.
Settings > System > Notifications & Actions
Aici poti rearanja pozitia fiecarui element din Quick Actions (uneori ar putea fi suficient).
Iar daca apesi pe "Add or remove quick actions", poti pune pe On sau Off ce doresti, inclusiv "Airplane mode".

Edited by _-_, 21 October 2017 - 18:53.


#375
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,819
  • Înscris: 07.06.2014
acolo am umblat deja, insa e vb de acel tile ce sta acolo. in quick actions am scos deja, dar acela se vede doar in baa laterala unde apar si notificarile, insa problema mea e faptul ca la optiunile de network apare separat si nu se poate elimina de acolo. am observat ca meniul in sine apare la network chiar si in settings. dar doar te lasa sa pui on si off, nu sa-l si scoti de acolo

View Posteiffel, on 21 octombrie 2017 - 17:11, said:

Dany - personal partea cu startul nu ma deranjeaza. Pe toate PC-urile am Classic Shell, mai putin pe tableta care nici pana acum nu a reusit sa-si faca upgrade.

ai dat un feedback? eu acum incerc sa-l compun :P

#376
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,819
  • Înscris: 07.06.2014
cam asa arata la mine problema :(

Attached Files



#377
HAL9000

HAL9000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,295
  • Înscris: 07.06.2013
Am exact aceeasi problema de care se vorbeste aici: https://github.com/M...de/issues/36492

Se poate raporta problema la MS? Daca cineva dintre voi se pricepe va rog frumos sa interveniti

#378
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,521
  • Înscris: 15.06.2004
Ai Feedback incorporat in sistemul de operare.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate